Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz Nagytoll #54379 üzenetére

    Az Aliaz egy gyengén taktilis kapcsoló, az Gateron Brown szintjén mozog a taktilitása, a rugó egyéni ízlés kérdése. Olyan kicsit semmilyen, mint a barna kapcsolók, de azoknál halkabb valamennyivel. Azt azért hozzátenném, hogy egy simán járó legújabb hullámos lineáris (C³ Tangerines R2) úgy halkabb nála, hogy a lineáris nem is halkított (mindkét kapcsolónál kenés előtti állapotról beszélek). Az enyém még nincsen beépítve, de 1-2 héten belül be lesz, csak még várok hozzá valamit.

    Zealiosból most a V2 kapható, ami alapvetően eltér a V1-től, ami nekem van, így arról személyes tapasztalatom nincsen. A leírások alapján a taktilis hupli sokkal nagyobb és érezhetőbb, a V1 nem rossz, de nem győzött meg az áráról, ezért is hagytam ki eddig a V2-t, igaz, csak tray mount házban próbáltam, ami sokat ronthat az élményen.

    A Zilent a Zealios halkított változata, szintén nincsen személyes tapasztalatom bele.

    Egy olyan integrált plate-es ház, mint a Drop CTRL, kiválóan alkalmas arra, hogy kapcsolót tesztelj éles körülmények között vagy járass be, ha az olyan, hogy igényli ezt (a legtöbb nem ilyen, a Novelkeys Cream ilyen), de nem a legszerencsésebb plate rögzítés, ha Zealios/Zilent árkategóriás kapcsolókból a maximumot szeretnéd kihozni és a halkság is cél. Persze ettől függetlenül ez egy tényleg jó ház, csak megvannak a limitjei, ahogyan bármi másnak is. A piacon elérhető másik hotswap billentyűzet (Glorious GMMK) csak átalakításokkal alkalmas tényleg halk billentyűzet építésére.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák