Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • amol

    addikt

    válasz Rick4 #26005 üzenetére

    Elég furcsa ezt olvasni olyantól akit érdekelnek a szabályok.

    1. nem emlékszem arra hogy tájékoztattalak volna az anyagi helyzetemről, arról mennyit adózok és kivel vagyok egy súlycsoportban. Messzire mentél.

    2. az úthasználatról és a közlekedésről volt szó, nem az áfáról. Annak költségeiből csak az üzemanyag adótartalmát fizetik.

    3. van aki jogosan közlekedik külföldi rendszámmal, ezekkel semmi bajom de ha elhiszed hogy ezek vannak többségben akkor a mikulásban is hiszel. Ma 3 Magyarországon vásárolt bmw-ből 1-re kerül magyar rendszám. Csöppet sem furcsa hogy minden legális külföldi cég ugyanabban a pár városban székel, és meglepően hasonló márkájú/értékű céges autókat üzemeltet. Magyar feliratos rendszámtartóval.
    Aki itt él itt köteles fizetni. Nem sajnálok tőlük semmit, biztos nem elég jövedelmezők ezek a vállalkozások hozzá. Már amelyik valódi és nem fantom. Az autón spórolnak, ha félretesszük azt hogy az így kieső bevételt máson/rajtam hajtják be nem érdekel. Csak utána közlekedjenek úgy hogy ne szúrja az emberek szemét. Na erre képtelenek. Beazonosítani, utolérni meg nehéz őket.
    Emellett megtévesztő. Ugyanis ha látok egy külföldit, szívesen segítek neki, beengedem stb. Most nem tudom ki a külföldi. Illetve már pontosan tudom ki nem az... :U

    4. a regadó egy szemét dolog de kinek az állítása szerint illegális? Ha megszüntetnék Te komolyan gondolod hogy megszűnne ez a probléma? Szerintem nem, mivel még egy sor más előnnyel jár amiről nem lennének hajlandók lemondani. A megoldás egy egységes adórendszer lenne amire az esély kb. nulla.

Új hozzászólás Aktív témák