- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen monitort vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
prosoftware
csendes tag
Sziasztok!
Mobiltelefon vásárlás előtt állok. T-mobilenál vásárolnék.
A következő készülékeket néztem:
Alcatel M Pop
Nokia Lumia 520
Huawei Ascend Y300
Sony Xperia ESzóval szerintetek melyiket válasszam és miért?
A négy közül 3 Androidos (Jelly Bean, ha jól tudom), Nokia WP8-as operációs rendszerű.
-
prosoftware
csendes tag
válasz punky10 #39406 üzenetére
Néztem Nokia Lumia 520 teszteket. Tényleg jókat írtak róla, de pl. ezt hátrányként:
" RAM mérete 512 MB. Ennek egyelőre nincs semmiféle hátránya, a jövőben azonban lehet, hogy lesznek olyan alkalmazások, amelyek ennek a dupláját igénylik."Mindegyiknek 512 MB a RAMja és 1 GHzes a procija, viszont a Huaweinek tényleg kétmagos. Mennyire megbízható a Huawei? Még nem hallottam erről a márkáról. Vagy hagyjam a márkát, mert már mindegy, csak a szerencsétől függ, hogy az éppen legyártott teló nem hibás széria-e?
LED a kamera milyen pluszt ad a gyakorlatban? Mikor hasznos?Sok oldalon írják, hogy 512 MB RAM kevés az Android Jelly Beannek. Erről mi a véleményetek? Milyen esetben kevés? Mert néznék rajta filmet is, ha nem is játszanék a zsír új játékokkal.
És a WP8nak elég az 512 MB RAM? -
prosoftware
csendes tag
válasz dokee78 #39411 üzenetére
Y300 "elég halk"? "nem egy kijelzőbajnok" jelenség mikor mutatkozik? Napfényben nyáron? Hogy érted?
"állandó 25-30 MB szabad RAM eléggé gáz"
Mire használod mikor csak 25-30 MB szabad RAM van?
Amúgy a másik 2ben is csak 512 MB RAM van.Tehát, akkor ezekszerint te azt mondod, hogy az Android Jelly Beannek tényleg kevés az 512 MB RAM, a WP8nak elég? Nem fagy be a WP8, mint a desktop verzió?
"a mindenképp Android akkor használtat keress."
A használt miért jobb? Az ár miatt írod? Hogy csak tegyek 1 próbát? Vagy a régi Android rendszerek megbízhatóbbak? -
prosoftware
csendes tag
Hát most az Y300-nál ez a kevés szabad RAM elbizonytalanít. Másoknál is van ugyanilyen gond ezzel a készülékkel kapcsolatban (Huawei Ascend Y300)?
Köszi a kijelző képeket dokee78. Tényleg élénkebb, szebb az Xperia L, de mondjuk egy 20 eFt az árkülönbözet. Tehát, nem is ez az árkategória.
WP8-nak nem lesz később sem kevés a 512 MB? Mert mondjuk én hosszabb távra tervezek. Nem tudom, hogy ezeknél a mai telefonoknál mennyire lehet. Mennyi időt bírnak?Köszi szépen mindenkinek ez eddigi válaszokat.
-
prosoftware
csendes tag
A Huawei Ascend Y300ről írtátok, hogy halk a hangja, ami engem nagyon eltérített ettől a telefontól. Belegondoltam, hogy a telefont azért mégis csak telefonálásra használnám elsősorban, de ugyanakkor az extra funkciók se nagyon mennek rajta.
Viszont az Alcatel M Popról még nem írtatok semmit. Tapasztalatok, vélemények?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Külpolitika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Politika
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen monitort vegyek?
- Építő/felújító topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest