Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    Topikgazda

    válasz kovsol #2386 üzenetére

    A szemközti panel tizedik emeletén az ablakban pucéron fésülködő MILF megleséséhez minek is kéne AF? Csak egy jó állvány kell, berakod 4K-ba (az még plusz crop) és mehet a videó. :D Szerintem Japánban adják majd el a legtöbb ilyen objektívet, azok nagyon rá vannak gerjedve az ilyesmire. :D

    Én sem tudom komolyan venni ezeket a sötét üvegeket, de azért ne csináljunk úgy, mintha az ~f/6.7 végű crop vázas tele zoomok és eközött olyan hatalmas eltérés lenne fényerőben, majd a szenzor megoldja '"izomból" egy kicsit magasabb ISO beállítással. Szerintem a fő célközönség inkább a repülőnapokra kijáró meg vonatmániás spotter közösség lesz, főleg inkább videóra. Nem tartom kizártnak, hogy azért kap L-es jelölést, mert megoldják rá a parfokális felépítést (vagy a "vizuálisan parfokálist" legalább), ami erre a célra jó fény mellett alkalmassá is tenné.

    (#2383) Mr.Csizmás: Nem tartom kizártnak, hogy ameddig a Fuiji nyújtozkodni tud, odáig ez is tartja majd az f/6.7-et és utána esik be f/7.1-re. De nem szeretem az ilyen "ez az objektív 250 euróért is lenyomja ezt" felvetéseket. Nem tudjuk még az objektív árát és az optikai minőségét sem láttuk még. A példaként hozott Fuji egy olcsó, műanyag, dupla kithez fejlesztett budget cucc. És nem f/6.3, hanem f/6.7, ami a gyakorlatban baromira nincs messze az f/7.1-től.

Új hozzászólás Aktív témák