- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Notebook hibák
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz HuMarc #39448 üzenetére
Pcö..
És a fentiek android nélkül? Lehet régi típusú teló is, vagy win vagy akármiAz egyszeri megvétel nem probléma, csak ne kelljen hozzá aktív net kapcsolat használat közben, hanem mondjuk wifiről heti 1x frissítem vagy vmi..nem értek hozzá
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Locktide
újonc
Hali!
Telefont szeretnék vásárolni és e kettő között vacillálok: Nokia Lumia 920 vagy Galaxy S3.
Melyik a jobb választás? -
mike1334
veterán
válasz HuMarc #39456 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Nagyon átgondolom a jelenlegi szolgáltatómmal a közös jövőm..
Megnéztem a jelenlegi tarifámmal és számommal mennyiért hozhatnék el telefont..és ugyanannyiért, mintha most kötnék velük szerződést...és ha jól számolom 10 éve van előfizetésem..a számláim változóak voltak 3000-6000ig általában néha több egy kicsit...és ez semmi, de semmi kedvezményt nem jelent...utoljára kb 7-8 éve hoztam el tőlük új telefont, de úgy látszik ez se számít.....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Ace owner
addikt
Ha mar elofizukrol van szó.
thomenal van 2800 valamennyi pont meg valami platina Kártya. Az mire Jó?Galaxy Fold 4
-
tisn
addikt
válasz mike1334 #39457 üzenetére
hat en is igy jartam a westelnel, aranykartya, 6 eve naluk van a cegem (elotte egy nagyobb ceg reszekent meg meg 6 ev), es 4k kedvezmeny volt a majd 80k-s telora 2 ev elofizetes huseggel.
De sajnalom a 8ft-os mindenhova percdijamat a teljes lebeszelhetoseggel es 50 ingyen sms-el
-
prosoftware
csendes tag
A Huawei Ascend Y300ről írtátok, hogy halk a hangja, ami engem nagyon eltérített ettől a telefontól. Belegondoltam, hogy a telefont azért mégis csak telefonálásra használnám elsősorban, de ugyanakkor az extra funkciók se nagyon mennek rajta.
Viszont az Alcatel M Popról még nem írtatok semmit. Tapasztalatok, vélemények? -
Kercsi17
tag
Hello
Ha pl. veszek egy használt garanciális T-mobil függő telefont, és oké írunk papírt stb, hogy nem fogják letiltani..
DE teszem azt mégis letiltják, akkor az megoldás lehet, hogy kifüggetlenítem? Igen garancia úszik, de tudom használni a telót? Vagy ez nem lehetséges megoldás?[ Szerkesztve ]
-
blex
senior tag
Hello
Húgom szeretne új telefont magának és persze engem nyaggat vele, de én nem ismerem ki magam a droidok között, szóval itt vagyok..
Tudtok ajánlani valami relatíve olcsó (mondjuk 50k, max 70 körüli) androidos telefont? nem tudok különleges igényekről, gondolom nem árt ha tűrhető képeket lehet csinálni vele, meg ha bővíthető a memória (bár az gondolom viszonylag alap), de a legfontosabb, hogy elég stabil legyen ahhoz, hogy ne kelljen nekem javítgatni meg flashelgetni kéthetente
szóval szerintetek melyik a legjobb teló ebben az árkategóriában?[ Szerkesztve ]
-
lungerdani22
csendes tag
Szerintetek egy Samsung Galaxy SIII vs Huawei Ascend P6 párharcot ki nyerne? Fotózás, játék, netezés, akkuidő szempontok alapján?
-
dokee78
félisten
válasz lungerdani22 #39469 üzenetére
S3 LTE
-
w333
félisten
-
Kercsi17
tag
Milyen max 4,3' -as okostelót tudnátok ajánlani max 50 ezerig T-s (csak új) vagy független (új/használt) tulajdonságokkal? Hétköznapi felhasználásra: megbízhatóság, netezés, zene, kamera, akkuidő szempontokkal? A rendszer mindegy milyen.
-
GeryFlash
veterán
Hali!
Tesóm mobilt venne a jövő héten, az Lg l7 II és az Xperia M között vacillál, megnézte élőben a képernyőket is, egyikkel se volt baja. A döntő szempont a hangszóró lenne, illetve az, hogy fülhalgatóval melyik a hangosabb?
Esetleg van valamelyik telefonnál valami nagy szériahiba, vagy olyan negatívum amit a cikkekben nem írtak le?
Köszi
ÜdvHi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
hoffman_
nagyúr
üdv,
kis dilemma. két telefon között vacillálok.
lumia 920
- használt, fél éves, szép állapot, egy-két leejtés, minimális nyoma látható
- 1.5 év garancia méglumia 820
- 0 perces, makulátlan
- 2 év garancia mégmind a kettő 55 rugó lenne, nem tudok dönteni. talán a 820 felé húzok, mivel ugyanaz a hardver van benne, de a kisebb felbontás miatt talán időtállóbb picit, nem tudom mennyit számít telefontéren, hogy wvga vagy wxga felbontást kell meghajtani, gondolom itt is elég sokat nyom a latba.
a 920 nem bővíthető, bár ez nem akkora gond, 32gb nekem több, mint elég. illetve azon hogy lehet házat cserélni, lehet egyáltalán? az nem ártana.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
tecsa74
tag
Sziasztok!
Közeljövőben szeretnék vásárolni egy kártyafüggetlen okos telefont.
A lentebb említett márkákat nézegettem,azok közül szeretnék választani,ebben kérnék egy kis segítséget.
Az igényeim a következők lennének:
Külsőre a nagy kijelzős annyira nem jön be,inkább 113-118 mm között tetszene,s alkatilag mint a xpéria M-es,Lg L, téglalap alakú,s nem lekerekített.
Márkában LG,Sony,Samsung amiben gondolkozom,s ilyen sorrendben.
Nokia sajnos páromnak a második megy tönkre két év alatt,azt nem szeretnék.
Jó lenne 512 Mb-nál nagyobb ram,illetve bővíthető külső memória.
Átlagos felhasználó vagyok,néha fotózok,videózok,viszont nem kell profi szintű kép,de ne legyen gagyi sem.
Netezést is kihasználnám,de nem vagyok az a töltögetős fajta,egy,két emil,yutube ,szörfözgetés,de ezek azért gördülékenyen menjenek,ne fagyjon,ne kapcsoljon ki,stb.......
A zenelejátszó -ennek hangzása számomra nem fontos,de azért lehessen használni.
Wifi mindenképp kell.
Örülnék,ha átlag felhasználóként az akksi legalább 2 napot kibírna.
Nagyon fontos a strapabíróság,masszívság,illetve a megbízhatóság.
Nyilván nem extrém használatra keresek,de azért ne törjön el egy kisebb esésnél.:-)
Operációs rendszerről nem tudok igényt írni,mert se androidos,se windowzos rendszerű telefonom nem volt.
Színben mindenképp fekete érdekelne,árban max 70-75 ezer ftig,s függetlenül,újonnan.
Ha tudtok elképzelésemnek hasonló készüléket,akkor megköszönném az infót.Üdv:
tecsa74Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
Devas
őstag
válasz hoffman_ #39474 üzenetére
Játékokat tudtommal nem tudod nyomatni SD kártyáról, talán ez is szempont a 920 mellett. 920-as akksija elvileg többet bír (papíron), kijelző használatnál lehet egyformán teljesítenek, meg a 920-ban van gorilla glass hogy ne törjön ripityára., + 4G ha kell.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
jooker82
nagyúr
válasz tecsa74 #39476 üzenetére
az L7 II jó lehet számodra....edigitalnál 55-ért meg tudod venni.
4,3-as a kijelzője. fehérbe és feketébe is van és ingyen kiszállitják.
vagíy az F6 lenne jó számodra,ha függetlenül megjelenik. Most még csak a telenornál kapható.[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
hoffman_
nagyúr
4g-t tud a 820 is. játék szinte irreleváns, pár lesz fent, de nem sok. a gg az egy érdekes dolog, volt okostelóm azzal is, meg nélküle is, én nem tartom annyira jónak, mint amennyire nyomják.
ha tmobil függő a 920, és oda szól a gari, akkor ott a házát lehet vajon cseréltetni? vagy hogy lehet megoldani azt garanciavesztés nélkül? csak mert közben utánanéztem, aztán láttam, hogy nem nagy cucc.
köszi a választ azért. beljebb nem lettem, de ez nem a te sarad, ez egy nehéz szülés lesz
-
belajkl
tag
Sziasztok új telefont vennék karira den nem tudok dönteni.
Nokia lumia 625 vagy lumia 720 vagy lg optimus f6? --->
A nokiák felé húzok a wp stabilitása miatt(mellesleg nekem tetszik is) viszonta az lg-ben 1 giga ram van.
A 720-at hol tudnám kipróbálni?sehol nem látom kirakva viszont másik kettőt már ki tudtam próbálni szerencsére.
Előre is köszA szavak nem számítanak !
-
Devas
őstag
válasz hoffman_ #39479 üzenetére
Valóban tud 4g-t elnéztem bocsi. Tényleg nehéz a választás. Wireless charging-ot tudja a 920, azt olvasom, és a HERE Drive+ szoftvert viszont nem tudom melyikek kapják meg. Hátha szempont. De itt gondolom egyértelmű a 920, csak kicsit rizikós bevállalni, azok alapján amiket írtál (érdemben segíteni sajnos nem tudok).
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
hoffman_
nagyúr
wireless charging mehet a 820-al is, 5k a hátlap. csak ahhoz olyan töltő kell, ami egy 20-as, szóval annyira nem hoz lázba. heredrive+ mindben benne van az 520-on kívül. itt igazából az állapot fog dönteni szerintem, meg esetleg ha tudom cserélni a 920 házát garivesztés nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
jooker82
nagyúr
e törésről tudok,hassal esett a földre,nyilván a gg is üveg és törik,de ez minden telónál igy van..
ha kijelzővel esik betonra 1 méterről sok jót ne várj.pinnacle: nincs semmi baj az aksijával....egyedi esetet láthattál,beragad vmi... az s3-tól,biztosan nem rosszabb.
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
karandip
tag
Egy lumia 800-ra akrok beruházni mostanában, de mindenki mondja hogy a wp 8 sokkal többet tud.
Mégis mi az amiben több? (nem vagyok nagy igényű) -
GeryFlash
veterán
Hali!
Tesóm mobilt venne a jövő héten, az Lg l7 II és az Xperia M között vacillál, megnézte élőben a képernyőket is, egyikkel se volt baja. A döntő szempont a hangszóró lenne, illetve az, hogy fülhalgatóval melyik a hangosabb?
Esetleg van valamelyik telefonnál valami nagy szériahiba, vagy olyan negatívum amit a cikkekben nem írtak le?
Köszi
ÜdvHi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Elechie
csendes tag
Üdv!
Új telefont fogok venni decemberben és ehhez szeretnék segítséget kérni, hogy mit ajánlanátok nekem a következő feltételek mellett.
-Max. 100k-t költök rá és független érdekel vagy esetleg telenor
-Ne legyen lakkozott műanyag a telefonon
-Ne legyen WP
-Legalább 4 hüvelykes kijelző
-Legyen jó a kamerája, sajnos elég sokat fényképezek de nem szeretek magammal hurcolászni fényképezőgépet, természetesen nem arra gondoltam hogy fényképezőgép szintű fotókat lőjön hanem csak normális képeket
-Normális működés ahogy kivettem a dobozból és ne azonnal romolgatással és egyéb dolgokkal kelljen kezdeni mert az ilyesmi nem érdekel.Előre is köszönöm a válaszokat, és remélem hogy létezik az elvárásaimnak megfelelő telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest