Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Traxx

    őstag

    válasz #41635072 #15328 üzenetére

    Corsair HX = Corsair VX450 = Seasonic

    Nekem Seasonicom van, tudom miről beszélek hang terén.Lényegében néma, megkockáztatom, ha passzív tápom lenne, egy hangyafingnyi különbséget nem vennék észre. Amúgy meg ha megnézted volna a korábban linkelt SPCR tesztet, abban volt olyan táblázat, ahol a táp által leadott teljesítmény és az e közbeni hang szerepelt. Elég nehéz lenne lemenni az alá. A VX450 is 300W-ig 23 DbA, és kérdeztem, hogy dobj össze értelmes ÉS ettől többet fogyasztó gépet. Ilyen nem igazán van. Akinek nem elég mondjuk a 9800 GTX ereje, az őrült...lehet megkövezni, de így gondolom.

    Ja és: ennyit a VX450 hangjáról. És a VX450 PH! teszt utolsó 3 mondata festi le talán a legjobban, hogy milyen is minőségileg és hangilag:

    "Elszakadva az ártól azt kell mondanunk, hogy egy etalon született. A Corsair VX450 teljesítményben és hangban is kielégítheti a vásárlók 99%-ának igényeit. A két csúcs-VGA-s, szénné tuningolós és süketszobában számítógépezős egy százalék ne ezt a tápot vegye, a többieknek különösen ajánlott." [link]

    És a matrica se véletlen a teszt végén.

    [ Szerkesztve ]

    "Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Aktív témák