Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lEninpApA

    csendes tag

    Sziasztok!

    Gépvásárlás előtt állok 200k lenne a max keretem rá.

    Jelenlegi konfig : Amd athlon II x4 640 , 4 gb ram és Asus hd 5770 vidkari .

    Leginkább játék ás átlagos otthoni felhasználásra kellene a gép , játékokat 1080p-ban futtatnám nem kell high-end graffal , elég ha low/medium beállitások mennek majd , cél , hogy folyamatosan szaggatás nélküli és játszható legyen .

    For Honor , Overwatch , Fifa szériák , Football Manager szériákkal , LoL , WoW-al játszom/játszanék leginkább és várom a Battalion 1944-et , valamint az elkövetkezendő 3-5 évben használható legyen új játékokra is akár . Battlefield 1 gépigényéből próbálok elsősorban kiindulni arra már 200-ból összehozható egy olyan gép amin menne simán .

    AMD párti vagyok , de kérdéses mikor jelenik meg a Ryzen 5 és milyen lesz , legkésőbb már május - június környékén szeretném megvenni a gépet , és számolgatva egy Ryzen config túllépi a 200k-s keretet kb. 30-40k-val is és talán június elején ha megjelenik.

    Intelből összedobtam egy i5-ös Kaby Lake-el egy configot ami tartalmaz 120gb-os ssd-t 8 giga rammal és egy gtx 1050-es vidkarival , de kérdés megéri-e inkább várni a Ryzen 5-re még ha drágábban is jön ki , vagy maradjak ennél a verziónál?

    Esetleg egy budget megoldáson is gondolkodtam még , fx6300 , rx 460-al ami még akár elég lehet 3 évig , bár ebben nem annyira bizok és azt kb. 150-ből meg tudnám úszni .

    Használtan pedig semmiképp sem vennék semmit , mindent újonnan.

    Előre is köszönöm a segitségeteket!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák