Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Molydeus

    őstag

    válasz arcitec #72286 üzenetére

    A numpad mellett hagyományos elrendezésű nav blokkot is szeretnél (Insert - Page Down 6-os + a nyilak), mint a teljes méretű bill.-eken, vagy esetleg egy kompaktabb, 95%-os megoldás is jó?
    Ha megfelel, akkor érdemes ránézni a Keychron K4-re (sajnos a teljes méretű K10-ből nincs ISO verzió). A kapcsolónak én a Gateron G Pro Red-et választanám játékhoz,ami nem halkított, de így nem is kifejezetten hangos, emellett gyárilag kent, nagyon sima a járása.
    Ha a hotswap verziót választanád, akkor később forrasztás nélkül is cserélhetők a switchek és további módosítások is könnyebben elvégezhetők.
    A jobb minőségű, magyar feliratos PBT kupak sajnos továbbra sem jön ki egyetlen készletből a K4-re, de kettőből legalább összehozható. A vékonyabb átvilágítós festett lézerezett ABS-ből van K4-es készlet, ez akár itthonról is beszerezhető.

    Varmilo-ból pedig választható Cherry MX Silent Red egy halkabb konstrukció, játékra még valószínűleg a nem halkított Sakura v2 is jó. A Varmilo mindenképpen forrasztva lesz, viszont alapból is magyar feliratos PBT kupakok járnak hozzá.

    Szvsz az új Ducky-k hiába a hotswap, továbbra is a kupakokon véreznek el és ahhoz képest még nagyon drágák is. Onnan már nincs messze a belépő custom ársáv sem (Q6), ami azért egy másik szint.

    Kipróbálási lehetőség: talán a pixelnél még van ilyen, a többiek majd kijavítanak, ha tévedek.

    M.

Új hozzászólás Aktív témák