Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jaanoo89

    aktív tag

    válasz MrChris #97294 üzenetére

    Tegnap belebotlottam a Sony 20/1.8-ba. Na az az objektív egy csoda, legalábbis papíron mindenképp. Az érdekesség, hogy a hivatalos bejelentésben is leírták, hogy ez az objektív azért készült el, mert hallgattak a vásárlók kívánságaira.

    Szóval olyan nem létezik, hogy egy borotvaélen táncoló cég végre hallgasson a felhasználókra? Basszus mióta olvasom mindenhol, hogy hol van már a 9mm f/2 AF és társai.
    Annyiból egyet értek, hogy egy új szenzor tényleg a csúcs gépben mutatkozzon be, de igenis utána kövesse az E-M5 azt a csúcs gépet, mert nem ellenfelei egymásnak, tökre más a célcsoport. Egyébként az E-M5 III-t kicsit lefokozták, nem készült hozzá portré markolat (ezt megértem, mert már 2 gép is felette áll) anyaghasználat se olyan mint régen és igazából nem kapott semmi plusz funkciót, amit esetleg később szoftver frissítéssel meg lehetne oldani a régebbi csúcs vázakban is. De miből gondolják azt, hogy mivel picike, ezért jelentősen butítani kell, pont az MFT világában, ami ugye a méretről szólna leginkább.

    Szóval remélem jön az új szenzor, amit 1 évvel később lehoznak az E-M5-be is, ha kell, tegyék próbbá, kifizetem, a régiek sem voltak olcsók, csak ne ugyanazzal az 5 éves szenzorral adják már. :)

Új hozzászólás Aktív témák