Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yiggdrasil

    aktív tag

    @Ájvé, kali: Köszönöm ismét az infókat!
    Akkor a Sony kiesett, mert a Z2 már drágább jóval, illetve ha rossz a szervíz, akkor alapból nem játszik a márka.
    Samsungot csak azért említettem, mert az is beleesett a megengedhető árkategóriába, de volt a családban S advance meg S3, és mindegyik botrányosan belassult 1 hónap után gyári rommal. Túl sok a "törölhetetlen" extra, amire kb semmi szükség számomra.

    G2-nél kérdés, hogy vajon megkapja-e a jövőre megjelenő androidot. Illetve mennyire lesz jól optimalizálva (révén hogy addigra G4 lesz, és valszeg a gyártó fog egy kis vásárlás-ösztönzéssel élni, hogy nehogymár a 2 éves modell hibátlanul működjön.)
    Nexusban kicsit jobban bízom, hogy azon nem lesz az új droiddal probléma. Mondjuk ott meg akku-problémáról lehet olvasni sokszor.

    Apple telefont meg nem az alma logóért vennék, lehet, hogy rosszul fogalmaztam :B Ott a lényeg a smooth rendszer, meg a stabilitás, frissítés, satöbbi. Legalábbis mindig azt hozzák fel a kollégák, hogy az telefon lesz 2-3 évig, nem fog fagyni, random restartolni, stb. Viszont ha jól tudom az 5C is már csak 1 frissítést fog kapni, igaz? Az a +30ezres többlet nem a márkának szólt, hanem hogy jobb-e annyival maga az iOS, hogy megérje a felárat?

Új hozzászólás Aktív témák