- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Házimozi belépő szinten
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ultio
aktív tag
válasz maggi1886076 #38449 üzenetére
Valóban, mert siettem. Legközelebb majd figyelek.
És elhamarkodott vélemény, hogy tájékozatlan és tudatlan vagyok.
[ Szerkesztve ]
rasti rusti
-
Storms
őstag
üdv
ZTE Skate vagy Blade III ? Ahogy néztem csak a kijelző méretében jobb a Skate. Fotózásba melyik jobb?
-------------------
Szerk:
ezeknél sincs fizikai kamera gomb... Más alternatíva esetleg van 35 körül? Vagy használtan? A legfontosabb a kamera, kameragomb, és a nagy kijelző. Android egyáltalán nem fontos.[ Szerkesztve ]
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
Storms
őstag
válasz dokee78 #38454 üzenetére
Okés akkor mondjatok kb. 35k-ig (új vagy használt) mobilt, ami legalább 3.7 vagy 4"-os, van fizikai kamera gomb, elfogadható képeket lehet vele lőni (min 5 mpx), netre, zenehallgatásra. Android egyáltalán nem lényeg! Sőt..
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
kkf
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy, a HTC Wildfire S-sel legalább megegyező képességű mobilt vásárolni használtan (a felbontása legalább 320x480, valamint min. 3,2" képátló)
Milyen telefonokat tudnátok ajánlani, ami max. 15.000Ft-ért már elérhető (hangsúlyozom, használt telóban gondolkodom)?Privit külön megköszönök, de ha ide írjátok, azt is köszi.
"Vigyázzá, mer Vindózt rakok fel rád, aszt összeomlasz!"
-
Storms
őstag
válasz maggi1886076 #38457 üzenetére
Sajna nem jó egyik sem, ahogy néztem ezeken sincs fizikai kam. gomb.
-
Dexter-2000
őstag
fekete one-t hol ajánlotok utánvételre?
Szép napot!
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Mennyit érhet kb. egy használt Desire S? Csak töltő van hozzá. Írt valami olyasmit is az eladó, hogy fémcsiszolt lett házilag, de nem egészen tudom mire gondolt?!
[ Szerkesztve ]
-
Vermilion69
aktív tag
Nokia 820 vagy Samsung Galaxy Ace 3?
-
Švejk
őstag
válasz Vermilion69 #38462 üzenetére
Visszakérdeznék?
Csempe vagy Android? Mi tetszik jobban? -
Algotis
addikt
válasz Vermilion69 #38464 üzenetére
Ha fontos neki hogy telefonálásra, sms-re és fotózásra használja, és amit akar azt gyorsan csinálja a telefon akkor WP, de ha alkalmazások kellenek neki akkor az Ace 3.
Én személy szerint a WP-t javasolnám neki
Androidos Outlookból küldve
-
Algotis
addikt
válasz Vermilion69 #38466 üzenetére
Itt lecsekkolhatod hogy miket tud alkalmazás terén a WP, az alapokat tudja, van BP menetrend, zseblámpa stb.
Androidos Outlookból küldve
-
HT#^
csendes tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy telefon vásárlás előtt állok durván 100 ezer ft-om van rá amin eddig gondolkoztam az a Huawei Ascend P6 , Lg nexus 4, Samsung Galaxy S3 ti mit mondtok melyiket lenne érdemes vagy esetleg valami jobb ötlet ?
-
mtcob
senior tag
Ezek közül Nexus 4, ebben a legerősebb a hardver és a szoftver is jobban össze van rakva+a frissítések garantáltan erre érkeznek meg elsőként az androidosok közül... S3 ra most jött még csak ki a 4.3, az is lassú és fagyogat, nexus 4en atomstabil és gyors 4.4 van
P6 a saját márkás proci miatt nem túl ajánlott, melegszik, erőben sem a legjobb+mivel nem elterjedt így idővel nem fognak rá optimalizálni... -
HT#^
csendes tag
válasz cyberkind #38469 üzenetére
A kijelző volt a lényeg még a 4.7" éppen kényelmes a kezemnek nézegetem boltokban a készülékeket nekem is a Nexus 4 nyerte el a tetszésemet eddig , ami még fontos mindenképp négymagos legyen legalább 1 gb ram , ami nagyon számít hogy gorilla glass legyen legalább vagy strapabíró legyen a kijelző
-
otto14
őstag
Sziasztok.
Kellene egy okosteló 200-220$ korul usa-bol, új, hosszútávra, felhasználás játék, zene, youtube. Készítsen viszonylag tiszta képeket, Androiddal. Havernak kell... Én csak sony-nál vagyok képbe, ott az Xperia L az már túl drága, az xperia U meg nem tolti ki a keretet... Mit ajánlotok? Szempont lehet még a custom rom támogatottság is. Xperia C-t próbáltam keresni még, de nem találtam arról árat. Az mennyibe mehet?
[ Szerkesztve ]
asd
-
otto14
őstag
Esetleg más gyártótól? Havernak nagyon tetszenek a Sony-k, lehet az lesz, de azért kíváncsi lennénk mi van még
asd
-
david0111
tag
Valaki rendelt már telót a partnerotol? Mennyire megbízható?
-
otto14
őstag
...Koszi mindenkinek, szerintem Xperia C vagy M lesz, ha nem L
asd
-
HT#^
csendes tag
Annyi még hogy akkor Nexus 4 vagy Optimus G legyen ?
-
Joci93
senior tag
Valaki ismeri az alábbi telefont?
Én ilyen gyors bekapcsolást még nem láttam...(1-2 másodperc) Quad Core, 1 Giga ram, 4,5"-es kijelző...szerintem megéri az árát.Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
Švejk
őstag
válasz Joci93 #38492 üzenetére
Az árát mindenképp, a helyzet viszont az hogy annyira nóném, hogy semmilyen supportot ne várj tőle, mint ahogy a megbízhatósággal se legyenek illúzióid. Mondom ezt csájnafón tulajként, de ha Kínából rendelsz talán még fontosabb a márka. Az enyém például Lenovo, az abszolút megbízható márka De aminek még márkája sincs...azt hagyd
Megbízható kínaiak kábé:
-Lenovo
-Jiayu
-ZTE
-Huawei
-THL
-Haier
-Zopo -
Joci93
senior tag
válasz HuMarc #38493 üzenetére
Utánaolvastam a Motorolának és tényleg jónak tűnik.
Švejk: Jiayu G3-at akartam venni, csak elfogyott onnan, ahonnan rendelni szerettem volna. (99$-ért. )
Esetleg nem tudsz valami olcsó kétmagos, 4,5" hüvelykes telefont? Külföldről vagy belföldről az mindegy.
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
Kercsi17
tag
Sziasztok.
Megbízhatóság és stabilitás szempontjából melyik lenne a legjobb döntés szerintetek hosszú távra?
L7 II 41k
Lumia 620 49k
Lumia 820 57k
Lumia 625 59kEsetleg más ajánlat T-nél vagy újonnan függetlenül ami 4,3' tól nem nagyobb??
Előre is köszi -
Zsinder
aktív tag
Sziasztok!
Érdemes szerintetek HTC 8x-et venni? Mennyire lehet remélni, hogy rendesen fogja a telefon kapni a frissítéseket? Ott van ugye a Lumia 820 de az annyira nem szimpatikus. Eseteleg ebben a kategóriában másik telefon? Nem csak feltétlen WP.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest