Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TBT

    addikt

    válasz Borisz76 #25324 üzenetére

    MX Black nem rossz, ám az hangos és azt a "legnehezebb" lenyomni. Ha nem vagy hozzászokva az ilyesmihez, akkor egy hosszabb gépelés után kicsit elfáradhatnak az ujjaid. Bár a Blue a leghangosabb. A Red a közepes hangú, a leghalkabb talán még a Brown kapcsolós, bár ez pont ritka kategória. :DDD
    Magyar kiosztású klaviknál többnyire csak Red/Black kapcsolósat láttam.

    Amúgy az ASUS Echelon billentyű talán kielégítené elvárásaid. Cherry MX Black kapcsolós (német minőség és nem utánzás!), kartámaszos, magyar kiosztású, dupla soros Enter billentyűs, led villanós és van USB port is rajta (mobil töltéshez és pendrive-hoz) + ugye a mikrofon és füles jack csatlakozók.
    Minőség szempontjából sem kell szégenykeznie a többi gyártó mellett, mert az ASUS eléggé megadja a módját a Gamer kategóriájú cuccoknak, csak ugye az ára az, ami kicsit visszatartó lehet.

    Ha van rá lehetőséged, akkor mindenképp próbálj ki egy ilyen mechanikus billentyűt, csak utána várásolj és olyat, amilyen a stílusod és neked tetszik!

    [ Szerkesztve ]

    "I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

Új hozzászólás Aktív témák