Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dudasj

    tag

    válasz wilburwalsh #8760 üzenetére

    Igen, ezekben teljesen igazad van. De hát ami előfordulhat arra készül fel az ember és az előre látható, kiszámítható és valószínűleg elő is forduló dolgokra írtam én a 100%-ot. Természetesen amiket írsz azok igazak de ilyesmire annyira kicsi az esély hogy felesleges lenne sok - sok pénzt fordítani az elkerülésükre. Azaz a kiszámítható és elő is forduló biztonsági kockázatok ellen lehet szerintem 100%-ot teljesíteni.
    Ilyen tesztekben nem naon hiszek - a mai világban sajnos vagy a pénz dominál ilyenkor, vagy egyszerűen csak a nagy egó miatt a szakemberek nem képesek megérteni hogy a világ folyamatosan változik - (lehet az éven ez a "legjobb" megoldás, de jövőre már beelőzi egy másik... Vagy "racionalizál" a cég és fele annyi fejlesztővel már csak a marketing és a hírnév marad a szoftver mögött és elavulttá válik.) Ezért "vallásosak" lesznek, hinni kezdenek benne ahelyett hogy tényszerűen értékelnének. Itt is sokszor van hogy valaki leírja hogy gondja van valamelyik szoftverrel és máris jön egy "hívő" aki leanyázza hogy márpedig az tökéletes csak minden user hülye :) És azért ez pont olyan téma ahol utolsóból is lehet teszt győztes egy apró teszt - feltétel megváltoztatásával. Vipre-ék pl. nem is mennek ilyen tesztekre, hanyagolják őket mert adott tesztfeltétellel simán el lehet dönteni hogy ki nyerje meg mielőtt elkezdődne. És mióta a Nod32-t láttam vagy 20 tesztben győztesnek 4-5 éve kb. és az összes ismerősöm aki ezt vásárolta havonta installálta újra a gépét a beszedett ezer trójai miatt azóta pláne nem hiszek nekik...
    Én amúgy is a tapasztalatban hiszek, mielőtt vásárolok a cégnek felrakok a saját gépemre (user jogú felhasználóval) három verziót egymás után és használom egy hónapig. Fárasztó meló de másként nem lehet ezt sajnos. Az ilyen fórumok mondjuk arra jók hogy segítsen eldönteni az embernek hogy melyikkel érdemes egyáltalán foglalkozni, időt és energiát fektetni a tesztbe. Amúgy meg szerintem célfüggő is egy kicsit ez a dolog, amire ennél a cégnél azt mondom hogy 100% az egy másiknál már nem biztos hogy jó megoldás mert más célokhoz másként működik minden.
    A fizikai hozzáférés nálam még így sem gond - CD boot esetén nem kap a user hálózati hozzáférést, DHCP szerverre authentikálni kell, egy gépet ugyan akár meg is fertőzhet talán így de a hálózaton már nem tud érvényesülni, - a helyi gépeken meg a windowson kívül nincs semmi. A munkáik a szervereken vannak, fájl és alkalmazás-szervereket tartok amire dolgoznak.

Új hozzászólás Aktív témák