- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Notebook hibák
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Így karácsony előtt jött el az idő a telefon vásárláshoz.Ebben kérnék tanácsot.segítséget.
A lányomnak kellene a teló.Most Xperia live Walkman-ja van(már 2 éve).Minden képpen 4"-alatt akar.Nézegettem az Xpreia E-t,a Galaxy Fame-t,és az Xperia Sola-t.Előfizetéssel veszem kb 25000ft szánnák rá.Ebben a méretben kevés a választék.
Telenor
Várom a véleményeket. -
Coolmat
őstag
válasz qwertly #39297 üzenetére
Szia!
Ajánlom még figyelmedbe az Alcatel Idol S-t (nem a sima Idol amit pit stop írt), én kedd óta nyúzom nagy megelégedéssel Hardveresen kicsit gyengébb mint az SP, de ha nem játszol rajta, akkor nem fogod megérezni a különbséget, cserébe szebb a kijelzője mint a Sonynak (IPS vs TN).
-
btrhmj
újonc
-
matyi19
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm, szeretne telefont venni, használtat jó minőségben+garancia!
Az ár, max 45 eFT. Ebben az árban mit ajánlotok?
Ami szóba jöhet mint op. rendszer wp8 illetve android. (normális iOS nincs ebben az árban)
Kamara, tudom hogy nem minden a mpx. de legalább 5mpx legyen.
Kijelző, 3,5"-tol felfelé.
Ami még fontos, az összeszerelés minősége.
Körülbelül ennyi. -
MurdR
veterán
-
matyi19
őstag
válasz maggi1886076 #39310 üzenetére
Nem igazán, ha jó állapotút akarsz...Ilyen ütött-kopott az van, de az nem kell
Az a helyzet, muszáj hozzátok forduljak ebben a témában, mármint jobban mondva ebben az árkategóriában. Mindig is nyomon követtem a telefonok árait, tudását stb. csak ezt a kisebb árkategóriát nem igazan ismerem, inkább 100-120 eFt fölött, de az neki nem jöhet szóba, nem akar annyit telefonra költeni.
Volt egy Nokia 6220c-je az elromlott (5,5 év használat után), jelenleg valami régi philips telefont használ, szóval az igények sem túl nagyok, de a lehető legjobbat szeretné ebben az árban...[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
válasz maggi1886076 #39310 üzenetére
Az s2 plus hardveresen gyengébb, mint a sima s2?
Algotis: megállja még a helyét ma? Melyiket lenne érdemes választani?[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
Szolgáltatótól, ha igen melyiktől, milyen csomaggal?
Ha független akkor külföldről rendelés játszik-e?Különben a 1. hozzászólásban ott van linkelve a mobil best-buy lista, onnan lehet csemegézni.
Különben függetlenül én Huawei acend P6-ot, S. Galaxy S III-at, ha játszik a csempe, akkor Nokia Lumia 920 / 925 (nagy plusz a navi).
-
dokee78
félisten
válasz Algotis #39314 üzenetére
De gyengébb,nem is kicsit.
Nem érdemes az S2 Plust venni,mert egy Broadcom chipset van benne ami jócskán elmarad az Exynostól.
Az S2 Plusnak elnézték a nevét,inkább Herélt S2 vagy S2 Lite lenne reális."Istenem, nézz már legalább utána!"
Mit is bizonyít az oldal?
Mi a jobb egy gyenge Broadcom chipsetben?
Neked kell utánaolvasni,ne olyan oldalra támaszkodj,ahol keverik az adatokat.[ Szerkesztve ]
-
Švejk
őstag
válasz Algotis #39322 üzenetére
Hát, ember....és te háborodsz fel.
A Broadcom mind támogatásban, mind erőben jóval gyengébb...
Egy lapon se lehet említeni a két SoC-t, míg az Exynos még ma is megállja a helyét a középkategóriában a BC28155, főleg az okádék Broadcom VideoCore IV GPU-val erősen low-end. Szeritnem még egy S Advancenél is gyengébb, nem hogy egy SII-nél... -
Algotis
addikt
És ennek a gyakorlatban milyen hátránya van?
Volt szerencsém mind a kettőt próbálni, hát az SII Plus kijelzője sokkal szebb. a Fehér az fehér, a fekete meg fekete, nem szürke...
