- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen TV-t vegyek?
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibicsucsu
aktív tag
Na 3. próbálkozás. Kicsit próbáltam racionalizálni a paramétereket és megnéztem pár Keychron billentyűzetet meg pár videót is de azoktól nem lettem okosabb.
1.Mekkora összeget szánsz rá?
40.000 alatt
2.Használt szóba jöhet?
Nem
3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le?
Microsoft Comfort Curve 3000 US. Random nem reagált játék közben ha több gombot nyomtam egyszerre.
4.Mire használnád a billentyűzetet?
Munka (főleg programozás) / Játék. 75%/25%
5.Milyen típusú billentyűzetet keresel?
Kipróbálnék egy mechanikusat, de ne legyen túl hangos
6.Van konkrét modell ami tetszik?
Keychron K4
7.Milyen kiosztást szeretnél?
US English lenne a legjobb de ahogy nézem ritka és valamiért a UK megy sok helyen. Azzal is együtt tudok élni
8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? (kell-e numpad, fn-sor, kurzorblokk, stb)
Num pad kell és a kurzorok is jól jönnének néha. Media jó lenne, de egyáltalán nem kötelező
9.Extra igények (világítás, csuklótámasz, vezetéknélküliség, ergonomitás, programozhatóság, stb.)
Ne legyen karácsonyfa és űrhajó sem. A világító feliratok hasznosak lennének de most is megvagyok nélküle. RGB OFF!
Ha mechanikus, akkor abból egy halkabb típus.
Bár a mostani billentyűzetem közel sem játékra való, de azért az én szintemen jól használható. Nem értek hozzá, de a WASD környéken sztem több billentyűlenyomást képes érzékelni. Az új billentyűzetem ebben nem szeretném ha rosszabb lenne.
Programozás + játék: SWBF2, Starfield, Dragon Age
Keychronból a K4 layout tetszik a legjobban de sajnos sok még a kérdés.
Ha jól értem, akkor a K4 nem programozható. Nem tudom ez nekem mennyire lenne hátrány, mert eddig sem volt programozható a billentyűzetem, de kevésbé is volt kompakt.
K4 Pro jó lenne, de ott nem tetszik annyira, hogy kicsit jobban szét van húzva a kurzor blokk körül (még az is lehet h úgy jobb használat közben, kinézetre azért szarabb).
K4 Prón ha jól látom más a keycap, ami megint csak kinézetre kevésbé bejövős.
Korábban inkább low profile-t akartam, de Keychronnál nem tetszik, hogy látszanak a kapcsolók és mint ha olvastam volna valahol h a háttérvilágítás sem a legjobb ebben az esetben. Esetleg más megbízható márka hasonló áron?
Mire jó a knob a többi billentyűn?
Világítanak a feliratok is a billentyűzeteken vagy csak körülötte?
Keychron billentyűzethez a választhatókból melyik lenne a leghalkabb, tompább hangú kapcsoló?
Van értelme enne a moddolásnak (szétcsavarozzák a billentyűzet házát és jól kitömik: [link] ?
Na hát sok még a kérdés. Megérkeztem, mint Tarzan az erdőből. Szerintem már tudom, hogy hol vagyok csak még pislogok, mint amikor átmegyek az aldiból a sparba. Túl nagy a választék, nem értem a különbségeket nem tudom, hogy mi éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Büszke apukák és anyukák topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android szakmai topik
- Xbox Series X|S
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ZSA Moonlander MK1 programozható ergonomikus billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Ducky One 2 / SF / Mini Billentyűzetek akciós áron!
- Logitech G715 Gamer Billentyűzet Új 6Hó jótállással!
- Magyar Microsoft Type cover Surface Pro 3,4,5,6,7 háttérvilágítású billentyűzet és Van Go -hoz is!
- Eladó Varmilo MA88M Moonlight V2 EC Sakura HU TKL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs