Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vanaken

    újonc

    Sziasztok!

    Szeretnék egy PC-t és egy laptopot venni az alábbiak alapján (a "topik összefoglaló"-tokat követve):

    1, A PC-t és a laptopot is főként irodai munkára, net böngészésre, zenekészítésre és honlapkészítésre használnám. A PC-t otthoni használatra, a laptopot tárgyalásokon is és otthonon kívül is használnám. Videójátékokat nem játszanék egyik gépen sem és valszeg videókat sem szerkesztenék.

    2, Semmilyen alkatrésszel sem rendelkezem.

    3, A következő alkatrészekre lenne szükségem:

    (A) PC: gép, gépház minden tartozékkal (pl alaplap, CPU, RAM stb), képernyő aminek legalább 22 cm-es az átlója, wireless kényelmes billentyűzet, wireless kényelmes egér, tisztán szóló hangfalszett (nem kell túl hangos, egy kis lakást elég ha betelít), gurulós dolgozó szék ami nagyon kényelmes és jó a hátnak, legalább 64 gigás pendrive és egy nyomtató-scanner.

    (B) Laptop: a képernyője fixen 13 colos legyen. Egy olyan laptop ami megfelel az 1-es pont kritériumainak és olyan a felépítése mint egy Macbook Air-é vagy még vékonyabb, könnyebb és kisebb (már amennyire lehet egy fix nagyságú képernyőnél).

    4, A keretem bruttó 500.000 Ft (+/- 100.000).

    5, Nincs márkapreferenciám, lényeg h megbízható legyen, ne hibásodjon meg lehetőleg 5 évig v még tovább, ne fagyjon le és fussanak rajta a fenti tevékenységekhez szükséges programok 5 év után is.

    6, Emellett fontos, h ideális esetben a PC és a laptop is főként irodai munkához, zenekészítéshez és honlapkészítéshez kéne. Viszont ha ez nem fér bele a fenti költségkeretbe, elég ha a gép erős, a laptop elég ha kényelmes és lehetőleg hasonló legyen a formája egy Macbook Air-hez vagy annál is vékonyabb, könnyebb és kisebb, hogy egyszerű legyen a használata.

    7, Ezen kívül az is fontos, h mindenből megbízható, jó minőséget szeretnék venni, ami 5 év múlva is jól használható.

    Ha érthetetlen dolgokat is írtam a kritériumoknál, az azért van, mert nem igazán értek a gépekhez. Előre is köszi a megértést és a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák