-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Nya....belevágtam első billentyűs cikkem megírásának. Nem vagyok egy nagy újságíró, az első cikkem valami förtelmesre sikeredett, remélem ez elfogadható minőségű lesz.
A saját billentyűzetemről fog szólni, természetesen a személyes tapasztalataim is meg fogom veletek osztani a végén, de megpróbálok teljesen objektívan közelíteni a dologhoz...egy ideje próbálom elnyomni a Corsair fanságom, remélem sikerül legyőzni.(közben a hang a fejemben azt mondja : hülyegyerek most vettél egy 750d-t nem tudsz te elnyomni semmit, jah hogy már a lelked is el akarod adni nekik? Mit veszel még tőlük gondolkodj? Fejhallgatót...talán....Egeret...valószínű....új Ramokat...miért nem jó a mostani, nemhogy az asszonyra költenéd el ezt a sok pénzt....KUSS!!!)A kérdésem az lenne, mire lennétek leginkább kíváncsiak? Olyan dolgok amiket szavakkal könnyen körbe tudok írni, esetlegesen képekkel, videókkal megmutatni.
Ami biztosna lesz : (a félregépelésen kívül, mert jelenleg a kicsike a dobozban hever várva a költözést a koliba)
Külső szemlélet,doboz tartalom, kapható switch típusok, pár szó a controllerről.
Anyaghasználat, keycapek, 3rd party kiegészítők.
Szoftver "túra", és az én személyes véleményem (amire senki nem kíváncsi)[ Szerkesztve ]
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest