Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • scream

    veterán

    válasz dqdb #56551 üzenetére

    Köszönöm a választ.

    > Ha halkított kapcsoló kell, akkor Silent Alpaca (62 gramm), amiből közel lehetetlen szerezni a következő szállítmányból, Durock Silent Linear (62 vagy 67 gramm), ez AliExpressről egyszerű ügy, csak várakozni kell (áfába belecsúszhatsz, ha egyszerre 45 darabnál többet rendelsz) vagy megvárod, amikor a Ghost Switch elérhető lesz (67 gramm).

    Akkor lehet utánanézek ezeknek a Durock Silent-nek és a nagyobb funkciógombok alá a 67g-os kerülne, többi alá a 62g. A másik kettő is tetszik, de ha nem kapni, akkor max neten nézegetni tudom és csorgatni a nyálam. :D

    > Olyat, ami kapható. Nem tudok elérhető 100%-os kitet a piacon. 96%-os és TKL akad, de teljes méretű nem igazán vagy legalábbis hagyományos kialakítású nem. Ebből lesz hamarosan group buy, de southpaw kialakítású.

    Nem ragaszkodom a 100-hoz, főleg, ha tudok több layert használni, így szinte mindenre nyitott vagyok ISO kiosztás mellett.

    > A DSA szoknyája eléggé rövid, oda nem fér fel szinte semmi sem. Ha magyar kupakok kellenek, akkor egyszerű a képlet, mert kétféle lehetőséged van csak, mindkettő Cherry profilos fehér betűkkel és szürke módosítókkal 77 dollárért vagy 80 euróért.

    Ha nem DSA, akkor mi lenne az ajánlott? Én inkább az egysíkban lévő billekhez vagyok szokva (Apple Wired kb, Cougar 200K, Cougar Vantar, ez a mostani K375s). Durandalon lévőt magasnak érzem - bár nem tudom, hogy az milyen profil. A magyar kupakhoz mint írtam, nem ragaszkodom, jó nekem a blank is.

    > Kell, Kínából most semmi sem ér ide gyorsan, és még ott is le vannak rabolva a készletek.

    Hát ez nem túl jó hír, mert már nagyon szenvedek a mostanival.

Új hozzászólás Aktív témák