Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Buci21

    addikt

    válasz Henker2 #26980 üzenetére

    nem igazán, erősebb VGA-kat már nem hajtanak ki olyan jól, játék alatt sajnos erősebbek az Intel procik, én Bulldozert vagy Piledrivert konvertálós gépnek mondanék (legerősebb, 8 magosok), vagy Llano/Trinity-t netezős, HTPC-nek minimál játékkal. Sajnos a Bulldozer és a Piledriver nem sikerültek annyira jól, de végülis egy i5 szintjét hozzák, csak a fogyi több, de neked még lehet is jó. Nah lássuk csak, egy ilyen hozná a szintet:
    alaplap: [link] 17,5 ezer
    proci: [link] 42 ezer

    össz: 59-60 ezer forint, ez is megéri, olyan játékokban pedig szrnyal, ahol több szál támogatott, és nem 1-2-3 erős kell, márpedig a többszálasítás az irány. Ez a config is időtálló és erős cucc, csak kapásból az Intel volt, ami beugrott, és elkezdtem összekeresni, aztán telefonáltam, aztán elfelejtettem keresni AM3+-t neked.

    a régi hűtődhöz meg csak AM2/AM2+ vagy AM3/AM3+ lefogatót kell keresned, ugyanolyanok.
    Vagy még 12-13 ért a fent linkelt hűtők bármelyike jó, mondjuk akkor már inkább a Hyper 612s, a freezer pro-t sz*r felszerelni AMD-re, annak az Inteles felfogatója jó. az akk mag 12 ezer még hozzá, és így járunk ott, hogy 71-72 ezer, ami még vállalható, és így nagyon halk lesz, a CM hűtő nagyon bika.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák