Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Molydeus

    senior tag

    válasz 3.Aragorn #69896 üzenetére

    Ezek a régebbi, belépő szintű Glorious barebone-ok egy ideje már a piacon vannak. Nyilván azóta elterjedtek frissebb/jobb tervezési elvek, amikre a userek ráharaptak (vagy egyenesen tőlük erednek), és ezek az újabb termékekbe már alapból bekerülnek. Pl. a Plate rugalmas felfüggesztése, a mindenhova berakott hangszigetelő filcek, szivacsok, knobok, stb.
    A Keychron ezeket az igényeket gyorsabban követi le.
    Amúgy erre a vonatra a Glorious is felült, a Pronak pl. rugalmas felfüggesztése lenne, csak nem sikerült túl jól, további költségekkel javítható. Az alap barebone-okból is kijött időközben a 2. sorozat eltérő (népszerű) méretekben, amik megkapták a Plate és PCB közötti hangtompítást gyárilag.
    Ezzel együtt a korábbi alap bill.-jeik szerintem elég "őszinte" termékek, nem akarnak többnek látszani, mint amik. A korábbi merev design adott, de a minőséggel nincs komoly probléma és az áruk is kedvező. Arról nem is beszélve, hogy jelenleg is kaphatók és itthon is beszerezhetők.
    A lebegő keycap design ugyan van, akit elriaszt, de személy szerint azért ezeket a GMMK-kat nem érzem kifejezetten gamer stílusúnak.
    Ha a halkítás szempont, akkor megvannak a bevett eljárások is. Nyunyu 100%-osban, én TKL-ben és 65%-osban építettem ilyen alapokra. Pro-ból is van több. Ezenkívül szintén belépő szinten van itt tapasztalat a hasonló Keychron K sorozatból, a Redragonokból és Pulsarból is.
    Nyilván megvannak a határai ennek a designnak, de amit ki lehet belőle hozni, ahhoz tudunk segítséget nyújtani.

    Köv. szint mind technikában, mind minőségben és ezzel együtt árban is, a rugalmas Plate felfüggesztésű kittek jelentik, mint amilyen a Keychron Q-k (vagy akár a GMMK Pro, ha elfogadod, hogy érdemes rajta javítani). Meg egy rakás olyan dolog, ami a közeljövőben jön majd, vagy kis szériában gyártják őket és ki kell várni, amig készhez kapod.

    Találd ki, hogy milyen szintet szeretnél elérni, milyen keretet szánsz rá és segítünk, hogy merre indulj el.

    M.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák