Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz Ispy #54071 üzenetére

    A szakmai topikok ilyenek, itt olyan emberek ajánlanak, akiknek fontos a tartósság, minőség, nem akarnak évente erre költeni.
    Let me fix it:

    A szakmai topikok ilyenek, itt olyan emberek ajánlanak, akiknek fontos a tartósság, minőség, nem kellene évente erre költeni, mégis elköltenek rá egy rakás pénzt.
    :D

    Thony.80: A tartósság a használattól is függ.
    Igen, attól is függ, de nem csak kizárólag attól. Membrános billentyűzetnél a legfontosabb mérőszám a membrán minősége, ha az tönkremegy, akkor a billentyűzetnek annyi, nem szervizelhető pótalkatrész hiányában. És attól, hogy szigorúan a működést nézve tökéletesen működik egy membrános billentyűzet, még tekinthető tönkrementnek és sokan itt a topikban tönkrementnek tekintjük azt, amikor úgy felkeményedett a membrán, hogy két-háromszor akkora erővel kell ütni.

    Az a baj, hogy egy membránosnál kizárólag utólag derül ki, hogy mit bírt benne a membrán (tipikusan fél-két évet), és mire kiderül, addigra lehet, hogy a címkéző olcsóbb beszállítói forrást talált, így ez az információ már elavult, mire rendelkezésre áll. Ezért aztán nem az szokott általában kiderülni, hogy melyik a jó membrános, hanem az, hogy melyik a rossz, aminél már hamarabb jelentkeznek a nyűgök.

    cowk: azert en azt ideszurnam, hogy egy informatikai forumon nem ordogtol valo gondolat a premium bill, sokan a szakmaban dolgoznak, vagy szamitogep mellett ulve keresik a kenyeruket; amig mondjuk a premium hifi inkabb hobbiszagu nekem.
    Ilyenkor jut eszembe az, hogy 10+ éve nincsen dedikált videokártyám, cserébe simán kijönne több 2080 Ti annak az árából, ami az íróasztalon és körülötte van monitor-tartókar-billentyűzet-egér-szék formájában (az íróasztal cseréje lesz a következő lépés). Egyszerűn mások a preferenciák, nálam az egészség fontos, ha már egészségtelenül sokat töltök gép előtt, így evidens, hogy munkaeszközbe beleteszem azt a pénzt, amit kell.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák