- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kwabs
csendes tag
válasz BenHans #76446 üzenetére
A szolgáltató az Telekom a csomag pedig Move S vagy Move M. Az ár pedig 50-60körül.
(#76448) Švejk A 735-el én is szemezgetek.
(#76450) katt777 Gondolkodok még a Samsung Galaxy S4 -en is. Azt figyeltem meg, hogy az egyik tábor dicséri a windows-t a másik meg utálja. Igazából még nem tudom, hogy mi legyen de kezd egyre jobban tetszeni az S4 is.
-
Švejk
őstag
Van összehasonlítási alapom, és a WP rendszerről sok jót el lehet mondani.
Egy éve van a családban egy 520, nem egy prémium modell, nem a legerősebb, de nem is annak szánták. Ennek ellenére soha az életbe nem fagy, nagyon folyamatosan működik, és Androidomról én is erősen kacsintgatok a WP felé. Nincs rá vészesen kevés app, persze a droidhoz képest szegényes a kínálat, de elég sok dolog megvan a Windows Áruházban már.
Meg lehet unni hogy a droidot mindig mókolni kell, hogy zabálja az erőforrást és hogy fele olyan erős WP gyorsabb mint az én mobilom androidon. Az android viszont a lehetőségek tárháza, annyi appal hogy nem igaz, meg annyi módosítgatási lehetőséggel hogy 1 év után is tud meglepetéseket okozni funkciók terén. Cserébe szutyok módon zabálja a ramot, főleg az S4, a TouchWizzel. És ez nagyon csúnya dolog tőle
Szóval sok álláspont van a WP vs Droid harcban, ez volt az enyém. -
Kwabs
csendes tag
Igazából elsősorban azért szeretnék nagy kijelzős telefont, mert már nem tudok olyan sűrűn leülni a géphez és akkor a telefonon elintézem amit akarok. Szóval a net miatt kell a nagy kijelző és a gyorsaság. Emellett a telefont még zenehallgatásra és ritkábban navigációra használom / használnám. A másik fontos tényező pedig a kamera rajta, mert szeretek fényképezgetni megörökíteni a dolgokat. Erre a célra szerintem elég volna a WP is de S4-e van barátomnak és nála az is hibátlanul működik már lassan fél éve. Meg persze azt elbírnám hozni 50-ért a szolgáltatótól. A 735-el szemezgettem nagyon sokáig de kicsinek találom a kezembe és egyszerűen nem tetszik. Szóval ez helyzet
Nem tudok dűlőre jutni azért is mert most is android van és kezdem megutálni.
[ Szerkesztve ]
-
Zubrowka
csendes tag
válasz Gery1987 #76445 üzenetére
Köszi szépen a választ, a kis mèret rendesen beszűkíti a lehetőségeket ebben az árkategóriában... A Lenovo szimpi is lenne, SD kártyával bővítve mennyire kompromisszumos megoldás (főleg netezésre, email irogatàsra kellene csak)? A 630-as egy WP, a Navonról rossz tapasztalatokat olvastam.
A tescós /amit a Mobilaréna teszteken sztárolnak/ és a Lenovo közül melyiket válassztanád/nátok? -
Gery1987
őstag
válasz Zubrowka #76456 üzenetére
Szia!
Ha nem raksz rá sok alkalmazást, és úgy érzed erre elég a kb. 1,7GB szabad hely akkor no problem. Zene, képek és ilyesmik persze mehetnek az SD-re simán. A Tesco-s nagyobb felbontást tud, nagyobb tárhely, de nekem még mindig jobb húzónév a Lenovo, mint a Medion amely a Tesco-sat gyártja. Ráadásul arra több a minőségi probléma. Mindegyikre 2 év garancia van. Szubjektív vélemény.
Ha tudsz akkor a Lenovo-ból keresd a nem "Lite" kiadást mert a simában van +szilikon tok és kijelzővédő fólia. A Lite-ban csak a telón van egy fólia és kész. Ugyanannyiért. A Tesco pont az előbbit árulja.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Kwabs
csendes tag
Hát már az is bekerült a látótérbe végig is futottam a tesztjén. Nem tudom, hogy T-seknél van-e illetve még egyszer alaposan át kellene olvasni. De az XL nem játszik mert már kicsit látszódnak a pixelek a kis felbontás / nagy képernyő miatt. De elvileg hardver -re ez is ugyan az mind a 2 és még a 735-el és a 830-al meg egyezik ugye ? Eltérés is csak a dual sim -nél van ?
[ Szerkesztve ]
-
Linda1
aktív tag
válasz Zubrowka #76456 üzenetére
Nekem a328-m van, nekem nagyon megfelel, átlagos felhasználásra, email, mobilnet...tökéletes, játékok nem érdekelnek, erről nem tudok nyilatkozni. Gyors, stabil, 2 hónapja még soha nem fagyott le. Tok ajánlott rá, mivel elég csúszós a hátlapja.
Ha különösebb ígényeid nincsenek, csak ajánlani tudom. -
Švejk
őstag
A 640 a MSM8226-os típusú S400-at kapta meg, ami az eggyel régebbi S400 de teljesítményben abszolút semmit nem lehet ebből észlelni. Antutu betyárok felkiálthatnak hogy 200 ponttal kevesebbet tud, de semmit se számít
Dual SIM-es csak akkor lesz, ha Dual modellt veszel, alapból nem minden 640-es Dual.De amúgy a T honlapját néztem, és semmilyen WP-t nem árulnak jelenleg, javíts ki ha benéztem valamit Most látom a 735-ből van.[ Szerkesztve ]
-
Kwabs
csendes tag
A T-nek (már bocsánat) egy kalap szar az oldala. Telefonon ma már beszéltem velük és mondtam is, hogy mi a téma. Van nekik 635, 735, 930 csak a weboldal nem jeleníti meg úgy mint még sok mást sem....... Holnap majd akkor felhívom megint őket, hogy van-e nekik 640 és mennyiért meg milyen színben
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
S4 van ismerősömnek, S5 sztem már van annyival jobb hardveresen, hogy megérje a magasabb árat, már legalábbis ha van annyi. Eléggé utánajártam, CPU/GPU fronton 20% előnye is van az S5-nek (emellett több szolgáltatás, pl. 128GB SDHC támogatás, stb), árban alig több a különbség. Ha csak nem kell feltétlenül a hőmérő.
Zenehallgatást illetően Wines telók MESSZIRE kerülendők!!! (A telekom bármiképpen meg még messzebbre!) Beépített lejátszó minősége eq-rel is gagyi, jó lejátszó app nincs hozzá. Androidra felpakolsz egy jetAudio-t, és hawaii (de már alapból is jobb), persze a jó füles sem árt. Én szóltam.
Gorilla Glass 3 csak 735-től fölfelé van.
Ne higgy azoknak, akik RAM-hibákat és egyebeket mondanak Androidos telókról. 2GB RAM-mal semmiféle akadást, elfogyást nem fogsz tapasztalni, KitKat óta még jobban kezeli a RAM-okat. Az akadozást a gyenge minőségű, ám sehol nem jegyzett alkatrészek is okozhatják sok telefonon.Švejk: És még több rosszat.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Kreon21
csendes tag
válasz Kreon21 #76431 üzenetére
Valaki tudna a #76431-re választ mondani?
Röviden: Telefonok, amik között vacillálok:
Honor Holly és 3C, Prestigio Grace X3 és X5, Sony E4g, Samsung Galaxy Core Prime, Motorola Moto E 2nd,
Vagy inkább ugorjak egy kicsit följebb az árban? Samsung S3 Neo, Honor 4X, Xiaomi Hongmi 2, Motorola Moto G 2nd?
Vagy várjak még néhány hónapot? Jön-e valami sokkal jobb hasonló árban?
Melyiket vegyem? Előre is köszönöm a válaszokat! -
-
boglarka
újonc
Sziasztok. Most sikerült regisztrálnom. Első okos telefon vásárlása előtt állok. Teljesen tanácstalan vagyok, hogy milyen telefont vegyek / WP-Android/. Az tuti, hogy játékra nem kellene. A tenyerem nem valami nagy, ezért szerintem a nagyobb telók kiesnek. A fényképezés, videó, internet talán GPS lenne az amire inkább kellene a telefonáláson kívül.
-
Švejk
őstag
válasz katt777 #76464 üzenetére
A zenelejátszás minősége a telefon típusától, a beépített hangkártyától függ NEM az oprendszertől.
Érdemes ránézni a 640 hangzástesztjére, aminek az adataiból látható hogy nagyon jó minőségű a zenelejátszás és a zajszint is elenyésző.
Én azt az álláspontot képviselem hogy felháborító hogy a Droid egyre szutyokabb módon zabálja a ramot. Kezdetben elég volt neki 512, aztán 1 giga most meg már 2 giga kell neki? Hagyjuk már, 2 év múlva használhatatlan lesz az S6, mert csak 3 giga ram van benne?boglarka Mennyit áldoznál a projektre?
Razzul Igen,ezt én se nagyon értettem, 3 évnyi masszív droid használattal nem kaptam vírust, WP-re nem tudom hogy sikerült
[ Szerkesztve ]
-
egykori
őstag
válasz Gery1987 #76470 üzenetére
Bocsi, nem rólam volt szó!
A lányomnak vettem egy SGS helyett. Csak ugye az 4" és ez most 5". Annak kerekített sarka van és az fontos neki a tartás végett. A párjának 735-ös van és nem bírt hozzászokni a sarok miatt. Az 1 GB RAM-hoz meg én mondtam, hogy ragaszkodni kellene.
(Nekem 930-as van, lásd aláírás. Az egész családot megfertőztem a WP-vel.)
Egyébként köszi a jókívánságot, továbbítom.[ Szerkesztve ]
-
boglarka
újonc
Úgy 30 e ft körül gondolkozom. Telefon mindenképpen kell mert a csere az nem tolható sokáig. Ha esetleg nem érintőképernyős a teló nekem az sem baj, ugyan nem tudom, hogy van-e olyan ami nem érintős. A Nokia 515 de sok jót nem olvastam róla. Az 530 lumia és a Samsung Galaxy J1 amik tetszenek kinézetre de a belsőt sajna nem tudom minősíteni mert nem ebben vagyok otthon.
-
Švejk
őstag
válasz boglarka #76474 üzenetére
Függetlenül a teszkós Op3n Dott telefon jöhet szóba harmincért, és a Microsoft Lumia 532.
Szolgáltatónál jó ajánlat az LG Leon, a Lumia 535 és a Lumia 635 1gb! Nagyon fontos az utóbbinál az 1 gb, 512 mb verziót nem szabad venni.
A Samsung j1-et és az 530-at felejtsd el!
Android vs. WP témakörben egy korábbi hsz-emben részletesen kifejtettem az álláspontomat, én ebben a kategóriában mindenképp Windows vonalon válogatnék.[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz Kreon21 #76465 üzenetére
Mire kell?
Ezek közül Moto G a legjobb, ha nem zavar, hogy nincs magyar nyelv akkor jó vétel.
4X is jó, ha nem zavar a mérete akkor jó választás lehet.(#76475) Švejk:
Inkább vennék Lenovot fele annyi rommal, elég sok olvasni való akad az opendott fórumán.[ Szerkesztve ]
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
50 ezer körül keresnék telót, használtan.
Ami fontos:-kamera(főleg fotó)
-gps
-zene
-e-book
-net
-viber
-legalább 32 GB tárhely vagy bővíthetőségMit ajánlotok? Leginkább androidban gondolkozom. Iphone 5-öt váltana, a kamera jó lenne, ha hozná azt a szintet.
Köszi!
-
pècsimunkás
addikt
Coolpad f1 !
Kamera jó , gps szintèn , nagyon jól szól fülessel is ès hangfallal is , bővìthető .
Kapnál hozzá egy jó közössèget is !Azt viszont nem tudom , h a kamera van - e i5 szintű , de nagyon jó a kamerája , az biztos !
[ Szerkesztve ]
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
gyurkikrisz
őstag
válasz katt777 #76450 üzenetére
Ember, milyen vírust kaptál te? A rendszer zártsága miatt egy rohadt vírus nincs rá. A legnagyobb sebezhetősége az volt hogy meg tudták szerezni a böngésző sütijeit. Bumm. Androidon ennyi idő alatt már rég afrikai számokat hívogatna a vírus. Ami mint említettem nem létezik WP-n. És még te osztod az észt? Saját tapasztalat? Engem meg az ufók vittek el.
És az összes egy nagy szar? Végigpróbálgattad az összeset. Te aztán szeretsz szopni. Az első rossz volt, gondolom csak úgy vettél egy másodikat hogy kínozd magad vele...
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
Simtu
senior tag
Ami még szóba jöhet ebben az árban a Z1 Compact. Bár tudom hadveresen jóval erősebb, de kamera fronton nem tudom, melyik a jobb?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz gyurkikrisz #76492 üzenetére
tippre a való életben kapott szaracsempitiszt. más vírus nem játszhat.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Воланд
titán
válasz katt777 #76450 üzenetére
orulok neki, hogy ezt sikeruld felfognod. ha megkerdezem, hogy miert osztod az eszt olyan temarol, amirol lathatoan fogalmad sincs, akkor megsertodsz?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Devas
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindent a StreamSharkról!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest