Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz sebgutkopf #12098 üzenetére

    ennyi erovel d7000es nikont se vegyen senki, mert ugyanaz a szenzora, mint az 5100esnek :) azert vannak mas szempontok is mint a szenzor, illetve a dxomarkos eredmenyeket megvarnam, mert a fotok alapjan gyanusan jol teljesit. annyi biztos, hogy azonos minoseg mellett a nagyobb szenzor jobb, es ebben sose fog a negyharmad eros lenni, hiszen az elonyei abbol szarmaznak, hogy kisebb a szenzora... innentol meg akinek ez a fontos, miert hozza fel hatranykent? a nexnel nagyobb a szenzor, nagyobb az obi - nekem a rendszer merete fontosabb szempont volt.

    de amugy te egy flickres keprol meg tudod allapitani, hogy apsc vagy negyharmados szenzorral keszult? en nem... azt viszont igen, ha vmi ramaty optika van rajta, meg azt is erzem, ha huzza vmi a vallamat. kinek a pap, kinek a papne. a fotozas mindig a kompromisszumokrol szol, amit te mashol kotottel meg.

    az olympus es sony vazak arazasa amugy nagyon elter az usaban es nalunk. a sony gyakran hasonlo arban megy, az olympus meg 50-60%al dragabb. erdekes modon az obik nem - viszont a pana obiknal megint nagy a kulonbseg.

    [ Szerkesztve ]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák