Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • K1LLMy53Lf

    senior tag

    sziasztok,

    Van egy HyperX Alloy Origins mx red switches billentyűztetem, amit tavaly vettem melóhelyre, de ugyebár beköszöntött a Covid időszak, ezáltal itthon használom. Azonban a családi béke megőrzése érdekében (páromat zavarja a hangja) ezt most le szeretném cserélni.

    Az itthoni bill-em egyébként egy Fnatic Rush MX silent red (pink) switch-ekkel, amely hangra megfelelő lenne, azonban nem igazán találtam itthon ezzel a kapcsolóval billentyűzetet. :(

    Tehát érdeklődnék, hogy tudnátok-e segíteni abban, hogy milyen opciók vannak, tehát mi az, amit halk mecha bill-ekből itthon is elérhető. azt láttam netes kereséses alapján, hogy van pár silent mecha kapcsoló (gateron-ról hallottam, de láttam razer meg zealpc switch-eket is), de hogy melyik az, amely valóban halk, ezt nem tudtam megállapítani, azt pedig főleg nem, hogy melyik ezek közül, amit érdemes megvenni és melyik, ami silány minőség).

    szóval egy olyan bill-t keresnék, ami:

    -itthonról megvásárolható,
    -legalább olyan halk, mint a Cherry MX Silent Red (pink) switch,
    -nem US layout (nagy enter a lényeg, í nem érdekes, azt meg tudtam szokni, de a kis enternek még így 1+év után is mellényúlok sokszor)
    -elsősorban full, de jöhet TKL is (rosszabb esetben, ha nincs más, fontolóra veszem)
    -normál, slim nemszámít,
    -ár jó lenne 30k-ba, ha megállna, de ha kicsivel több (~35-36k) az sem halálos.

    amennyiben konkrét bill-t/-eket nem tudtok mondani, az is segítség lenne, hogy a fentiek alapján milyen típusú switch-el szerelt bill-eket érdemes fontolóra vennem.

    előre is köszi a segítséget :R

    "...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Új hozzászólás Aktív témák