Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz Yszapos #151850 üzenetére

    Persze, sokkal szebb az AMOLED mint az IPS, de azert az IPS sem annyira rossz. Az AMOLEDnek 2 hatranya van, az egyik az alacony fenyeronel villodzas (PWM), bar ez egy kisebb reszt nem erint, a masik pedig az, hogy magas fenyeronel beeg.

    Ha nem a penz szamit elsosorban, szerintem is az AMOLED a nyero, de ha valaki sokat hasznalja hazon belul, konyvet olvas rajta vagy sok videot nez, az IPS jobb valasztas lehet, mert nem villodzik. Ja es persze GPS-re az AMOLED nem alkalmas, nyilvan ilyen 5-10 perceknel nincs gond, de tobb oras utakon, napsutesben ahol amugy is feltolja a fenyerot, egyszeruen beeg.

    En nem azert javasoltam az olcsobb modelleket, mert jobbak, mert nem azok. Egyszeruen csak van abban az arkategoriaban is minosegi cucc, ami egy atlagos felhasznalo igenyeit boven kielegiti, az ara viszont jelentosen kedvezobb, mint a csucsteloknak. Mondom, egyedul azert probalja ki mindenkepp vasarlas elott, mert egy 200g-os telefont kezben tartva telefonalni mar nem kenyelmes. Par perces hivasoknal nem gond, de ha sokat beszel, nem jo. Mondjuk nekem is van egy regebbi tepsi telefonom, en szimplan vettem hozza egy BT fulbe rakhato headsetet es a problema megoldva.

Új hozzászólás Aktív témák