Aktív témák
-
Hawk1979
őstag
válasz toto76 #15900 üzenetére
Akkor bocs,én ezt olvastam,de akkor tárgytalan
Sikerült akkor kicsit hangosabb nem Seasonic belsős tápot venned/rendelned. -
SpZ
senior tag
Adott config tápváltozás történt sajnos és érdekelne mivel gyengébb a coolink táp mint a Chieftec és milyen az ár/érték aránya:
MSI K9N Neo-F V3 sAM2
Kingston 2GB 800MHz DDR-II
Sapphire HD 4850 512MB GDDR3
AMD Athlon 64 X2 6000+ 2x1 Mb
Chieftec GPS 450W
helyett Coolink 450w -
Traxx
őstag
Ajánlottuk már neked nem egyszer és nem kétszer a Corsair VX450-et...
Bár a korábban eröltetett Deer-től jobb választás a Corsair és a Coolink, de nem értem, miért nem tűnik értelmes megoldásnak a VX450 ...ami köröket verne a Coolink-ra és a Chieftec-re is."Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
tonyo90
csendes tag
azt mondja meg valaki mi a rákért fagy ki a far cry ezzel a konfiggal de annyira hogy csak reset segit:Asus P5N-E SLI,Intel Core 2 Quad Q6600 2,40GHz,Elitegroup 8600GTS 256 MB, 2G DDR2 800mhz Qimonda,400 G SEAGATE HDD, chieftec 450 ,vagy driver probléma van?!
-
elfelejtette
veterán
válasz tonyo90 #15910 üzenetére
Hy!
Gondolom most azt hiszed, hogy talán gyenge a tápod. Sztem inkább a procihütöt kellene ellenörizni, hogy rendesen van-e felrakva.
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
tonyo90
csendes tag
válasz elfelejtette #15911 üzenetére
nem a tápra gyanakszom most cseréltem le egy chiftecre pont ezért mert azt hittem az a baj.procihütő?
-
Grungy
csendes tag
Sziasztok!
Lenne felétek egy számomra fontos kérdésem. Egy régi konfighoz keresek tápegységet, olyat ami még nem a 12V-os ágom adja le a teljesítmény nagy részét ( a procihoz még nincs 12v-os csati ami egy 1.3-as tualatin cerka - acorp via 133pro alaplap ha számít). mindenféleképpen valamilyen minőségi táp érdekelne 350W v. 400W. Egy csomó helyi boltot végigjártam eredménytelenül(Debrecen), rendelni meg nem merek, mert neten a teljesítményen kívül nem sok infót tüntetnek fel. Ha valaki tudna egy linket vagy valami hasznos infót ilyen tápokról kérem válaszoljon. a válaszokat előre is köszönöm.
"It's better to burn out, than to fade away" - Kurt Cobain
-
tonyo90
csendes tag
igen fent van a patch nem tom mi lehet a baj elözö tápnál is a far cry fagyott ki mindig . fehér képernyö ... reset.turok-ot probáltam egy 20 percig de ott nem volt gond minden fullra állitva.
monitor nem lehet gond?Proview 19-inch 986 öskövület lassan esetleg a tápkábeleket mindegy meyliket mire kötöm elvileg a chieftec 450 es rendesen ad minden alkatrésznek áramot nem?[ Szerkesztve ]
-
tonyo90
csendes tag
válasz Szten Márs #15921 üzenetére
volt már ujratelepités nem egyszer mindent kiprobáltam az otthoni sima athlon xp 2.4 ghz-es 6600 gt nél egyszer sem fagyott le ezzel a géppel meg állandóan:@
-
Dyno
veterán
válasz Szten Márs #15919 üzenetére
Ja igaz de akkor, milyen tápot tud manaság venni hozzá
-
-
TTomax
félisten
Sziasztok...
Ez a táp elbírna-e esetleg egy 4870X2-t????★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Chaser
legenda
válasz Szten Márs #15919 üzenetére
Ez érdekes, a PNF 350-esem, p2, p3, p4 és afölötti legújabb csodákat is gond nélkül etetett A pár napja eladott 400-asom is egy p2 gépet hajtott.
FSP350-60THA-P : Senki semmit ezzel kapcsolatban?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Eagl3
veterán
Megjött a VX450-em. Nagy melepetésemre van rajta PCI-E kártyákra való plusz fesz csatlakozó. Az lenne a kérdésem, h. a 8800GTS-re dugva megfelel e neki, vagy használljam nkább továbbra is a hozzá kapott 2 ágú átalakítót?
Mondjuk most csak a táp van rádugva az átalakító nincs és nem láttam semmi hibátAmúgy nagyo halk táp, tényleg a egjobb ár/érték arányú a piacon.
-
Chaser
legenda
válasz Grungy #15936 üzenetére
Mint mondottam volt, nekem tökéletesen működött mind2 táp p2 és p3 gépekkel. Teljesítményben persze töredékét használták ki a vasak a tápoknak, szóval 350-esnél nagyobbat ilyen célra ne vegyél, felesleges. A legbiztosabb, ha kivitelezhető, belepróbálni egy tápot, bár mondom - lehet nálam van a hiba- sok-sok régi cuccot gond nélkül hajtott a 350/400-as PNF.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
tonyo90
csendes tag
állandóan ezzel a hibaüzenettel fagy le a far cry nv4 display adapter meghibásodott kérem mentse adatait...:@ milyen verziót tegyek fel hogy ne fagyjon vagy miért fagy ki állandóan???
minden verzio volt fent szinte:@@@ -
Dyno
veterán
-
TTomax
félisten
Igen, nagyon köszönöm nem ez a baj... a Corsair HX520volt itt a befutó.Csak véletlen megláttam ezeket az Antec házakat.Na most a Corsair az 64font itt a kisebb tápos Antec ház 82 font a nagyobb meg 97font.Még ha a nagyobbat nézem akkor is 34fontért lenne egy Antec házam,és hát a nagyobb táppal ellátott az a szerver ház.Azért is linkeltem ezeket a tápokat,ráadásul az első hsz-ben rajta vannak az ajánlott tápok között.Csak engem az zavar hogy 3db 12 voltos ágon ad le 54A-t a nagyobb a kisebb meg 2ágon 35-öt.
Szóval ez itt a dilemma,ha az Antec tápok nem birnak el egy 4870X2 VGA-t akkor maradnék a mostani ősrégi Antec házamba,és jöhet a CorsairHX,de elbírná akkor pici ráfordítással lenne egy új házam is...
Köszönöm a véleményeket★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Chaser
legenda
-
moto87
csendes tag
Sziasztok!
GIGABYTE EP45-DS5
CORE2DUO E8400 + XIGMATEK ACHILLES
SAPPHIRE 4870
4GB RAM
DVD ÍRÓ
WD 500GB GPCORSAIR VX450 táp elbírná ezt a konfigot tuningal együtt???
köszi
Canon CanoScan 8800f szkenner eladó!
Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Tanuljunk angolul!
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- PlayStation 5
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga