-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amilo02
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék:Tudnátok ajánlani erre az okádék H96 MAX boxra olyan használható médialejátszót, ami minden pendrive-os filmet lejátszik (természetesen full átlagos formátumú filmekre gondolok, semmi extra)?
Eddig letöltöttem a vlc-t (nem mindegyik filmnél van hang, megnyújtja a képet stb...) meg még egy pár appot, de az egyiknél a hanggal van a gond, a másiknál a képernyőre igazítás, a harmadiknál állandóan kilép a filmből.
Profi lejátszó progi kellene rá, az sem baj, ha fizetni kellé érte.Ha nem lesz rá használható lejátszó progi, akkor eladom vagy széttöröm a faxba. Ha esetleg valakit érdekel jelezze.
Szinte új, garianciális! -
Imi1981
veterán
válasz sto1911 #8754 üzenetére
Nem kevés. Még az nvidia shield tv cső verzióban is csak 2gb ram van. A mi box s még kicsit jobban kezeli a ramot mint az nvidia shield tv cső verzió (prociban viszont sokkal erősebb a shield). Azt nem mondom, hogy nem lenne jó még bele plusz 2gb de ez van. Amúgy mecool km6 deluxe - ban 4gb van de az sem kezeli jól a ramot! Nem érezni, hogy több alkalmazást tud a háttérben futtatni mint a mi box s.
-
Bass
addikt
Sziasztok
Megvettük a mi stic-ket mert a hbo go-t kilőtték a tv-ről. De fel.asz,ha hosszabban paust nyomok lefagy,a távirányító nem működik (sokszor) úgyhogy visszaküldöm az emagnak. De mit érdemes venni,a mi box jobb választás lenne?"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Exelsior24
aktív tag
Szerintem a Mi Box S-el jobban jártál volna, a sima Mi Stick elég gyengécske hardveresen, bár akinek 1080p-s tv-hez kell arra elvileg tökéletes. Én itthon egy Mi Box S-et használok egy régi 1080p-s Tv-hez és meg vagyok vele elégedve.
Hamarosan megjelenik egy Mi Stick 4k verzió is, szerintem már csak hetek kérdése, abban már 2GB ram lesz, és erősebb proci és grafikus gyorsító, esetleg azt éri meg majd megvenni annak, aki mindenféleképpen ilyen kis méretű a TV mögé elrejthető Stick méretű TV okosítót keres.
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Bass
addikt
válasz Exelsior24 #8757 üzenetére
Elég a full HD de most kicseréltetem mi box s-re ha csak nincs más javaslat
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
sto1911
veterán
válasz Imi1981 #8755 üzenetére
Kozben meg is erkezett, de sajnos nem tudja azt es ugy, amire nekem szuksegem volna:
- Vanced felment ra, de kb. hasznalhatatlan a taviranyitoval (ok, nem TV-re van tervezve)
- mondjuk nem rakta ki a fokepernyore, ugy kell menubol 15 kattintassal eloturni amikor hasznalni akarom (Sideload launcher megoldja)
- akkor castoljunk ra: csatlakozik, de a gyari YT indul el...
- tiltsuk le a gyari appot akkor. Azt legalabb le lehet, viszont akkor nincs YT cast egyaltalan
- Steam Controllerrrel parosodik, lehet taviranyitokent hasznalni, de pl. a kepernyo scrollozasra nem jottem ra hogy tudjaSzoval szerintem megy vissza a boltba, ha nem ismertek mas megoldast ezekre a bajokra...
Mas Android/root segitene rajtam?
-
Imi1981
veterán
-
Beni2360
félisten
válasz sto1911 #8759 üzenetére
Egy jó minőségű légegérrel menni fog.
De kipróbálhatod sima rádiós vagy vezetékes egérrel is.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
veterán
Na, kiderült, hogy megy a Strong Leap S1 (és hasonló) boxokon az HBO Max?
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Imi1981
veterán
válasz sto1911 #8761 üzenetére
Hát én amióta prémiumom van nem láttam reklámot! Persze amikor például tech 2 - t nézem és a támogatót mutatja azt a vanced se szűri ki! Nekem megéri mert így Apple-TV - n és az összes android tv boxon reklámmentes a youtube. Már meguntam a mókolást. Ja és persze sokszor castolok youtube videót telóról és az is reklámmentes!
Amúgy az a smart tube next jó! Android tv os-en sokkal jobb mint a használhatatlan vanced! És ha párosítod tv kóddal akkor lehet rá castolni is csak újraindítás után néha elfelejti meg el kell indítanod a smart tube next - et ha castolni akarsz rá míg a gyári youtube-ot nem.[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz Imi1981 #8764 üzenetére
Ugy latom szivas lesz ez igy.
A tech2-t nem nezem, de a Vanced a Sponsorblockkal ki tudja szedni a videobol is a reklamot, intro-outrot. stb. gondolom arra gondolsz.
Lasd a kepen, a szines reszek kivagott reszek.Zarojelben a video a sallangok nelkuli valos hossza lathato, ennel a peldanal majd' 10%-a!
De nem offolok tovabb.
Viszont inditottam egy videot, es baromi lassan toltotte be, az elejen tobb (tul sok) mp 144p-ben ment, utana meg a vagy FHD vagy 4K olyan szinten akadozott, hogy nezhetetlen volt. A router jo, savszel jo, TV-n jo.
Nem nekem valo ez ugy erzem -
sto1911
veterán
A gyári. Nem tudok mi baja volt, még holnap ránézek, de sehol máshol nem tapasztaltam ilyet még.
-
Imi1981
veterán
Majd ránézek én is holnap mert igazából nem használtam mostanában a mi box s - t.
-
BigBear
senior tag
válasz Donki Hóte #8763 üzenetére
Majd ha kijön a MAX, megtudjuk... Még pár nap elvileg.
De úgy gondolom, mivel rendes android TV fut rajta, certifikált Netflix, simán megy az HBO GO, menni fog a MAX is.Tegnap beüzemeltem egy Strong Leap S1-et, tökéletesen működik. Nekem csak Youtube, Netflix és HBO kell, na ezekre eddig elsőrangú. Fiókbeállításokkal együtt kb. 2 perc volt beüzemelni, gyönyörűen fut minden. Merem mondani, hogy simábban működnek ezek az appok mint az LG tévéinken a webos holmik. (Egy 60UM, meg egy 50Nano793 van.)
Bizakodom, hogy a MAX is menni fog szépen. -
veterán
válasz BigBear #8771 üzenetére
Köszi. Alapvetően nekem is YT (nem vanced), NetFlix, meg HBO GO/MAX lejátszásra kell, de kell mellette némi android funkció is (böngésző, fájlkezelő, esetleg még valami torrent).
Ha ezeket tudja, akkor nekem is jó lenne a Strong.
-
sto1911
veterán
válasz Luissimo #8770 üzenetére
Ha castolsz rá, a New tube játsza le? A videó részeként jelentkező reklámokat is tiltja/kihagyja?
@Fall-N: Vanced telepítés után az első castolt videót játszotta így le. Kb. 10 perce lehetett bekapcsolva.
Ma újra összeraktam, és szépen működött, szóval nagyon úgy tűnik egyszerű hiba lehetett.
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Félreértesz, a gyári YouTube játszotta le a Vanced telepítés után, mivel castoláskor az indult el. Egyébként más készüléken hibátlanul működik, azért ragaszkodnék hozzá.
Amúgy én is fizetnék, ha a videó részeként nem lenne reklám, de így reklám is van, fizetés is van, ez számomra nem elfogadható.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz sto1911 #8775 üzenetére
Nekem csak gondom volt a Vanceddel, hol működött, hol nem. Többféle eszközön többféle probléma jött elő, meguntam a család folytonos nyüszögését, úgyhogy családi prémium csomag lett, 5 felhasználóra (vagyis kb. 20 különböző eszközre!!!) 2700 Ft nem vág földhöz senkit.
Nekem egyébként az volt a tapasztalatom, hogy a videók részeként beillesztett reklámok jó részét a vanced sem tudta kiszűrni.
-
Fall-N
veterán
válasz Donki Hóte #8776 üzenetére
Én is így voltam vele, meg valószínűsíthető hogy a Google is állandóan változtatni fog az API-n, így egyre nehezebb lesz a reklámok elleni harc. Már a Xiaomi eszközökön is szívás a split apk-t telepíteni.
-
sto1911
veterán
válasz Donki Hóte #8776 üzenetére
"Nekem egyébként az volt a tapasztalatom, hogy a videók részeként beillesztett reklámok jó részét a vanced sem tudta kiszűrni." - mert ez user hozzajarulason mukodik. Van egy video, te megszerkeszted hol latsz benne reklamot, bekuldod, es legkozelebb masnal mar skippeli.
-
veterán
-
Nirvatti
tag
Sziasztok!
Apósom keresne megoldást arra, hogy kiválthassa az asztali gépet.
Netflix, offline filmek lejátszása és pár statikus oldal böngészése lenne a cél, minél olcsóbban.H96 max box-szal (H96 Max V11 RK3318 DDR3 4GB RAM 32GB) szemezget.
Ám inkább megkérdezem itt, hogy mi lenne az ajánlott vétel "természetesen" olcsón?[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Nirvatti #8786 üzenetére
Az itteni hitvallás szerint a Rockchip RK3318 magos készülékek nem tartoznak az ajánlott kategóriába.
Ezt én nem osztom, volt egy olyanom, semmivel sem volt rosszabb mint a mostani Venz V12 Ultra (S912, 3GB RAM) boxom.
Szerintem maradjon a Strong LeapS1/Thomson THA100/Mecool KM2 (ez mind egyanaz lényegében) készüléknél.
-
kenand
veterán
válasz Donki Hóte #8787 üzenetére
Csak az a gond, hogy böngészés és Netflix nem barátja egymásnak.
Netflix Android TV OS-en megy, ami menü alapú, nincs böngésző."Hagyományos" Android OS-en nincs Netflix támogatva, x sd felbontásban
Minden megoldható ugyan, de ezek a funkciók együttesen alapban nincsenek meg... -
veterán
-
blakey
titán
válasz Somatom #8791 üzenetére
Netflix kiegészítő beállításaiban beállítható, hogy mekkora felbontáson, SDR-ben vagy HDR-ben illetve h264, h265 vagy vp9 kódolást használjon, legyen-e Dolby Atmos vagy sem, tehát minden beállítható.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
kenand
veterán
válasz Somatom #8791 üzenetére
De van Netflix, és játszani is lehet vele akár mint retro konzol, de böngésző végképp nincs rá.
Böngészéshez dual bootban lehet Androiddal indítani.Android TV OS-re meg rá lehet hegeszteni böngészőt és légegérrel, vagy vezetékes egérrel irányítani.
De ez már mind mók, alapban nincs, és a legtöbb átlag ember tudást ill a problémával foglalkozását már meghaladja...
-
vicamuso
tag
Sziasztok!
Tesztelte valaki a HBO Max-et Mecool KM6 Deluxe-on??
Sajnos nálam ua. a probléma mint az Apple TV+-al vagy Plex appal. Nincs hang...
Azt hiszem meg a levesbe ez a box és veszek egy Shield-et.
Valószínűleg a szokásos baj , hogy a hangot a 6 éves TV-m felé nem PCM-be adja vissza hanem Dolby Digital-ba amit meg szegény "öreg" LG-m nem tud lekezelni... Miért nem tettek egy beállítást a sound settigbe a kis kínaiak . (Pl. RokuTV-n oehet ilyet azt hiszem a Shield-en is)...[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz vicamuso #8797 üzenetére
Biztos, hogy nem tudja PCM-be átküldeni? Azt azért tudnia kéne. Nálam az eddigi összes (értsd közel 30 box) tudta. Fire TV Stick 4K Max is tudja, Amlogic boxok is tudják Android és CE alatt is, stb.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
vicamuso
tag
Nem lehet állítani kimondottan így , hogy PCM-be adja vissza. Sem a Device Settings-ben, sem az Android TV saját Sound Setting-jében. Vagy a TV nagyon nem szereti ezt a boxot.
Ki tudom választani, hogy a formátum automatikus legyen vagy pl. soha se használjon surround sound-ot, de semmit nem érek vele.. Kb. mintha ez egy vak beállítás lenne..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest