- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Fórumtársak van egy * kis* változás a Xiaomi garanciális készülékekkel kapcsolatban.
A hivatalos csatornákon keresztül értékesített készülékekre amire vonatkozik a 2 év gyártói jótállás, ezután ezen készülékeket a Telemax javítja, nem kerülnek a lengyelországi szervizbe, az egyéb helyekről származó telefonokra ugyan úgy bolti garancia vonatkozik továbbra is. Most nem tudom ennek örüljek vagy ne. -
fpatrik17
senior tag
Sziasztok!
Papámnak szeretnék dual simes telefont vásárolni. Általános (nagypapis semmilyen) felhasználás, viszont csak Xiaomi jöhet szóba 50k Ft-ig és nem igen szeretnénk közel jövőben újra váltani. Annyi telefont hajigál ki a Xiaomi, hogy számomra már követhetetlen. Kérlek segítsetek a mostani palettáról megtalálni a top, esetleg top 3 versenyzőt.
- Árkategória. 50 ezer max
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Webshop, új. 1 év bolti garival is beérem.
- Hosszú távra
- Mire használnád? Hát ez jó kérdés... Általános használat, ha van ilyen. Remélhetőleg megtanulná a nethasználatot, amúgy telefonáláson kívül nem láttam az öregem mást csinálni. Kamera ne low end legyen, hátha rápakna szabadidejében picit a fotózgatásra. Akksiból 4000 mAh viszont nem árt. Nem szeretném hallgatni a "hisztit", hogy bezzeg a régi meddig bírta!
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Itt lassan be kellene vezetni, hogy nem a kijelző átmérőt nézzük, hanem a valós befoglalóméreteket.. Szóval, feleségének Redmi Note 3 pro-t rendeltem anno, én Mix 2S-t használok. Ezekre a telókra azt mondta, méretre megfelel. Ez kijelző átmérőben szerintem mostanában 5,5-6,valamennyi. De ne 3 kezes legyen.Segítségeteket előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
-
nyisziati
veterán
válasz hhgygy #145809 üzenetére
Miért érezne (éreznénk) lelkifurdalást?
Én is úgy gondolkodom, mint ő, de azt tapasztalom, hogy a drága, csilivili telefonok vásárlói SOKKAL hamarabb cserélnek készüléket, mint mi. Mert ők MEGTEHETIK.
Ismerek olyan embert, aki éven belül mindig az aktuális csúcsokat veszi. iPhone-Samsung-Huawei. Mikor melyik. Volt, hogy mindhárom, idén csak kettő. Biztos spórol. -
sfdrakex
nagyúr
-
Norbi.
őstag
válasz sfdrakex #145811 üzenetére
nem biztos, hogy a kuka = ténylegesen szemét
alkatrész lehet belőle, alaplap hiba esetén lehet pl kijelződonor, vagy fordítottja akár.cybermanus: Áhh, értem. Szívás. Bár nem lennék meglepve, ha csak a szolgáltatós telefonokat javítaná a Telemax, a függetlenül vásárolt meg menne Lengyelországba.
[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
válasz sfdrakex #145811 üzenetére
"Nem spórol, előzőt eldobja? Itt ez volt a lényeg, olcsót veszel, nem gáz ha tönkre megy, kuka. Míg más javíttatja."
Igen, olvastam.
Ez a szépen hangzó elmélet. Én viszont a gyakorlatra világítok rá, hogy mi, akik olcsón vásárolunk, gyakran tovább megtartjuk a cuccainkat, mint aki drágán veszi a terméket garanciával.Mert ez a tapasztalat, amit írtam, hogy ez a "javíttatás" elméleti dolog.
TE, mint szakmabeli, lehet, hogy igen, de én inkább azt láttam, hogy aki drága cuccot vesz, az NEM javíttatja, max. gariban kicserélteti, ha rossz (ezzel is elősegítve ugye a szeméthegyet), míg pl. én, aki olcsóbban vásárolok, gyakran kisebb javításokat (pl. USB csati csere - 5 ezer) kifizetem, aztán 3-4 évig használom is a telefonomat. -
Norbi.
őstag
válasz nyisziati #145815 üzenetére
"de én inkább azt láttam, hogy aki drága cuccot vesz, az NEM javíttatja, max. gariban kicserélteti, ha rossz (ezzel is elősegítve ugye a szeméthegyet)"
A gariba kicseréltek se mennek kukába, megjavítják és eladják, vagy felhasználják valamire. vannak cégek (itthon is) akik ilyeneket vesznek, vagy ott van pl. az Apple, aki megjavítja, átnézi és ezeket adják cseretelefonnak, refurbként. Más gyártók is hasonlóan csinálják, csak ők a legnyiltabban.
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
50-60 körül lehet-e esetleg jónak mondható por-ütés-cseppálló telefont kapni? (Elég, ha tudja min azt, amit pl. egy Huawei Y5 2019 tud).
Előre is köszönöm a tippet.
-
Czimby
addikt
Mi 9 Lite vagy Redmi Note 8 Pro szerintetek?
Árban egyformák, én úgy látom a 9 lite kicsit minőségibb(Kijelző, készülékház), a note 8 pro pedig szinte mindenben erősebb(Akku, Kamera, SOC).Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
törölt tag
válasz Khaosz55 #145791 üzenetére
Nem éri meg várni, mert gyengébb, kivéve fotózásra és aksiban jobb a Redmi 8 a 7-nél, de nézd meg ezeknél a Performance & Hardware minősítést, vagy az Antutu számait?[link] Rögtön látszik a tudás. Viszont a Redmi Note 7 mindkettőt magasan veri, és egyértelműen jobb vétel, ráadásul a 8 még bizonytalan, hogy mikortól kapható igazán.
-
amigo8519
csendes tag
Sziasztok.
Nem tudok választani a Xiaomi Mi A3 és a Samsung A50 között. Ti melyiket ajálnátok? Leginkább fotózás minősége érdekel és hogy megéri e a samsung felára a fotózás tekintetébe. Esetleg hasonlót tudtok ajánlani ebben az árban és Amoled kijelzőbe?Bubu
-
Crias
senior tag
Sziasztok!
Testvéremnek kellene egy új telefon a p9 Lite után.
A lényeg hogy Dual-sim -et támogassa mert céges és magán simet egy telefonon szeretné használni, ha van benne ütésvédelem az plussz mert olyan helyen dolgozik ahol nem árt a plussz védelem.- Árkategória: Jelenleg habár azt mondta hogy 100k-t nem akar kiadni egy telefonért, de most egy Xiaomi mi 9T pro -t nézet ki, ez olyan 120-130k körül van. Így nagyjából ez is lenne a költség keret.
- Újat szeretne
- Hol vennéd meg?
Vagy ilyen edigital mediamarkt szerű boltokban de akár online vagy T-nél de nem előfizetésre, ha jól rémlik a mi előfizetésünkre nem adnak olcsóbban telefonokat (flottában vagyunk és ezt talán nem harcolták ki csak az olcsóbb percdíjakat).
Hosszú vagy rövid távra tervezel
Best buy de amúgy 2-3 évre tervez szerintem.
- Mire használnád?
Multimédia
- Szerintem az Android mellett maradna.Huaweii és Xiaomi az ami most úgy tetszik neki kérdés hogy ezen az áron mi az ami szerintetek megfelelő lehetne vagy milyen alternatívák vannak?
Köszönöm előre is.
Üdv.: CriasCrias
-
-
goku888
tag
Sziasztok
Szeretném a segítségetek kérni telefont szeretnék venni papám 65dik születésnapjára olyan telefon keresek ami könnyen kezelhető nagyobb kijelzője legyen és 30-50 árkategóriába legyen -
w.miki
veterán
Sony Compact-ok közül, melyik a legmegbízhatóbb változat?
X, és a Z5 compact-ot nézegetem, mert az S4 mini-m már tényleg haldoklik, le kéne cserélni, pedig még ezt is nehezen érem át. Más kis telefont, droiddal nem tudok.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
papeti01
senior tag
Sziasztok!
Tegnap az s7-esem megadta magát, kell egy új telefon, de nem szeretnék egy vagyont költeni.
Igazából szemezgetek a redmi note 7-el, de szerettem az s7-ben a IP védettséget, hogy víz környékén nem ezen kellett agyalnom, hogy mikor megy tönkre.
Ezenkivül amire használva van, az a whatsapp, viber (video hívások), hírolvasás, spotify, gmaps navigáció, fotózás, és nagyon szeretném ha már lenne rajta/hozzá "dark mode", mert az sokkal jobban tetszik. (iphone-on láttam)Tudnátok ajánlani egy-két telót a közép illetve a felső kategóriából (lehet régebbi is, az s7-et is 2018-ban vettem...)
előre is nagyon köszönöm!
#proudfather
-
Necronom
senior tag
Sziasztok,
Ha nem jo helyre irok - tudom, hogy nem -, akkor iranyitsatok at pls a megfelelo helyre
A kerdesem a kovetkezo: adott 2 mobil, a kijelzo kezzel nem elerheto, nem is lathato, de nincsen messze, par meterre, szeretnem oket egyenkent, vagy akar egyszerre video felvetelre allitani, majd ki is kapcsolni a felvetelt
Hogyan oldhatom meg ezt ugy, hogy biztos lehessek benne, anelkul, hogy megnezemKoszi!
Udv: NecroTAP - Tatabanyai Automodell Palya
-
corne
csendes tag
Sziasztok! Samsung s7 edgemet cserélném újabb készülékre. Fontos a jó és stabil kamera, mint ebben, a jó akku idő (ebben ha jól tudom 3600as van), de az ip védelem sem utolsó szempont. Bevallom, hogy nézegettem a Huawei Mate 20pro-t, de végül ott a kamerát bírálták azért, az S10 meg nem tudom megér-e annyival többet(kb. 90 ezerrel több a Matenál függetlenül). A S10eben az akksi kicsi, a p30 meg semmivel nem tud többet, mint a Mate 20 pro. Az újabb huaweiek, note-ok s10+ az áruk végett kiesik. Mit ajánlatok? Köszönöm!
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Tudtok a hazai mobilpiacról, normális boltban kapható mobiltelefont, amelyiknek kamerája jobb a Honor Play-ben lévőknél, USB 3.1 Type-C csatlakozó van benne és tudja a HDMI kábeles adatátvitelt, valamint van benne FM-rádió is és jó a terméktámogatás?
Általában az FM-rádió szokta "lerontani" a specifikációt.
Összefoglalva a feltételeket:
- Jó kamera
- USB 3.1 Type-C (ami ténylegesen tudja az USB-C Type to HDMI adatátvitelt)
- FM-rádió(Például a Samsung Galaxy A40 egész tűrhetőnek tűnt a műanyag ház és a Honor Play-nél nem sokkal jobb kamera ellenére, ám csak USB 2.0 jellemzi.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest