Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TGWH

    őstag

    válasz Tarill #30760 üzenetére

    Ilyen procihoz nem kell hűtő, a gyári jó. Nem kell z77es lap, elég a z75 is, egy-két ezressel olcsóbb. De ha már ennyit költesz rá, talán belefér egy 3570K, ahhoz már jó lesz a z77. Ki is jön 150-ből, akár ventit is vehetsz rá ha akarsz.
    Házból biztos van jobb, amikben ventik is vannak, itt is lehet fogni egy kicsit, sőt, még jobban jársz a hűtéssel. De inkább egy 15-20 ezres katagória jobban passzolna ehhez a géphez. Veszel jobb házat, és nem veszel cpu hűtőt, amíg nem húzod, nincs gond, sőt, talán még utána sem. Vagy veszel később cpu hűtőt, ha kell.
    Ramból elég az 1600mhz-es is, azon is fog 2-5 ezer forintot.
    WD helyett én Seagate-t vennék.
    Ha gondolod, fontold meg, min változtatnál, szerintem egy 3570K-val és jobb házzal, 1600as rammal jobban járnál. Esetleg ssd-ből is lehet egy 90 vagy 60 gb-os darab, a játékokat úgysem arra fogod pakolni, vagy csak egyet-kettőt, aminél tényleg számít, de a többségnél nem.

    Pl. 3570k +13 ezer, Seagate vinyó +1 ezer, jobb ház +8 ezer, ez eddig +22 ezer, -8 ezer a 250 ezres keret miatt, az +14 ezer forint. Ramon nyersz még 3-4 ezret, attól függően mit választasz. 260ból kijönne egy jobb gép, amit már húzhatsz, meg alapból erősebb is. Ha később veszel cpu hűtőt, akkor csak +3 ezret kell rászánnod.

    fx 4300 nem hiszem hogy jobb lenne, ha a 6100 is gyengébb. Benchmark csak e-pénisz növelésre jó.

    sz.balazs.95, igen tényleg. Javítom magam, sata3 is van :D

    [ Szerkesztve ]

    Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe

Új hozzászólás Aktív témák