Sebességben meg változó, hogy melyik mit produkál...
Istenem, S Advance-hez hasonlítaniEz most olyan mint az iPhone 5 és az 5C.
Egyikben már valami picit is jobb és akkor azt kell venni?[ Szerkesztve ]
Androidos Outlookból küldve
-
dokee78
félisten
válasz Algotis #39326 üzenetére
Volt szerencsém mind a kettőt próbálni, hát az SII Plus kijelzője sokkal szebb. a Fehér az fehér, a fekete meg fekete, nem szürke...
Mindkettő Super Amoled.
Mindegy is nem kell elismerned,hogy igazam volt.
A legtöbben tudjuk,hogy az S2 Plus gyengébb az S2-től,nekem ennyi elég.A videón sem látszik a kijelzőbeli különbség.
Csak a szebb háttér miatt látod szebbnek.
Nem tudom melyik milyen fényerővel volt.[ Szerkesztve ]
-
Švejk
őstag
válasz Algotis #39326 üzenetére
Gyakorlatban?
Mondjuk az, hogy veszel egy 60 ezres telefont, és joggal hiszed, hogy na ez vagy 1-2 évig mindent röhögve futtat.
Aztán szembesülsz a ténnyel, hogy egy komolyabb játékot már nem bír el, mert a GPU harmatgyenge, és nem fejlesztenek rá. Az Exynosra megéri fejleszteni, mert rengeteg embernek van, de az S2 Plust nem ismerik, tehát nem is veszik meg, tehát nem fejlesztenek rá, mert nem nagy a felhasználói tábor, mert nyilván annyira nem jó hogy meg is vegyék.
Hogy ki mire használja, változó, alap dolgokra elég az S2 Plus, de ennyi erővel a Huawei Y300 is elég alap dolgokra. És feleannyiba kerül. A kijelző meg ízlés kérdése. Az S2 Plus árából kapsz azért szebb kijelzős modelleket is.
Az S Advancehez az erejében hasonlítottam. Merthogy kábé annyit tud. Az más hogy milyen a kijelző, kamera meg az általános minőség. Persze az sem utolsó szempont, de tény hogy vannak ezerszer jobb vételek.Hát, ha te látsz a két kijelző közt különbséget...megemelem a kalapom
[ Szerkesztve ]
-
-
quailstorm
nagyúr
válasz Algotis #39319 üzenetére
Az a cucc teljesítményben a fele, és nem optimalizálnak rá 3D alkalmazást. Márpedig droid alatt ha valami nem nagyon alap GL ES2-őt használ, akkor minden gyártó egyedi platformjára meg kell írni. Én két eredményét láttam: glitch és fehér textúra, meg lag.
Persze ha semmi ilyen igénye nincs akkor jó az, a sygic azon is smooth lesz. Oprendszer meg ugyanaz. Viszont haxolási potenciál a broadcomosban kb semmi nincs. Jól működő 4.2.2 meg 4.3.1 meg nem csak álom i9100-on, hanem valóság.i5 és i5c-nél meg a ház kamera előtelepített oprendszer kombón kívül nagy különbség nincsen...
-
csofi88
újonc
Sziasztok!
Szeretném karácsony környékén lecserélni a ZTE Blade (első verziós) telefonom, és alapvetően két készülék felé orientálódok, azonban több kérdés is felmerült bennem, ezekre várnék segítséget.
Ehhez adnék pár paramétert:
- ár: kb 60.000 ft.
- új készülékben gondolkozom, Telenornál, és olyan előfizetői csomagban vagyok, hogy jóformán kártyás áron érem el a telefonokat (tehát pl. Nokia Lumia 625 - 59.999 ft. jelenleg)
- mivel a mostani telefonom is 2+ éves, így a következőt is 2-3 évre tervezem
- amikre használnám: telefonálás, sms, netezés, netes üzenetváltások (pl. viber), logikai, ügyességi játékok, arra érdemes pillanatok lefotózása, navigáció (főleg belföldön), (kb. fontossági sorrendben szerepelnek)
- OP rendszerek: Android vagy WP (igazából mindegy, ha akadás nélkül megbízhatóan kiszolgál)A két készülék melyek között őrlődök: Nokia Lumia 625 és HTC Desire 500
Na és a pár fontos szempont, illetve kérdés:
- Méret ügyileg kézbe vettem mindkét készüléket, a Nokia először megrémített és egyben felcsigázott a kis blade-m után, de szerintem meg tudnám szokni és netezéshez esetleg pár sorozat nézéséhez a vonaton előnyt érdemelhet, a HTC nem tünt nagynak, kézreállónak tűnt.
- Frissítések terén a Nokia szerintem egész jól áll remélem elérhető lesz a rá a következő WP és hamarosan a GDR3-as frissítés, HTC-nél viszont egyre szomorúbban látom a helyzetet, főleg a cég "hanyatlása" miatt, de ez egy másik téma csak gondoltam közre játszhat a jövőben.
- Fontos szempont még számomra, hogy külsőre is igényes jól nézzen ki a telefon, illetve rendelkezzen vaku villanóval, de ebben a kategóriában ez már gondolom alapfelszereltség.
- Igazából a két telefon között szeretnék tanácsokat, akár használati véleményeket kapni, vagy végső esetben másik hasonló készüléket ajánlani.
Végül pedig összefoglalóként ami még segíthet, hogy 25 éves fiatalember vagyok ha fogalmazhatok így, és egy hosszabb tárva használatos munkahelyeken is elfogadott diszkrét telefont keresek keresek.Válaszokat előre is köszönöm.
-
soldi3r
veterán
válasz silvergod #38770 üzenetére
hali, bocs, hogy csak most, de csak most volt idom megnyomkodni a telefont
osszegezve, szerintem jol osszerakott keszulek, nem recseg, ropog, nyikorok
kijelzoje szep, de hat ugye ips, ugy konnyu
a gps szinte hihetetlenul gyors, pillanatok alatt talal muholdat, ezt nagyon remeltem, nekem ez volt a lenyeg
en a 8 gigasat valasztottam, felment ra egy navigacio, meg 1-2 program, pl fajlkezelo, antivius
en altalaban nem jatszok vele, nem nezek rajta filmet, nem hallgatok rajta zenet, csak ha repulok valahova, akkor teszek fel 1-2 nagyobb helyigenyu dolgot, igy meg van 4-5 giga szabad helyem
ez a verzio nekem vegul 44k-ba fajt, de a 16 gigasat mar nem vettem volna meg, az ugyan annyiba kerult, mint a nexus 4 nehany honapja, az meg azert egy fokkal jobb, de nekem mar ez is nagyon a plafon volt egy telefonert
hasznalat kozben sebessegre nincs panasz, nem erzem lassabnak mint a nexus4-et, de az mondjuk mar megkapta a 4.4-et, ez meg nem, a hp touchpad-omtol erezhetoen gyorsabb[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
blt.62
őstag
Szerintetek SGS4 vagy HTC ONE? Melyiknek szebb a kijelzője és melyiknek jobb az aksija? Most HOX-om van az aksi időn kívül nincs különösebb bajom vele. Előtte SGS3-am volt de beégett a kijelzője olyan sokat játszottunk naponta a Slot Maschine játékkal. Napi 4-5 játék után mindenütt látszódott a játék fél kijelzőt befedő fehér kocka alakja. Minden super amoled kijelző beég ennyi játék után?
MegtorloXp
-
Al3xT
tag
válasz soldi3r #39333 üzenetére
Repuleshez, utazashoz hasznalhatsz OTG kabelt, vagy micro SD adaptert (meenova.com)
Nekem tegnap jott meg es nagyon elegedett vagyok. Szerintem jol nez ki es nagyon jol kezre all.
Kicsit tartottam az "on screen" gomboktol, de egyaltalan nem zavaro.új Motorola Moto E eladó
-
Coolmat
őstag
válasz csofi88 #39332 üzenetére
Szia!
Javaslom nézz rá az LG Optimus F6-ra, a Desire 500-nál határozottan jobb, kártyásan 60000 Ft-ba kerül Telenornál (ennél gondolom kicsit olcsóbban kapnád meg az előfizudra).
-
Dr. Oid
aktív tag
Sziasztok,
Nem értek túlságosan se az Android, se a WinPho készülékekhez (iPhone-t használok rég, bocs). Megkeresett a T-Mobile, hogy lejárófélben a hülyeségnyilatkozatom, ha aláírok két évet valamelyik Next csomagra, adnak ingyen egy Xperia SP-t, vagy Lumia 625-öt. Ez már eleve két eléggé egymástól távoli készülék, de én még tovább bonyolítottam: olyan 24kHUF befizetéssel el tudnék hozni tőlük Galaxy S4-et vagy Xperia Z-t (sajnos Lumia 1020 vagy LG G2, amiről sokan írnak jókat, sokkal drágább).
Kérdésem: melyiket ajánljátok? két iPhone mellé max szórakozni lenne, alkalomszerűen használnám, illetve esetleg egy idő után anyámnak adnám. Fotózzon jól, ne merüljön le fél nap alatt normál használattal, nem játszom mobilon és ha Android, akkor legyen könnyű romot találni hozzá (pl MIUI) és ne kelljen fekete kakas vérét locsolni éjfélkor egy fordított keresztre, ha bootloadert vagy mi a bánatot kell nyitni rajta a romoláshoz...
Előre is köszönöm a tippeket!
[ Szerkesztve ]
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Nem tudom írhatom-e ide,de ha van egy Samsung Galaxy S Advance telefonom t vonalas nagyon jó állapotban.Van rá 14 hónap gyári gari és műanyag tok és 16GB micro sd kártya az is garis.Ezért a csomagért mennyit kérhetek el?[ Szerkesztve ]
-
soldi3r
veterán
kossz a tippet! ha sikerul eladnom a touchpadet, lehet befektetek egyre
(#39335) silvergod, meg nem vagyok nagy telefon magus, de ar ertek aranyban szerintem csak a google play-es nexus4 verte, csak az mar nem kaphato es a 160 font nekem a lelektani hataron tul van egy telefonert
[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
punky10
addikt
válasz Dr. Oid #39338 üzenetére
Ha bootloadert akarsz nyitni,akkor szerintem felejtsd el a Tré-s(illetve az összes szolgáltatói)Xperiákat...A felsőkategóriás Samukban szintén van valami regiszter-szerűség,ami még a rootot is sasolja...A Lumia WP -je pedig elég zárt...
Ha mindenáron romolni akarsz,akkor ne szolgálratótól vegyél droidot...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
punky10
addikt
válasz Dr. Oid #39344 üzenetére
Üzemidőről nem tudok nyilatkozzni.De ha nem vág földhöz a +24K,akkor én az Xperia Z1-et venném.Az SP nagyon jo készülé,szép is,a Lumia 625-öst nem ismerem.
Az S4 és a Z1 belseje között nincs számottevő különbség,a kijelzője a Samunak szebb,de a por-,és csepplloság miatt nálam a Z1 lenne a befutó.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
pit stop
addikt
válasz Dr. Oid #39338 üzenetére
S4, mert sok rom van és valószínű lesz is. Sonynál tényleg kártyafüggetlent érdemes mert azzal lehet jobban romolni. S4-nél pedig ha jól tudom még nincs korlátozás.
Két kolléga meg figyeljen sima Z-ről; és g2 kizárásáról volt szó.
[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
F-ECT$
titán
Van ilyen topic tabletre is? Ha nincs, feleségemnek keresek 7 colos tabletet, android 4.1/4.2-vel, olyan 40-60k körül. 8 Gb bőven elég neki, játszani nem nagyon fog, max netezni (3g kell, wifi nem elég), skypeolni, emailezni, meg 1-1 fotót ellőni. Ezt nézte ki, de egyáltalán nem ismerem a gyártót. Vélemény?
Dive ever, work never.
-
Komarz19
csendes tag
válasz csofi88 #39332 üzenetére
Szia!
Mindkét általad említett telefon jó, de a telenor kínálatából hasonló áron hozzájuthatsz LG F6-hoz, ami mindenképpen jobb vétel. Azonban személy szerint én egy kártyafüggetlen készüléket javasolnék neked, ugyanebben az árkategóriában ott a motorola moto g. Szerintem ezzel járnál a legjobban. Minden frissítés azonnal érkezik rá, gyors, elegáns, szép kijelző ráadásul a legújabb gorilla glass-al.
www.expansys.hu megtalálod. Megbízható bolt, rendeltem már tőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest