-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
válasz malystryx #88750 üzenetére
pedig ottvan elvileg mindegyiknél [Customize Q2]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Az enyémnek is. És ehhez volt jobb a polikarbonát felső ház a nylonnál. Az utóbbi napokban direkt ezzel szenvedtem.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Domestos
tag
válasz Mr.Csizmás #88744 üzenetére
Az ilyen méretű, jellegű billentyűzeteken, ahol 2-3 gomb van jobb szélen, a PgDn, PgUp, Home, End (és Del, Ins) gombokat hova szokták jellemzően kiosztani? Vagy ez minden billentyűzetnél más és más?
-
Domonkos
Ármester
válasz Domestos #88753 üzenetére
Akik hjkl-en (vagy jkl;-n) hasznaljak a kurzorokat, azok jellemzoen a nyilak fole, home, pgdn, pgup, end sorrendbe rakjak fel. Akik spacefn-es mintat kovetnek, azok inkabb az unho-ra.
A delete az legtobbszor a backspace-re kerul az elso (es sokszor az osszes) fn retegen.
Az insert viszont valtozo, mivel ez talan a legritkabb - es amugy is szinte csak kombinacioban fordul elo - igy amit eddig lattam az fn+c, fn+v volt (ctrl es shift-es kombinaciokkal) - plusz ugye a shift+del az fn+x-en.[ Szerkesztve ]
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
dqdb
nagyúr
1. nem használják ezeket a billentyűket (meglepően sokan vannak, a Delete kell a legtöbb embernek, az Insert a legkevesebbnek)
2. eleve meg sem veszi az ilyen kiosztású billentyűzetet
3. Home-End-PgUp-PgDn megy az Fn+kurzorokra laptop stílusban, és Insert-Delete a két billentyűre
4. PgUp-PgDn megy a két billentyűre, a Home-End pedig Fn-nel ezekre (vagy fordítva), két billentyűnél a Delete Fn+Backspace-re, háromnál legfelülre, az Insert pedig tipikusan sehováÉn az ilyen kiosztást meg sem veszem, mert az Fn legjobb helye szerintem a ↑ jobb oldalán van, amit itt lespórolnak, ISO kiosztású billentyűzet esetében az Fn+PŐÚÉÁŰ hatosra mappelem ezeket a billentyűket, és ott szoktam használni (hiába elérhető a harmadik pont szerint is). Az Insert nálam mindig Fn+Enter-re megy, MacBook billentyűzeten láttam, az utóbbi 30 évből talán az egyetlen értelmes ötletük volt billentyűzetek terén.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Ereshkigal
őstag
Oda teszed, ahova akarod. Nálam a Q2 (főleg) azért esett ki, mert csak két billentyű van. Mondjuk a knobless verziónál három, de az meg szerencsétlenül néz ki. Nálam 3 billentyű esetén így néz ki fentről lefelé: delete/ins, home/pg up, end/pg down. Ha van negyedik billentyű is a ↑ mellett, akkor az layer választó.
Máig nagyon szeretem a K2 kiosztását, kompakt, F sorral, öt billentyűvel a → fölött. Ha nem 3x1u lenne a space mellett, akkor nekem tökéletes lenne. Sajnos én még az elején vettem, az nem programozható verzió.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
QMK-ban bármit be lehet rá állítani, én még gondolkozok, hogy mi legyen plusz layeren, mert kb. a del, home, pgup-dn-t használom csak. (aztán a pg-k lehet mennek a nyilakra)
az előző sima 60%-on (SK61X olcsó kínai) a JKLNM, blokk körül voltak ezek Fn-ezve.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
p4t4_
csendes tag
válasz [Prolixus] #88374 üzenetére
Cső,
elkezdtem az Eva-01 kupakokat rajzolni.
Kellene pár infó: billentyűzet típusa, mérete, layout, ISO/ANSI, nyelv milyen legyen?
Legyen magyar ékezetes?Ha kész (1 hét szerintem) akkor majd írok, posztolok róla képet és megköpködheted. Aztán már csak egy cím kell és ígéretemhez híven ingyen kipostázom...
Üdv:
p4t4 -
malystryx
senior tag
válasz Mr.Csizmás #88751 üzenetére
Óóóóó és tényleg, csak le kell tekerni a legaljára... Itt volt a hiba. Köszönöm....
Ha nem volt még, 2 elég érdekes és szép szettet találtam Gyűrűk Ura témában: [link]
A Shop-ra kattintva van 3 nagyon egyedi kupak is.
Szerk.: Vagyis a Drop-ra..[ Szerkesztve ]
-
eagleberg
tag
válasz Mr.Csizmás #88758 üzenetére
FN billentyűnek mit használtok?
Csak a tényleg FN feliratú, annak szánt billentyűket?
Én jelenleg inkább az F és az S billentyűket használom a két rétegváltóhoz. (Röviden nyomva S és F, hosszan pedig váltok réteget)
Esetleg még a space-t.[ Szerkesztve ]
-
Domonkos
Ármester
válasz eagleberg #88764 üzenetére
Most egy Datahand-et.
Elotte egy choc skeletyl-t, azelott pedig par dactyl-manuform-ot. Pluszban van egy ferris sweep-em, amit legtobbszor akkor hurcolaszok magammal, ha a laptop melle csak ez fer be.Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
dqdb
nagyúr
válasz eagleberg #88762 üzenetére
bal kéz: Caps Lock (eredeti funkció rétegre száműzve), ebből ritkán szokott lépcsős Function feliratú kupak lenni, így Caps Lock kupakkal, valamint a Caps+Tab további rétegre visz
jobb kéz: osztott jobb Shift jobb oldalára tett billentyű, erre szokott lenni 1u Fn feliratú kupakosztott Space-nél próbáltam a jobb oldali Space-re tenni, mert bal kézzel ütöm a Space-t, de az nem vált be, továbbra is a Shift mellettit nyomkodtam
Ha home row-ra tennék modtap layerváltókat, akkor a két homing billentyű (F és J) lenne a cél, mert azt vakon is ki lehet tapintani értelmes kupakkészlet mellett. A lépcsős Caps Lock és a jobb Shift jobboldala is erről szól (és a split Space is erről szólna, ha a kezem ráállna), 100-ból 100-szor lehet eltalálni, míg a klasszikus Space és jobb Ctrl közé tett Fn-re ez nagyon nem igaz.
[ Szerkesztve ]
-
-
Domonkos
Ármester
válasz Synthwave #88768 üzenetére
Hahaha! Igen.
Egyebkent mar az kisebb csoda, hogy blank kupakokkal nem csak space-t tudok irni.
Mondjuk miutan rajottem, hogy a 2U szeles space-t sem kell 3⅛-szor megnyomjam, hogy egy normal szeles szokozt kapjak, onnantol egy kicsit konnyebb volt.Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
metaa
tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy valaki ismer-e esetleg olyan PBT fehér keycap szettet (ISO), ami kifejezetten south facing ledekhez való (Keychron V3)?
Wooting just white kupakot használok, nagyon szeretem, csak hajt a kíváncsiság, hogy vajon létezik-e olyan, ami "normálisan" is át tudná világítani?
-
4nick8
őstag
Hátha valakit érdekel hogy befutottak az Akko billentyűzetek és kapcsolók.
-
Tequila86
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani nekem billentyűzeteket a következő kritériumokkal?:
magyar kiosztás, nem mechanikus, háttérvilágítás, szoftverrel billentyűkként állítható szín, max 20k.
Előre is köszi!
i5 13400f/Asus TUF B760M-Plus wifi/Asus TUF 3060Ti/2x16Gb Kingston DDR4 3600Mhz/500Gb Samsung 980 Pro m.2 SSD/500Gb Samsung 970 Evo sata3 SSD/1Tb WD Green HDD/Alpenföhn Ben Nevis Black RGB/Seasonic 750W gold modular/Deepcool D-shield v2/Arctic F12 value pack/Samsung C24FG73FQU Monitor
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Teljesen feladtam, nem tudom én vagyok ilyen szerencsétlen, vagy tényleg ilyen szarok ezek a vezeték nélküli egységek?
Szettben vettem egy Logitech egér+keyboardot. A szett típusát nem tudom, billen semmi infó, de az egér egy M170. Előtte rapo, Microsoft, volt itt minden. Ugyanez a baj.
Az tényleg normális, hogy a vevőegységtől 1-1.5m-re lévő bill akadozik, kihagy? Egér szintén?
Most jött el az a pillanat, amikor normálisat szeretnék venni.
3m, nem több, 3 m legyen a hatótáv, de az satbilan.
Márka mindegy. Semmi extra kérés, minőségi magyra kiosztású bill, nem értek hozzá, nekem a laptopoké nagyon tetszik (Dell Latitude 5500 használok), valami hasonló létezik?
Ár, már mindegy, tényleg. Ha egér is van hozzá, annak örülök, ah nem, megoldom külön.
Tudnátok ajánlani?
Köszönöm!havri
-
fuximaxi
senior tag
válasz Tequila86 #88775 üzenetére
Szerintem esélytelen. Persze vannak nálabb tájékozottabbak, de a billentyűnként állítható világítás szerintem nem ez az árkategória.
Ami magyar kiosztású és közel van ehhez a kategóriához azok általában zónánként állíthatóak. pl. MSI Vigor GK30 vagy Logitech G213 ProdigyMiért zárod ki a mechanikust?
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
PROTRON
addikt
válasz Tequila86 #88775 üzenetére
Árat nem tudok, de nézz utána a razer ornata V3, vagy a cynosa sorozatokra, mert a razer szoftverêben bizonyos billzeteknél tutira van egyenkénti beállíthatosag....hasznalt piacon szoktak lenni jo aron jobb allapotuak is.
Az ornata v1 es v2 meg "hybrid" , tehat imitalja a mechanikus erzest egy kapcsoloval, de attol meg mukodesileg nem mecha, csak ugyanolyan hangos.
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
fuximaxi
senior tag
válasz PROTRON #88778 üzenetére
Emlékeim szerint azok is zónákra vannak osztva (Ornata V3 10 zóna a specifikáció szerint), továbba a magyar kiosztás nem tudom mennyire van, de igazából razerrel mindig is csak egér téren foglalkoztam.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
havri1
félisten
Ezen túl vagyok, így használom, de borzaslmas így is
Tudtok ajánlani minőségi billentyűzetet?
Legyen minőségi vezetéskes, és minőségi vezeték nélküli (távolság akkor fail, de akkor marad az usb monitor).
Sokat gépelek, és szeretem, ha azt könnyű. Nem nyeklik nyaklik a bill lenyomáskor, akad stb..ahh...
Ha vezetékes, akkor szeretnék háttérvilágítást is. Numpad az feltétel, és a magyar kiosztás.
havri
-
Tequila86
tag
válasz fuximaxi #88777 üzenetére
Nekem a mechanikus túl hangos. Sokszor éjszaka játszok akikor a család már alszik, felvernék vele mindenkit. Próbáltam “extra halk” kapcsolókat a pénztárcámhoz mérve, de nekem azok is nagyon hangosak.
5 éve egy Bloody B120-at használok, semmi baja csak 1-2 billentyű kopik és nagyon tetszik, hogy a WASD gombok piros színűek. Választanék B140N vagy valami hasonló l billentyűzetet az A4tech-től, de jelenleg nem kaphatóak magyar kiosztással. Mindegy, szerintem egyenlőre kivárok, tavasszal/nyáron fognak amúgy is mérséklődni az árak.i5 13400f/Asus TUF B760M-Plus wifi/Asus TUF 3060Ti/2x16Gb Kingston DDR4 3600Mhz/500Gb Samsung 980 Pro m.2 SSD/500Gb Samsung 970 Evo sata3 SSD/1Tb WD Green HDD/Alpenföhn Ben Nevis Black RGB/Seasonic 750W gold modular/Deepcool D-shield v2/Arctic F12 value pack/Samsung C24FG73FQU Monitor
-
Tequila86
tag
válasz PROTRON #88778 üzenetére
Köszi, meglesem!
i5 13400f/Asus TUF B760M-Plus wifi/Asus TUF 3060Ti/2x16Gb Kingston DDR4 3600Mhz/500Gb Samsung 980 Pro m.2 SSD/500Gb Samsung 970 Evo sata3 SSD/1Tb WD Green HDD/Alpenföhn Ben Nevis Black RGB/Seasonic 750W gold modular/Deepcool D-shield v2/Arctic F12 value pack/Samsung C24FG73FQU Monitor
-
Wolfskin
őstag
Sziaszok, vettem egy Keychron K10 Pro billentyűzetet (brown).
Azelőtt nem sok figyelmet fordítottam a klaviatúrára, legyen vízhatlan, hogy csap alatt elmoshassam és ne folyjon bele a kakaó (sajnos ment már tönkre billentyűzetem, épp a legrosszabbkor, hogy elázott, és sajna sosem szárad ki teljesen), de megtetszett az a vallásos misztérium, ami körüllengi a mechanikus billentyűzeteket, így gondoltam kipróbálom. Nem bántam meg, azóta meg akarok tanulni gyorsírni, hogy még többet gépelhessek.
Pro:
1. álom hangja és leütés érzete van
2. nehéz, jól tapad nem csúszkál el
3. nagyon jó vele írni (ja, ez volt már)Kontra
és ami miatt írok is, van két dizájn hibája,1: a dizájn oltárán feláldozták a funkcionalitást, a szürke alapon filigrán és apró fehér betűk, a kis méret és kis kontraszt miatt nagyon rosszul olvashatók. Szemüvegben (olvasó) is alig látni őket, míg másik billentyűzetekkel szemüveg nélkül sincs gond. Ezen nem segít a háttérvilágítás sem, mivel még úgy is pöttömök a betűk és a fény is alig hatol át rajtuk. Azt gondolom, hosszú távon érdemes lesz cserélnem, vagy felmatricáznom.
2: A másik, ami csak rontja az olvashatóságot, hogy a billentyűk közt rengeteg fény szivárog át, sokkal erősebben mint maguk a megvilágított betűk, így ez meglehetősen vakít (kb 45 fokos szögből nézve). A másik géphez vett OXON Conquertor, bár kopog és nem túl kellemes a hangja, ebből a két szempontból messze megelőzi.
Kérdéseim: lehet-e kapni, ezzel kompatibilis, magyar nyelvű gombokat, ahol nagyobbak és határozottabbak a betűk, vagy marad a matrica?
A szóródó fényt már tűntette el valaki? Festékpötty, ragasztó szalag, van esetleg bevált megoldás?
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
Molydeus
őstag
válasz Wolfskin #88785 üzenetére
A kupakok körül előtörő fényt azért érzed erősebbnek, mert a ún. délre néző LED-eket használ a K Pro sorozat, vagyis a kapcsoló alsó, feléd eső élén vannak. Ehhez hozzáveheted az átvilágítós kupakok miatt alkalmazott áttetsző polikarbonát kapcsoló tetőket, amin aztán gond nélkül ömlik át az RGB.
A helyedben megfontolnám, hogy nem lenne-e jobb megoldás egy nem átvilágítós, világos alapon kontrasztos sötét feliratos kupak készletre váltani. A keychronnak van ilyenje, ami megfelel a K10 Prora is: [link]
A tapasztalatok alapján gond nélkül olvashatók a monitor fénye mellett is (ha nem valami extrém sötét hátteret használsz). Emellett dye-sublimation eljárással készülnek a felirataik a PBT anyagú kupakokra, ami sosem fog lekopni, de még fényesedni sem, valamint az akusztikának is jót tesz.
A LED-eket nyugodtan ki lehet kapcsolni mellettük.
Kb erre számíthatsz (a szobában csak a monitor volt fényforrás éjszaka és a prohardver volt megnyitva): -
Domonkos
Ármester
Ha tenyleg komolyan veszed a vakon gepeles megtanulasat, akkor egyik kontra erved sem lesz problema mar az elso het utan sem. Kb. mire kihozna a posta az uj kupakokat, addigra siman el lehet sajatitani az alapokat.
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
dqdb
nagyúr
[link]
eszméletlenül drága, billentyűzetként csapnivaló lesz, az overengineering mintapéldája, de ha mint ipari designt nézem, akkor minden elismerésem a tervezőnek, volt egy őrült koncepciója és azt sikerült zseniálisan végigvinnie a csuklótámaszon át ahordtáskáigbőröndig, a winter edition pedig még erre is rátesz egy lapáttaltipikus showcase darab, amit megépítesz, kiteszed a polcra, és időnként gyönyörködsz benne, mert gépelni rajta bűn ugyan rossz lesz, de látványra az egyik legjobban sikerült darab az utóbbi időkből
-
Szaboocs
csendes tag
Sziasztok,
Billenytyűzetet keresek az alábbi paraméterek alapján:
1.Mekkora összeget szánsz rá?
20-30K
2.Használt szóba jöhet?
Igen
3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le?
Jelenleg egy Genius KB-G235-öm van. Párom panaszkodik hogy hangos amikor alszik a másik szoában hallja ha gépelek. Zörgős csörgős az egész.
4.Mire használnád a billentyűzetet?
Játék, böngészés, chatelés
5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus stb.)
Szerintem nekem majdnem mindegy. Szeretem ha érzem a lenyomását a billenytyűzetnek. Mechám sose volt ha belefér a keretbe lehet áldoznék rá többet kb 10-ezerrel.
6.Van konkrét modell ami tetszik?
Nincs
7.Milyen kiosztást szeretnél? ISO (magyar, német, angol stb.), ANSI (amerikai), JIS (japán, koreai stb.)
ISO (magyar)
8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? (kell-e numpad, fn-sor, kurzorblokk, stb)
Numpad előny de nem feltétel. A fet említett jelenleginél ne legyen nagyobb.
9.Extra igények (világítás, csuklótámasz, vezetéknélküliség, ergonomitás, programozhatóság, stb.)
Halk legyen, vagy legalább csendes. Háttér világítás előny. Csuklótámasz kizáró ok.Macrózhatóság média gombok nem érdekelnek.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
fuximaxi
senior tag
-
dqdb
nagyúr
válasz fuximaxi #88790 üzenetére
Azonkívül, hogy nagyon magas és QWERTY, nem sok köze lesz az írógépekhez.
Arra gondoltam, hogy gépelés közben az egész billentyűzet billegni fog az ujjaid alatt. Flex nem lesz, bounce lesz, de sok billegéssel kiegészítve.
-
Throme
veterán
Nekem se jönnek be a keychron gyári, átvilágítós kupakjai, hasonló okok miatt.
Elég gyorsan lecseréltem őket.Van keychonnak is magyar karakteres kupakszettjei.
Azt is feltüntetik, hogy mely kiosztásokat támogatnak.
Ezek nem átvilágítósak, de a karakterek nagyobbak, olvashatóbbak.
(hangjuk is jobb, de ez szubjektív)Ha zavar a kiszűrődő led fény, akkor fent említett, vagy máshonnan származó nem átvilágítós magyar karakteres kupakkal és egy monitor világítással szerintem megoldódik a problémád. Van akinek elég a monitor fénye, nekem nem.
Az RGB-t meg ki is kapcsolhatod, vagy nagyon alacsony fényerőnél bekapcsolod, ahogy éppen jó.[ Szerkesztve ]
-
용 Bob
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki esetleg, hogy a LOFREE FLOW billntyűzetet lehet-e magyarosítani? Illetve ha nem, akkor hasonló méretű LP mecha billentyűzet létezik-e magyar kiosztással?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
용 Bob
senior tag
válasz Mr.Csizmás #88795 üzenetére
Nagy tetszetős, csak nincs raktáron sajnos sem a brown kapcsoló, sem HUN kiosztás
Raktár beérkezésre feliratkoztam, addig várok.MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
PROTRON
addikt
válasz Molydeus #88786 üzenetére
Nekem külön billzet tálcám van, ott takarásban van a monitorhoz képest a billzet, szal a hozzám hasonló helyzetekben max a tálca fölé led szalag kihúzás működik, ezek a nem átvilágító kupakosok este tényleg rontják a felhasználói élményt, most ilyenem van mert jobban esik rajta a gépelés, de gondolkodom a cserén...csak low profile...
Nem akarok megtanulni vakon gépelni, mert sokszor másik billzethez kell ülnöm és akkor megy a félregépelés.
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
용 Bob
senior tag
válasz Mr.Csizmás #88798 üzenetére
A gyártó oldalán sem sokkal jobb a helyzet. ISO-ból az összes régió kiosztás sold out.
Kapós a billentyűzet.
[ Szerkesztve ]
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
Molydeus
őstag
Sajnos a Lofree-t nem, vagy legalábbis nem szépen és mindenképpen hiányosan lehetne csak magyarítani, ráadásul rosszabb minőségben, mint ahogy gyárilag érkezne.
Viszont ha már így rátaláltál, mindenképpen kell neked a magyar kiosztás?
Azért kérdezem, mert a felépítése messze jobb, mint amit a low profile Keychronok tudnak. Papíron egészen ígéretesnek tűnik az a billentyűzet, double gasket mount (ilyet én LP-ben még nem is láttam), dye-sub PBT kupakok, POM házas kapcsoló, hangtompítás, teljesen alu ház...
Ha kivesszük a képből azt, hogy ANSI a kiosztás (és többen vagyunk, akiknek az sem valódi hátrány), akkor az egyetlen előnye lenne egy LP K Pronak, a programozhatóság, ami viszont a két méretben, amiben kapni lehet a Lofree-t nem életbevágóan fontos.Legalábbis elgondolkodtató.
M.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest