- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
balagedebr
tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi: ZTE Nubia Z5S Mini Snapdragon 600 telefont láttam most olcsón és a specijében ez van:
2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
3G: WCDMA 2100MHz
CDMA2000 1X EVDO: 800MHz TD-SCDMA: 1900M/2000MA kérdés, hogy akkor ez használható itthon T-mobile-al vagy ez valami kinai hálózatra szánt példány?
[ Szerkesztve ]
-
Lallerboy85
tag
Hali.
Erről az oldalról érdemes lenne megvenni ezt a samsung s4 minit?! http://www.emag.hu/samsung-i9195-galaxy-s4-mini-mobiltelefon-kartyafuggetlen-8gb-4g-black-edition-gt-i9195dkyrom/pd/DL2TCBBBM/?ref_cmp=ps&emagi_click_id=eac91de89f6d056e5042565889177c72
Ill ez az un. Black Edition már vmi tuning változat? - pl a hátlapon az a bőr tok vagy micsoda lenne rajta?!
Nekem a normal s4 mini kellene, kérdés hogy ez az a változat e...Ill. ebben a 60k ban még 1 év gari sincs benne?!
Köszi a segítséget előre is!
[ Szerkesztve ]
-
C$abi
aktív tag
Sziasztok!
Ma fogok új telefont venni, és ezzel kapcsolatban azt szeretném kérdezni, hogy érdemes-e megvenni a Nokia Lumia 735-öt? Van bármiféle típushibája (érzékelés, gyakori crashelés, stb.), ami miatt nem lenne ajánlott megvenni?
A válaszokat előre is nagyon köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Gery1987
őstag
válasz Lallerboy85 #76152 üzenetére
Érdemes, csak nem hazai garanciát adnak mert a cég román telephelyű. Amúgy a Black Edition semmi más csak külső tuning. Belül egy hagyományos S4 mini.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Lallerboy85
tag
Esetleg innen?!
http://vip-phone.hu/Samsung-i9195-Galaxy-S4-mini-halozatfuggo-mobiltelefon
-
Gery1987
őstag
válasz Lallerboy85 #76157 üzenetére
Szia!
60 körül max használtan jön ki a gyári garanciás. Teljesen újként elég húzós mindenhol gyári garanciával vagy valami combosabb előfizetéssel jön ki 60 ezer körül. A linked is max bolti garancia. Lehet az jó is, de nem ér fel a gyárival.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Gery1987
őstag
Vállalhatsz arra még hűséget?
Mert a Like úgy működik, hogy 2+2 év utána nem lehet olyanod. Ha már nem lehet olyanod akkor váltanod kell minimum Move S-be.
De mindkettővel elég jó készülékeket lehet elhozni.
Ahogy elnézem egy Huawei G620s vastagon belefér főleg online rendelve. Én azt választanám.
[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
-
saca23
aktív tag
Hellosztok
Új telon gondolkodom és a sony t3 most jó árba lenne nekem a t- nél. Esetleg akinek van ilyen az írna pár szót a telefon pozitív és negatív tulajdonságairól, egy Sp-ét váltanék, mert nagyobb kijelző kéne meghát sajna az sp 4.3- on ragadt. Elég kevés tapasztalat van a t3- rol neten sajnos pedig tesztek alapján jó telónak tűnik. -
-
Ashiyo
csendes tag
Sziasztok!
LG G3 vagy Honor 6? Miért?
Ballagási ajándék lenne. -
enzahobi
aktív tag
Sziasztok!
Haverom okostelót akar venni, 40-45 rá a keret, és valami jó középkategóriás androidos kellene, csak új és csak magyar garival, független vagy témobilos. Az lg l90 d410-et nézte ki, de azt már nem nagyon kapni, és ilyen no-name boltokból meg nem szívesen vásárolna.
Előre is köszönöm az ötleteket tanácsokat![ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]^2 . . . . RN10Pro: Miui14.03 & Mi9TPro: 10.3.4
-
WinPho
senior tag
Üdv hölgyekurak!
Az alábbi paraméterekre keresnék magamnak telefont:
-6"-es (vagy akörüli) viszonylag szép HD kijelző
-korszerű, és középkategóriás hardver
-1-1,5GB RAM
-kamera: 6-7-8Mpx, a képminőség számomra nemigen számottevő, de ne legyen ótvar, előlapinak megteszi a 2Mpx körüli
-hangszóró: semmi különleges, csak ne szóljon borzasztóan
-szoftver: nem vagyok nagyon tisztában az Android világával, majd utánaolvasok kicsit rendesebben, hogy mit hogyan, de nekem az tetszene leginkább ha a sima Google féle Androidot "rá lehetne varázsolni"
-legfontosabb: Ár: 60k, maximum 65k (remélem nem rugaszkodtam el nagyon a földtől, árakban sem vagyok nagyon képben )Előre is köszönöm a válaszokat!
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
Ájvé
veterán
válasz WinPho #76183 üzenetére
Pedig ez jó fajta, mall.hu-n jó áron van és 2 év garanciát biztosítanak, szóval szerintem is jó vétel, max egyetlen probléma lehet vele, belső tárhely nem bővíthető, viszont 12GB szerintem elég sok (nekem elég Xiaomi Mi3-al).
Van még extremedigital.hu-n Redmi Note 4G, de közelébe sem ér a Meizu m1 Notenak, itt viszont hivatalos wayteq garanciát megkapod, szerintem maradj a Meizunál.[ Szerkesztve ]
-
monti0222w
addikt
-
briskivi
csendes tag
Sziasztok! Segítséget kérek, telefon vétel előtt állok eddig kinézetek Samsung Galaxy S4 vagy Honor 6 .
Cél mindennapos használat + navigáció,kevés játék,2 évig min. szoktam használni egy telot. Köszi. -
LLKobe
veterán
Üdv!
Tanácsot kérnék a hozzáértőktől: Édesanyámnak kellene szülinapjára valami alap okostelefon.
Max. 4,5"-es kijelzővel, hardveresen legyen használható, ha lehet azért akksival bírjon ki 2 napot.
Keret 30k, T-s kéne vagy független.Köszönöm
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Gery1987
őstag
válasz LLKobe #76189 üzenetére
Szia!
Függetlenül Op3n Dott Phone a Tescoban. Az most 29k.
Telekomnál Nokia Lumia 635, Alcatel One Touch Pop 2.
Utólag olvastam a 40k-t. Ennyiért függetlenül Lenovo A328 35k.
Telekomnál Samsung Galaxy Express 35k, LG F60 41k, Huawei Y550 36k,
[ Szerkesztve ]
-
Tybee21
senior tag
30-35 k körül (lehet olcsóbb) független vagy vodás telót szeretnék, lehetőleg ne legyen nagy, inkább 4,5 " körüli, bár lényeg, hogy jó legyen a fogása. WP párti vagyok a stabilitás gyorsasága miatt, de ha ilyen áron jó gyors, használható adroidot tudnátok ajánlani, lehet arra is hajlanék, bár nem volt túl jó tapasztalatom vele. Nem kell semmi extra, egyedüli az autófókuszos kamera, lehetőleg nem rossz fotók készítése, egyébként egy kis netezés, facebook massengerre használom, de nem sokat. Főleg telefon a telefon. Most Nokia Lumia 720-am van/volt, csak tegnap elejtettem, és eltört. Köszönöm a tanácsokat, észrevételeket!
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
rolland88
tag
Tudnátok ajánlani egy megbízható online boltot ahonnan a legjobb árban lehetne rendelni LG G2-t?
-
amiklos
csendes tag
Sziasztok!
Barátnőmnek szeretnék egy Aktív dual Simes(dual talk) telót venni. Lehetőleg Androidosat, de ha nem az sem baj. Az ár legyen minél olcsóbb, de minden lehetőségre kiváncsi vagyok. Mit ajánlotok?
-
Keil Walker
aktív tag
-
Ájvé
veterán
válasz Keil Walker #76199 üzenetére
Ez elég sokba kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest