- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- PLC programozás
- Steam Deck
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
laychi
veterán
Sziasztok.
Kis segítségre lenne szükségem okosteló vásárlásához.
Páromnak lenne szülinapjára.
- Árkategória: 300-400 Euro
- Használt vagy új? ÚJ
- Hol vennéd meg? Független gyártói garanciával (Németországban)
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Mi mondható hosszúnak?
2-3 évre tervezve.
- Mire használnád? Fotó,videó(éjszakai felvétel is jó legyen),internet, telefonálás,stb
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
!Android! Bármelyik jó, nem mókolunk, legyen jó, megbízható a gyári szoftver, támogatás legyen még jóideig elérhető.
Google szolgáltatások legyenek elérhetők, tudtommal itt a Huawei már ki is esik a játékból.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 6,3" a jelenlegi telója, minimum ekkora vagy kicsivel nagyobb.
Kiváló akkuidő, legalább 128GB tárhely, nagyobb mégjobb, vagy bővíthetőség. Kamera felbontás és minőség(fotó és videó esetén is, Optikai képstabilizátor/zoom opcionálisan.)
Gyorstöltés
5G nem lényeg.
Jack csatlakozó nem lenne egy hátrányos dolog.
Kikopni látszik nagyon, de néha jól tud jönni.
Üdv, laychi -
sfefe
addikt
Sziasztok!
Vásárlási kérdésem lenne felétek hátha tudtok segíteni?
Adott egy teló Yetteles ami egy összegben állítólag ki van fizetve.
A kérdésem az lenne ha mondjuk az illető a csomagját( előfizetést, gondolom arra kapott telefon kedvezményt) nem fizeti akkor a telefont letiltják vagy azzal nem foglalkoznak?
(Az ok, hogy a teló ki van fizetve de gondolom kedvezményt a csomagra kapott..)
Köszi
SfefeAz élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
sfefe
addikt
válasz orso0355 #170862 üzenetére
Hát még nem láttam csak amit ír, hogy minden a nevén van Yetteles vásárlás, 3 év gari. Teló egy összegben kifizette.
Meg amit nem értek, hogy :
"előfizetésem hűségidő végig ki van fizetve! "
Ha pl vállal 2 év hűséget azt, hogy lehet előre kifizetni? A számla havonta jön nem...Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
-
bghistvan
senior tag
Üdv, sziasztok!
Jelenleg egy Huawei P30Pro-t használok, nagyon szeretem, az előd P20Pro-t is szerettem.
Tudnátok olyan készüléket ajánlani, aminek a kamerája hozza ezt a szintet, illetve a videós képességei tekintetében valóban jó stabilizátor lenne benne, már már gimbal szintű?
Használt is szóba jöhet, max 200e....
Köszi.
-
Persie12
aktív tag
Sziasztok! Öcsémnek szeretnénk venni egy új telefont.
Mivel azért van némi fogalmam a mobilokról ezért megvan a fő jelölt, de azért hátha tudtok adni más tippet! A kiszemelt egy realme GT Master 5G.
Maximum 100.000 Huf lenne a keret amit szánnánk rá. Főleg játékra, YouTube-ra lenne használva a telefon. Kamera annyira nem fontos, de ne is kaputelefon szintű képeket készítsen. RAM/tárhely 6/128 GB. 5G-hez nem ragaszkodok feltétlenül, de ha van az sem baj. Jack csati sem lenne hátrány. Xiaomi/Redmi/Poco vonal nem a kedvencem, de tudom hogy a szegmensben övék a legbővebb kínálat. Csakis új telefon jöhet szóba, nem kell szolgáltatós legyen, de nem is a sufni, szürkeimportos boltból vennénk, mert arra már ráfáztunk egyszer. Hirtelen ennyi ugrik be.
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
MODERÁTOR
-
Persie12
aktív tag
válasz Viktor0610 #170868 üzenetére
Örömmel olvasom!
Support-hoz hogyan viszonyul a gyártó? Másik kérdés az itthoni garancia. Tudom hogy ez sokszor bolt függő is. A vizesek oldalán (ott a legkedvezőbb ár/normális bolt szempontból) nem találtam hirtelen nekifutásból semmit a garanciáról, hogy forgalmazóival vagy gyártóival adják. Gondolom ha gyártói, akkor a WayteQ gariztat. Szimpatizálok a BBK csoporttal, valószínűleg nekem is innen fog kikerülni a Mate 10 Pro utódja.iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
sellas
tag
válasz bghistvan #170865 üzenetére
Én is 200ig kerestem fotóban és videóban is majdnem topszintet hozó, OIS-es, optikai zoomos (plusz lehetőleg IP-védelmes és Gorilla Victus) telefont, és az egyedüli amit találtam kompromisszum (ha a nem túl jó akksiidőt nem nézzük) nélkül, az a Galaxy S21 FE volt. De nem annyival jobb mint a P30 Pro kamerája, ha egyáltalán észrevehető (Dxomark 120 vs 116 ezen belül photo 126 vs 125). Azt a szintet azért hozzá, de lehet, én se cserélném még (csakhát nem tudom hogy a következő években jobb lesz-e a helyzet a chiphiány, árak vágtatása miatt).
Nokia 3210 -> 3310 -> 3410 -> 3510 -> Sony Ericsson T310 -> Nokia E61i -> Iphone 3G -> Motorola Defy -> Samsung Galaxy S Advance -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi 3S -> Mi 8 Lite -> Mi 8 -> Samsung Galaxy S21 FE
-
bghistvan
senior tag
Hát köszi szépen, valahogy sejtettem, hála jó ég semmi baja, marad jó sokáig akkor 😉
-
MODERÁTOR
-
Szotyi222
aktív tag
2 kérdés Honor play telot érdemes lecserélni? (100k + pici ha megéri)
Xi F3 nézegetem
F3 hoz képest megéri a plusz pénzt Neo2 ?
[link] -
MODERÁTOR
-
laychi
veterán
válasz sfdrakex #170856 üzenetére
Köszi.
Ezeket a telókat nézegettük mi is.
S20 kamerában jobb, teljesítménybe is veri az a52s 5g-t, viszont annál hátrány a gorillaglas 3.Sgr_A, köszi neked is.
Néztem még a One+Nord 2-t, illetve 1-2 hasonló tudású telót, de talán tényleg ez a 2, ami közt érdemes dönteni.
Mármint az s20 fe és az a52s 5g.Utóbbi években Huawei és Xiaomi telóink voltak.
Utóbbiból nekem az MI 10T Lite van.
Voltak vele problémák, a kijelző nem úgy reagált, ahogy kellett volna.
Miután ki lett resetelve se volt tökéletes, vissza is jött a hiba,rendszerfrissítés után lett jó.
Érdekes, mintha szándékosan kényszerítettek volna rá, mert hónapokig nem volt gond vele, aztán már talán 2 frissítés kijött, mikor el kezdett szórakozni.
Azóta nincs különösebb gondom vele. -
ReSeTer
senior tag
Helló!
Segítsetek nekem egy kicsit.
Mitől lesz egy okostelefon kijelzője olyan, mintha festve lenne a külső felületére amit megjelenít? Ezeket általában akkor tapasztalom, amikor egy csúcstelefont fogdosok. Ez főleg akkor látszik, amikor kicsit elfordítom szögben, és oldalról nézek rá.
Hogyan tudnék szűrni erre?
Samsung S21 FE kijelzője eléggé ilyen. De pl az A52s már nem. Vagy én nem tudom, hogy miről beszélek?Annyiféle amoled kijelző van, hogy nem tudom mit kellene néznem, hogy ilyen kijelzőket találjak.
Olcsóbb amoled modelleken olyan mintha a külső üveg felület meg a megjelenítő között távolság lenne, vagy nem tudom elmagyarázni. Az egyiken látszik, hogy egy mesterséges kijelző, a másikon meg mintha egy élő kép lenne, szinte tapintani lehetne.
[ Szerkesztve ]
-
PapírVilla
tag
Sziasztok!
A Xiaomi 11T és T Pro kamerája egyforma? -
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Samsung Galaxy S9+ ról érdemes váltani Samsung Galaxy S20FE-re vagy gyűjtsek még egy kicsit S21-re?
-
Krisz79
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem második készüléknek gondolkodom egy: ZTE Blade a31 típusban. Ami az Auchanban 24000ft kártyával.
igaz T-mobilos vagyok, ez talán meg yettel.
de az ára így jobb.
A 2 GB memória normál napi használatra vajon elegendő-e?[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
greyslay
aktív tag
Lehet tudni hogy a Find X3 pro rol miért nincsenek magyar tesztek? Értem én, hogy nem kapható csak bolti garival itthon de egy csomó telefonról van teszt amit még bolti garival se lehet kapni itthon.
Ebben a 280 as ár szegmensben a legjobb választás szerintem de javítson ki valaki ha nem, akkor ha elsődleges a kamera. Pixel 6 még egy jó alternatíva de nekem az Oppo képei jobban tetszenek.
[ Szerkesztve ]
"embertelen ember munka"
-
MODERÁTOR
-
Szaraz
tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi, az alábbi készülékek közül melyik a jobb választás?
Telefonálásra, Facebook, Messenger, Viber, minimális játékra lenne használva. Annyit nézelődtem, hogy már nem tudok választani!
Mivel Yetteles vagyok, ezek közül tudnék választani a flotta miatt. Egy MI A2 Lite-ot váltana.
Xiaomi Redmi Note 11 Pro
Xiaomi Redmi Note 10S
Poco M3 Pro
Realme GT MasterKöszi az észrevételeket, tippeket előre is.
Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
kekigyu
aktív tag
Sziasztok! 66 éves szülőmnek keresek első androidos okostelefont 50k huf értékig. Alap dolgokra legyen jó, sebességben némi kompromisszum belefér. A lényeg, hogy élvezze használni majd. Mit ajánlanátok?
-
fecke78
senior tag
Üdv
Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB 6GB
vagy Xiaomi Mi 11 Lite 5g a jobb választás ? -
ibizadance
csendes tag
Sziasztok!
Jelenlegi HTC 10-es telefonom aksija a végét járja, így kénytelen vagyok úgy készülék felé nézni. Ebben szeretném a segítségeteket kérni, hogy mit ajánlotok az alábbi paraméterek alapján:
- Árkategória. 200 ezer FT körüli max összeget szánnék ár.
- Használt vagy új? Kizárólag új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? 3-4 évet azért jó lenne, ha kibírna.
- Mire használnád? Telefonálás, netezés, fényképezés (bár van DSLR gépem, de az nem mindig van kéznél). Ezért lenne jó, ha a telefon kamerájából minél többet ki lehetne hozni.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Nem egy tepsire van szükségem, de nem baj, ha kicsit nagyobb a HTC 10-től (146mm x 72mm és 5.2")Továbbá fontos szempont számomra a minél alacsonyabb SAR érték.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
TigerDzsó
tag
Sziasztok!
Egy Xiaomi Mi 9T utódját keresem. A OnePlus-al régóta szemezek és nagyon vártam a 10 Pro-t, de annyira nem győzött meg. 699€-ért van most 9 Pro, de nem tudom, hogy még érdemes -e olyat venni?
- Árkategória.
1000€ (~370k Ft) környéke.- Használt vagy új?
Csak új.- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek.
Amazon, Alza, Media Markt vagy Saturn.- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Körülbelül 2 évre tervezek vele.- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod)
Böngészés, social appok, videónézés, zene és podcast hallgatás, fotózás, navigáció, néha fotózás. Nem játszok rajta.- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Android.- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
6,4” és 6,8” közé tenném az optimálisat.Always on display, jó üzemidő, kijelző alá épített ujjlenyomat olvasó és 120Hz kijelző fontos lenne.
Örülnék, ha a fotós és videós képességei is jók lennének, a jelenlegi Mi 9T-vel elégedett vagyok.
Ahogy írtam a OnePlus vonal tetszik, egy Realme GT Neo 2-t nyomkodtam egy keveset és tetszett.Ezeket találtam első körben:
OnePlus 9 Pro 8/128 699€
OnePlus 9 Pro 12/256 777€
Realme GT 2 Pro 8/128 749€Köszi!
-
addikt
válasz ibizadance #170891 üzenetére
160x73mm alatt droidosat nem igen fogsz találni
Sony xperia 10 III 154x68mmiPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
Remiel
őstag
nekem 749 ír, zöldben meg 849 mert nincs belőle csak 12/256
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
nanorambo
őstag
Sziasztok!
samsung galaxy a53 esetében miért van ekkora árkülönbség az egyes forgalmazók között?
Pl két elég nagy és komoly itthoni forgalmazó között több, mint 50 ezer ft-os árkülönbség van, pedig megnéztem a specifikációkat és full ugyan az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest