Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Den Hadnagy

    senior tag

    Sziasztok!

    Win7 telepítési gondom miatt az eddigi IDE-s ASUS drw 1608 p3S olvasóm helyett akarok venni egy SATA csatolású dvd-írót. 5-6 ezerre gondoltam, semm extra igényem nincs, nem írok 1000-es nagyságrendben, meg ilyesmi. Legyen hosszú távon megbízható, másodsorban jó minőségűen írjon (verbatimot használok következetesen), harmadjára talán legyen csendes. Szeretem a jóminőségű és MŰKÖDŐ dolgokat, nem tudom, hogy manapság mennyire játszik a kompatibilitás, nem akarok hajat tépni. Giga 785-ös lapom van egy 250-es athlon II alatt, ha ez számít, és win7-et tervezek használni.
    Azért fordulok hozzátok, mert nem tudom, hogy az eddig kialakult márkahűségem mennyire indokolt, stb. Az én hozzáállásom az, hogy LG-vel mindig megjártam, nem szeretem, Sonyval is ugyanez (igaz 1000 éve). Samsungot nem ismerem, igazából az ASUS-t, mint olyat pártoltam, a fent emlíett 2006-os íróm a mai napig tökéletes, a maga kis Pio belével...

    Jelölt tehát az ASUS, bár konkrét típust nem írnak a bolt honlapján, csak 20x, sata és fekete :) - ellene van az ára, meg itt-ott olvastam, hogy ez az Asus már nem a régi Asus.

    Alatta egy ezressel: Sony AD-7243 5.500-ért - én erre gondoltam elsősorban.
    És itt van még Samu: SAMSUNG SH-S223C

    Vélemények?
    Nagyon köszönöm.
    DH

    "Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem  kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."

Új hozzászólás Aktív témák