Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • itouchfan

    senior tag

    Sziasztok, Canon Powershot G1X MarkIII gépről mi a véleményetek? Régebben egy pár évig sokat fotóztam (Nikon D3200, majd D7100, és kitobik, majd Sigma 17-70, Tami 18-200 utazós, 50/1,8 volt a szett), de aztán elmúlt a lelkesedés és eladtam mindent. Most gondolkozom, hogy vennék egy gépet újra, de nem akarom, hogy nagyon pénznyelő hobbi legyen (már van másik :U ) és ezért a cserélhető obis gépek világát kerülném, annak érdekében, hogy ne kísértsen a sok fényerős fix obi. :D
    Így találtam most használtan ezt a gépet, APS-C szenzorral elég jónak tűnik, de nem vagyok otthon a kompaktok világában és teljesen lemaradtam az elmúlt 2-3 évben, ezért érdeklődnék.
    Elsősorban utazáshoz, kirándulásokhoz, streetfotózáshoz használnám, portré/makró nem jellemző de nem is várom egy ilyen géptől hogy jó legyen rá. Azért kicsit olcsóbban nézegetem még a MFT világot, Pana GX80, G80 esetleg, vagy Olympus OM-D EM10 MII, azokhoz képest ez a Canon képminőségben, kezelhetőségben hol helyzekedik el?
    Köszönöm előre is! :R

    „Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

Új hozzászólás Aktív témák