- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
saca23
aktív tag
Hello
Én sp-ét merem ajánlani hd kijelző szerintem szép a képe és nekem telekomos 205-tel villám gyors a menü semmi fagyás meg ilyenek.
Nagyon komoly hardver van alatta az árához képest, a kamerája nem egy nagy durranás szerintem de pl videot ful hd-be csinál.
Az f6 se rossz telo de nincs egy kategoriába az sp-vel mondjuk olcsóbb is. -
saca23
aktív tag
Hellosztok
Új telon gondolkodom és a sony t3 most jó árba lenne nekem a t- nél. Esetleg akinek van ilyen az írna pár szót a telefon pozitív és negatív tulajdonságairól, egy Sp-ét váltanék, mert nagyobb kijelző kéne meghát sajna az sp 4.3- on ragadt. Elég kevés tapasztalat van a t3- rol neten sajnos pedig tesztek alapján jó telónak tűnik. -
saca23
aktív tag
Sziasztok
Szerintetek megéri lecserelné egy huawei mate20-at ( a simát) lecserélni egy samsung s10 litera? jó áron lenne a telekomnál előfizura ,mert kifutó . -
saca23
aktív tag
válasz snecizero #153754 üzenetére
Köszi a választ, csak érdekes ajánlatnak tartottam, prociba azért komolyabb mint a huawei 980-asa, kijelzőbe amoled, ramba a duplája, cserébe nem tudom mit bír a samsung glastic hátlapja meg nicsc sztereo hangszóró, viszont tánogatás szerintem tovább lesz pl mint a mte 20-ra szerintem. Nagyon gondolkozom rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest