Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • qisqaqas

    senior tag

    válasz SP!T #19205 üzenetére

    Van ennek valamekkora holtjátéka, ez kapcsolófüggő és nem bill. Meg ugye a stabilizátor az enter és a backspace esetében. Ez többnyire PCB vagy plate mounted cherry stabilizátor; Costar típusút szoktak használni az építők, nem tudom hogy az jobb-e. Ki kéne próbálni. :)

    15-20 ezer olyan keycapért amit nem tesznek bele egyik kommersz mechába sem. Lásd lentebb egy hosszabb hozzászólásoban. Vortex PBT keycapjei az árához képest elképesztően jobbak. 1 fullos készlet kijön 10 alatt. Csak ott ugye nem te mondod meg mit véssenek rá a keycapre. Nem irreális. Csak abban van anyag. Ha fogdosol olyat tudni fogod utána mi a különbség. Elsőre én sem hittem el. Aztán más okból kifolyólag rendeltem, aztán hoppá. Van a gyári ABStől jobb is. Sokkal jobb.

    Red az ilyen. :) Black az erősebb kicsit, de lehet nem ártana egy taktilis visszajelzéssel rendelkező kapcsolót is megnézni. Redtől szinte csak erősebb van. Gateron Clear az ami még attól is gyengébb. A tactile bump miatt kicsit nehezebb véletlen benyomni őket, Kailh rednél előfordult nálam is ilyen, de a cherry mx brown-nál már nem.

    CMstorm QF TK eladó || Nem jó a keyboardod? Építs -> http://prohardver.hu/tema/igy_epitsd_a_billentyuzeted/ || Jolla!

Új hozzászólás Aktív témák