-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz monti0222w #75301 üzenetére
Gyárilag nem adnak, vagy csak a bolt nem ad?
-
gipsztigris
addikt
válasz monti0222w #75306 üzenetére
Nem! Gyárilag egy vékony könyv szerű dobozban érkezik és egyszerűen helye sincs a töltőnek és kábelnek. Létezik ebből olyan csomagolás is ami egy vastagabb doboz, abban van töltő és kábel......de ez legyen a legnagyobb baja ennek a telefonnak!
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
hamster93
csendes tag
gyorsaság:
G3, Mate 7 = Honor 6
optimalizáltság:
Mate 7 = Honor 6, G3
kinézet:
Mate 7, Honor 6, G3
kamera:
G3, Honor 6, Mate 7
kihasználhatóság:
Mate 7 = Honor 6, G3
zenehallgatás:
G3, Mate 7 = Honor 6 -
ranlomadi
tag
válasz hamster93 #75308 üzenetére
olvasgatom ezeket a Mate 7 contra Honor 6 és G3 posztokat...
ez annyira szubjektív dolog.. kinek mi a fontos.. de egy fontos tényezőt kihagytatok a szempontokból
AKKU
Mate 7, Honor 6, G3
G3 valahol a béka segge alatt..tehát, akinek zene-kamera: G3
akinek nagyság-gyorsaság-hatalmas akku: Mate 7
akinek kompakt-3GB RAM: Honor 6 -
tomiee85
senior tag
Sziasztok! Tudom már írtam pár napja, de kis segítség, és esetleg pár tipp kellene még.
Szóval 100e Ft környékén keresek telefont a Motorola Razr HD (XT926) leváltására, aki ismeri a készüléket, tudja, hogy ha a tudása nem is de a külső exkluzív volt rajta.
Amit keresek
4,7-5,2 coll
2, de sokkal inkább 3 gb RAM
Műanyag ugye kizárva
Inkább "neves", de a jobb kínai (Meizu, Oneplus, Honor, Xiaomi) belefér.
Android persze, és 5.0ra frissíthető
Snapdragon 800+ szintű proci
lehetőleg 100e környéki ár (ez szolgáltatói listaáron ugye kb 130e)
NFC jó lenneHonor 6 (NFC hiánya fájó) és Z2 az első tippem.
Köszönöm előre is
-
Pickit3
aktív tag
-
ranlomadi
tag
válasz Pickit3 #75313 üzenetére
tény, s való, h jóval nagyobb, de annyira drasztikusan nem eszik sokat a kijelző.. (qhd esetében más lenne a helyzet).. fél napot húz rá a honor 6-ra, akinek fontos az akku idő, az a mate-val jobban jár. nem vonom kétségbe a honor 6-nak sem a teljesítését, de akku-ban alul marad vele szemben.
illetve gyorsasággal kapcs. én próbáltam már egymás mellett két szűz terméket 3.0-val a mate7 gyorsabb volt, aki nem futtat egyszerre 20 alkalmazást, az nem fogja kihasználni a 3 GB RAM-ot (épp annyira felesleges, mint a qhd a mostani telefonoknál.. talán 1-2 év múlva lesz haszna, addig ezek a telók sehol nem lesznek)
azért, mert neked ilyen telefonod van.. nem kell elfogultnak lenned, igenis vannak jobb telefonok és hétről-hétre lesznek is.
honor 6 és mate 7 közel azonos.. kb mint egy z1 - z1compact. csak más-más extrákkal.[ Szerkesztve ]
-
alfalibra
tag
Üdv!
Felteszem máshogy a kérdést: abban az esetben, ha viszonylag gyakran leejtem a telót, érdemes csak amiatt xperia z1 compactot vennem z3 compact v. Z2 helyett, mert az 1-nek még nem üveg a hátlapja? A Z2,3 mennyire bírná tempered glassal, tokkal megerősítve az eséseket? Nagyon sérülékeny az üveg hátlap miatt? -
MODERÁTOR
-
Linda1
aktív tag
Szia. Írod,hogy a G6- os hardveresen gyengébb..., épp tegnap láttam akciósam nálunk, az ediginél. Férjemnek kellene max. 50k-ig valami okosteló, 4,5-5"-ig, a legfontosabb az üzemidő lenne, 1,5-2 nap nem lenne rossz, meg valami gorilla glass kijelző(ez másodlagos szempont...).
Nem rossz a Motorola moto E2nd sem, nekem valahogy ez szimpibb, de gáz a nagyar nyelv hiánya, azt, higy lehet megoldani?
Kettő közül melyiket ajánlanád, esetleg más is szóba jöhet. Játék nem érdekel, de legalább 2 vagy 3 évig bírja. Ja Huawei G620 és Meizu Mx3 nem jöhet szóba, mivel nálunk nem kaphatóak. -
Ájvé
veterán
válasz Linda1 #75319 üzenetére
Írok párat akkor az edigitaltól:
Lenovo A328
+ olcsó, 1GB RAM, 4 Magos CPU
-kijelző nem IPS, felbontása is kicsi (mondjuk legalább gyors így)
Honor Molly:
+ olcsó, 1/16 RAM és Rom, HD IPS kijelző
- MTK6582 chip, 2000-es akku
Honor 3C
+2GB RAM, HD IPS kijelző, 2300-as akku
-MTK6582, támogatás nem nagyon van rá (4.2 OS)
Galaxy Ace 4
+ Snapdragon 410, AMOLED kijelző bár csak 800x480-as felbontású viszont ilyen chippel nagyon gyors készülék, 1900-as akku ilyen méretű AMOLED panelhez jó üzemidőt ígér
-kijelző felbontása, kijelző és készülék mérete lehet előny és hátrány is
Lenovo S660
+3000-es akku (4,7"-os kijelzőhöz elég jó, üzemidőben talán ez a legjobb a felsoroltak közül)
-MTK6582 ennyiért elég sok, qHD felbontás (mondjuk legalább gyorsabb vele), ár mivel tudásához képest drága szerintem -
Sleek
senior tag
Sziasztok szép napot. Kb milyen árban lehet venni okostelefont ami nem fagy le állandóan pár program telepítése után?
SE xperia arc s készülékem van de szinte semmit nem lehet telepíteni rá mert azt írja ki tele a memória.
Valamint lassú már nagyon.
Függetlenül vagy tmobnál venném előfizetéssel esetleg dominoval
Árat nem írok mert nem tudom mennyiből lehetne használhatót kihozni.
Ami lényeges lenne ne legyen kisebb 4,2 colnál.
Locus, endomondo, polar flow vagy garmin program lenne rajta ezek biztos programok.
Segítséget köszi<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
Sleek
senior tag
Bocsánat az kimaradt jó lenne 4g készülék mert felénk csak 4G van
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
Linda1
aktív tag
Köszi. Lenovo a328 nekem van, én elégedett vagyok vele, csak keveset tart az akkuja, szűk 1 napot. Lenovót nem akarok még egyet, a hollynak az 5" kijelzőhöz a 2000 akku, nem kevés? Olyan kell amire van támogatás. A samuban nincs távolságérzékelő és csak 4"-es( sokat néztem ezt, de valahogy a samuk nem fognak meg...)
Moto E-ről semmi jót nem lehet mondani??? Snapi 410, lollipop 5, 4G LTE, adreno 306...gorilla glass 3, nagy akku.
Nem feltétlenül csak edigiből vennénk.[ Szerkesztve ]
-
Linda1
aktív tag
-
monti0222w
addikt
[Akkumulátor bajnok] felső közép kategóriás kínai mobil!
[Ráadás].[ Szerkesztve ]
-
Linda1
aktív tag
válasz monti0222w #75327 üzenetére
Ez nem semmi.
-
Linda1
aktív tag
-
Ájvé
veterán
-
monti0222w
addikt
-
Linda1
aktív tag
válasz monti0222w #75335 üzenetére
Még az ára sem rossz, de külföldről telefont nem rendelnék a gari miatt.
-
Linda1
aktív tag
válasz monti0222w #75338 üzenetére
Azt hittem nekem akarsz segíteni
Amúgy kösz az infót. -
Luki888
újonc
Üdvözletem mindenkinek!
Okostelefon vásárlás előtt állok, de sajnos nem igazán értek hozzájuk és egy rövid keresgélés után rájöttem, hogy elég nagy a választék, amiből nem tudom mi alapján válasszak. A problémám az, hogy eléggé szorít az idő, így sajnos nincs időm alaposan beleásni magamat a témába. Remélem tudtok nekem segíteni. Előre is köszönöm.
Árkategória: 100 000 – 120 000 Ft
Használt vagy új: új
Hol vennéd meg? Nem lényeges, Telenornál vagy függetlenül
Hosszú vagy rövid távra tervezel? Hosszú távra.
Mire használnád? Mindennapi használatra, kommunikáció, böngészés, fényképezés (elég fontos lenne, hogy szép képet csináljon).
Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Teljesen laikus vagyok a témában, de ismerőseim inkább az Android-ot ajánlották.
- Milyen kialakítású telefont keresel? (bar, slide, flip, stb..) Nincs különösebb elképzelésem.Köszönettel:
Ádám -
bubuka71
aktív tag
Hali ! A lányomnak vennék telefont . 3 jelölt van : sonyi xperia e3, lg g2 mini , alcatel idol 2 mini s . Melyik a legjobb ?
[ Szerkesztve ]
-
Ace Ventura
addikt
válasz Dzsana #75343 üzenetére
Az Ace 4 nem egy rossz készülék. Amivel én nem tudok együtt élni az a közelségérzékelő hiánya. Az egy bosszantó hiba. Én a 2 közül a Noe-t mondanám az Ace4-el szemben. 1,5 Gb ram azért megnyugtatóbb, hiába hajszállal gyengébb hardver van benne.
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
MODERÁTOR
-
Dzsana
senior tag
válasz Ace Ventura #75346 üzenetére
Hogyhogy hajszállal gyengébb benne a hardver, mikor a neoban 4 magvas 1,4 GHz-es proci van, 1,5 GB RAM-al, az ACE 4-ben meg csak két magvas, 1 GHz-es proci van, 512 MB RAM-al? A neo fényévekkel erősebb mindenben, mint az ACE 4.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest