Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz FireKeeper #81710 üzenetére

    Konkrét csatlakozótípustól függően elvileg jobb lehet. Gyakorlatilag szinte mindenki ugyanúgy a billentyűzetből húzza ki a kábelt, mert csak egyetlen kábelvégük van hozzá :D Szóval a szétcsatolhatóság 99%-ban csak optikai feature, amiben a bumszli aviator csatlakozó szerintem rosszul teljesít, egy Lemo már más helyzet, az jól néz ki, de annyiba is kerül, hogy felőlem nézhet ki jól.

    A spirál ellenben hasznos dolog, ha a billentyűzetet időnként félre kell tenned az asztalon, és nem akarod kihúzni, vagyis amiért anno a múltban kitalálták. Gyakorlatilag a legtöbb embernél a spirál gondosan elhelyezve figyel a billentyűzettel párhuzamosan, és ha arrébb kell tenni a billentyűzetet, akkor húzzák is ki.

    Egy jobb kábel árából kijön egy billentyűzetnyi kapcsoló, egy felkapottabb név esetében pedig akár egy kupakkészlet is, csupa jobb dolog pénzköltésre. Persze ha saját magadnak csinálod, akkor nem szóltam, hajrá, csináld, de csak ha vásárolnál, akkor inkább költsd másra a pénzt. Például alapanyagokra a saját kábeledhez.

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák