Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz Molydeus #91555 üzenetére

    Az övé sem fog már, miután lenyomta :DDD

    ------
    És akkor jöjjön némi retró pénznemköltésre serkentés, ezt a két billentyűzetet már napok óta be akarom dobni. Mindkettő retró eltérő inspirációval, mindkettőnél a ház felső része több részes kialakítású, így a kiosztás variálható.

    Deadline T9
    [link] [link] (a Keygem az EU vendor, de a ProtoTypisttól olcsóbb)

    A TI-99/4A inspirálta retró TKL-szerűség, bottom mount, plateless is megépíthető, a ház felső része több darabból áll, így mind a bal oldal, mind a jobb oldal kiosztása variálható, a bal oldal lehet hagyományos vagy HHKB-szerű funkciósorral vagy nélküle, jobb oldalon lehet hagyományos TKL blokk, vagy cross arrows vagy F77 stílusban teljes mátrix. Feketébe és zöldbe nem működik nekem a design, de a másik három színben az egyik legjobban sikerült retró designok egyike.

    Class0413
    [link] (a Keygem az EU vendor)

    A nevében is szereplő Cherry G80-0413 inspirálta design (és nehéz nem látni a szintén retró AKB OGR-ből átvett elemeket sem), top mount és PCB gasket mount, szolenoid támogatás, elsődlegesen Model M AT kiosztás, de a southpaw AT és a 96% XT is opció. Azt vettem észre, hogy a legtöbb retró design nem "működik" minden színkombinációban, a T9-nél említettem is ezt, a az OGR-nél sem működött számomra a kék, és ennél sem működik a legtöbb kombináció, de az Alexotos videójában szereplő és ez a színkombináció nagyon ott van.

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák