Új hozzászólás Aktív témák

• jim bcs

nagyúr

válasz bluyoo #58469 üzenetére

Csak a Broadwell jön egyenlőre és szerintem nem fognak sokat molyolni idén már inkább a Skylake-re koncentrálnak hiszen pik-pak 2015 lesz, na az majd érdekes dolog lesz. Valamelyik külföldi oldalon olvastam megpróbálom előkutatni, ha mégse találom meg akkor várunk ameddeig megjönnek és akkor biztos hogy eldől mi is van. Viszont eddig nagyon úgy néz ki hogy jók lesznek kivéve 1-2 ficsőrt amire nem mindenkinek van szüksége, egyébként én azt mondanám mindenki maradjon 1 generáción belül mert ilyen 100mhz-es ugrás miatt nincs értelme várni, updatelni meg megint nincs értelme mert mire a mostani i5/i7-esek elfogynak erőben addigra mindgyárt 2-3 generációt ugrunk.

Devil's Canyon:
    A Devil’s Canyon egy érdekes processzor, ugyan nagy teljesítményű, de nem olyan nagy, mint a Haswell-E és annál jóval olcsóbb. A Devil’s Canyon nem teljesen új termék, hanem a jelenleg használt Haswell lapkák felfrissített, kissé áttervezett változata. A növelt képességű Haswell lapka új, jobb hőelvezető tokot kapott. Az áttervezett Haswell lapkát kicsit gyorsabbak elődjeiknél és mégis kevesebb energiát igényelnek. Az érkező lapkák egyik legfontosabb jellemzője, hogy órajelük reteszeletlen, azaz frekvenciájuk a névleges fölé növelhető. A processzorok ezen tulajdonságát azok a felhasználók díjazzák elsősorban, akik szórakozáshoz, vagy játékhoz használják gépeiket, ami nagyobb teljesítményt kíván.

[ Szerkesztve ]

Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html

Új hozzászólás Aktív témák