- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz eisento #145301 üzenetére
Redmi Note 7-hez képest kevés előrelépése van, viszont közel a duplájába kerül (de minimum másfélszerese).
Ezen az áron meg már inkább egy A 50-et vennék.[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz eisento #145301 üzenetére
Még szinte meg se jelent, itthon csak szürke importos darabok kaphatóak, hivatalosan még meg se jelent. Másrészt tesztek azért jók lennének róla, nincs még róla túl sok, még ha a CC9-ről vannak.
lenox:
Igen kamerában is, szenzor nem minden, nézz be a topikjàba.[ Szerkesztve ]
-
Norbi.
őstag
válasz nyisziati #145302 üzenetére
Azért jobb készülék, mint a Note 7.
Több ram, OLED (ugye ez relatív, de általában pozitívnak számít)jobb proci, NFC, talán kamera is jobbnak tűnik, de összehasonlíást nem láttam.
Igazából nekem csak nem jutott eszembe, pedig itt van egy méterre tőlem, igaz bontatlanul.
Viszont tényleg nem értem a Xiaomit, hogy miért dobta ezt ki az Mi9T mellé, közel ugyan az a készülék. De, ez is opció lehet a kérdezőnek. -
Winnie The P
őstag
Pedig én most szeretném lecserélni a Redmi Note 4-et, és a Mi 9 lite illetve a Redmi Note 8 pro közül kéne választanom!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
nyisziati
veterán
válasz Winnie The P #145308 üzenetére
Friss telefont én nem vennék (értve ezt a Note 8-ra). Kell egy-két szoftverfrissítés, mire a gyerekbetegségeket kiköhögi. Inkább a MI 9 lite-ot akkor. Vagy ha nem akarsz annyit költeni, akkor a Redmi Note 7-et. Az kiforrott és jóval olcsóbb, mint a Note 8, ráadásul a 8-as nem tartogat sok újdonságot, sőt.
Itt egy összehasonlítás, bizony a 8-as több szempontból visszalépés (teljesítmény, notiled, BT, GPS (Galileo), gyengébb SAR).
[ Szerkesztve ]
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
nem olyan tepsi telefon most van a piacon ami nem horror áron van? 50e környékén! mondjuk 6" alatt maradva?
ujjlenyomat , android es jo akku idő!
előre is köszönöm!
b. -
Ájvé
veterán
válasz eisento #145309 üzenetére
Ez akkor derül ki mikor szervizelni kell esetleg. Xiaomi esetén pedig nem férnek hozzá gyári alkatrészekhez például.
nyisziati:
Redmi 8 Prot írt, abban Helio G90T van aminek jobb a teljesítménye mint a Snapdragon 730, viszont nagyon sokat fogyaszt. Amúgy én is inkább a Mi 9 Liteot választanám, de nem azért mert régi vagy új. Xiaomi esetén pedig nem igen van olyan hogy kiforrja magát, Mi 3-al volt hogy fél éves bugok is előjönnek újból, de legalább folyamatos a frissítés.[ Szerkesztve ]
-
Winnie The P
őstag
válasz nyisziati #145310 üzenetére
Szia! Az összehasonlítás amit linketél érdekes. Csak én nem síma Note 8-at szeretnék venni, hanem a Pro verziót. Az egy kicsivel komolyabb mint a Note 7.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Nekton
aktív tag
válasz bazsimano #145314 üzenetére
Mit nem értesz?
Most jut eszembe: ár és akkuidő szempontjából is jobb egy Samsung Galaxy A20e ezekre a feladatokra. Használtam egy darabig. Teljesen vállalható telefon. Egyedül olvasni nem jó rajta sokáig, mert a kijelző nagyon fényes még legsötétebbre állítva is. Napfényben cserébe kiválóan látszik.
-
Ájvé
veterán
válasz Winnie The P #145316 üzenetére
Én viszont írtam, hogy Helio G90T sokat fogyaszt, persze ez lehet nem fontos. Én azért se választanám mert Xiaominál nem szoktak nagy karriert futni a MTK SoC-os készülékek.
Mi 9T vagy Mi 9 Lite jobb választás lenne. -
i3odnar
tag
Sziasztok!
Édesanyám vásárolna telefont magának, amiket így kivettem a szavából:
•Vállalható fotókat készítsen, ne legyen potato
•Minél nagyobb tárhely, esetleg bővíthetőség (64GB már szerintem kiszolgálná bőven, de sose tudni )
•Legyen hangos a hangszórója, ha az óvodában le szeretne random játszani valamit a gyerkőcöknek
•Facebook, Messenger, Viber még egy jó pár évig ne omoljon össze rajta (igen, ilyen téren nincsenek nagy igényei )
•Keret: max. 65.000 HUFAmit kinéztem neki az egy Xiaomi Redmi Note 7, ha ez szerintetek is ajánlott neki, akkor már csak a legjobb árban szeretném a segítségeteket kérni, hogy honnan érdemes beszerezni, lehetőleg unisex színben.
+Ezt az oldalt találtam, elvileg 2 év EU gari, szervízfutár 2000 Ft, fehér szín, ~65k, a többi adott..
-
StLui
veterán
válasz i3odnar #145324 üzenetére
Csomád egy "cégtemető" (HIPA mentes, ezért is vannak telkekre százszámra bejelentkezve) ezen kívül csak egy telefonszám, nulla valós elérhetőség, biztos jó ez? hivatalos xiaomi.hu-n 2 év garival ugyanannyi
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
i3odnar
tag
válasz StLui #145325 üzenetére
Ma is tanultam valamit Csomódról semmit ne rendeljünk :'D Figyelmes szoktam lenni ilyen téren, most ez elmaradt. Néztem igen, sajnos a színnel vannak problémák, csak a Nebula red van készleten jelenleg :/ Nem tudni később kinél köt majd ki a telefon (ha esetleg én is lecserélem majd az enyémet, lehet ez a Xiaomi átvándorolna máshoz), ezért lenne jobb valamilyen semleges szín
(#145326) Tesco Value:
Sajnos a szín miatt nézelődtem tovább, de mindenképp megnézem ezeket az oldakat, nem is gondoltam volna, hogy náluk van készleten.Köszönöm mindkettőtöknek a választ!
-
zmilaner
tag
Sziasztok!
19 éves lánynak keresünk mobilt, 65k környékén, sok snapchat, insta, facebook és youtube használatra, nyilván a kamera fontos lenne de gondolom ilyen összegért csodát nem kell várni.
Nekem a Redmi Note 7 jutott eszembe, neki a Huawei P30 Lite. Ahogy néztem utóbbi max használtan jönne ki ennyiből.
Megéri a Huawei a plusz pénzt, illetve van-e hasonló kategóriában jobb választás ezeknél?
Köszi! -
nagybá
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni telefonvásárlás ügyében, egy ismerősömnek keresem a megfelelő készüléket.
- Árkategória. max. 60k
- Használt vagy új? új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? - Best buy
- Mire használnád? prioritás a fényképezőképesség
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Tök mindegy
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Xiaomi Mi A2 Lite túl nagy neki, ennél kisebb kelleneElőre is köszönöm a segítséget!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #145330 üzenetére
Persze, azt hozzáteszem, hogy a legjobb ebben a kategóriában a Redmi Note 7 volna, de az ugye nagyobb méretű. Illetve -ezzel együtt is- ebben a kategóriában csodát nem szabad várni a kamerától.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
artru60
csendes tag
Sziasztok!
Saját részre keresek telefont,
Dual simes 70000ig
lehetőleg minél kisebb.
Mindenképp új kell.
szeretném 3+ évig használni.
Fénykép nem létkérdés. Lehetőleg hosszú üzemidő és strapabíró legyen.
Waze, netezésre használnám.
P8Liteot cserélném le az nagyon melegszik, és döcögős.Ezeket néztem ki:
Huawei P Smart Z Dual
Mate 20 Lite
Galaxi A40
Honor 10 Lite
Redmi note 8 (erről nem találtam tesztet)
Redmi note 7Mate 20 Lite tetszik a tesztek alapján.
VoltE Telenornál jó lenne
Melyiket ajánljátok?[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
Ki hova lépne tovább S8-ról, a következő kritériumok mentén?
- max 500Eur- 160k HUF, Android
- ne legyen SOKKAL nagyobb mint az S8 fizikai méretei
- tudjon vezetékmentes töltést
- tudja kamerában legalább azt, mint az S8
- legyen bővíthető MicroSD-velAvanti Roma
-
i3odnar
tag
válasz Norbi. #145326 üzenetére
Végül az Alza-ra esett a választás, ha minden igaz a héten (Sz-Cs) jön a csomag. Valakit esetleg érdekel egy 5000 Ft-os Xiaomi utalvány?
-
nagybá
senior tag
válasz Viktor0610 #145330 üzenetére
Anno mikor kerestem telefont én is Redmi Note 7-ben gondolkodtam először, de a méret miatt maradtam az Mi A2 Lite-nál...
Megmondom neki, hogy mi a helyzet köszi a segítséget!
Talán előfizetéssel tudna normális méretűt venni...:/ -
sasa134
addikt
válasz #22743424 #145341 üzenetére
Ehh, én sem tálalok semmit. Az S10e olyan nagy előrelépés nem lenne sztem,mint amibe kerülne az upgrade. Akkor lehet maradok S8nál, aztán meglátjuk jövő év elején mit villant a Samsung. Vhol szomorú, hogy ezeket a relatíve alap dolgokat nem képes egy gyártó se egy készülékbe összegyúrni, vagy ha igen, akkor csillagászati áron.
Avanti Roma
-
zsimike
újonc
Kedves Mindenki!
Segítséget szeretnék kérni telefonvásárlás ügyben.
Elolvasva az összefoglalót felsorolom az általam fontos paramétereket:
Ár: kb.40.000.-
Elvárás: Dual SIM
Használat:
- telefonálás
- böngészés
- fotók/videók készítése (elsősorban internetre)Tudom, hogy az ár lehetne magasabb is, de ennyi van.
Vannak ötletek?
Üdv! -
scream
veterán
Hali!
Keresném Mate 20 Pro-m méltó utódját, mely a következőket tudja:
- hasonló üzemidő (2,5 nap alatt 6,5 óra SoT átlagban)
- lapos képernyő
- stock (közeli) rendszer - EMUI-t köszönöm, többet nem
- normális vibra motor
- hasonló kamera (elég 1 lencse is, ha jó képet csinál)A kinézett készülék a OnePlus 7 vagy 7T vagy a Google Pixel 3A XL lenne, még milyen alternatívákat lenne érdemes megfontolni?
-
SZKEBE75
senior tag
Tudnátok ajánlani jó hangal rendelkező telefont 100K környékén?
Az nem gond ha nem akkora mint egy féltégla.
Az sem baj ha 3000+ os aksija van.
További előny ha tartozékként még adnak is egy jó fülest hozzá.
Zenei forrásom youtube music.DX260 - forzaHybrid - IE900
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest