- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudasj
tag
válasz Dízeles #8896 üzenetére
Ha újra előjön akkor az bent van a memóriában, esetleg a regisztryben is. Szerintem próbálj meg más progikat is, hátha felismeri valamelyik. Az nem lehet hogy a programok és szolgáltatásoknál a telepített programoknál van olyan ami nem kelle? Lehet felraktál valamit amit nem kellene? Innen tudod törölni az Adobe progikat is.
-
ddani868
tag
Az a bajom a Panda Cloudal hogy nincs tűzfal, két programot meg nem akarok feltenni mert akkor az megint csak nem gyorsabb mint egy jó a Comodo IS nagyon jó lenne mert már használtam jó ideig mert ingyenes csak sajna voltak vele gondjaim mert a Logitech Gaming Softwaret nem szerette és nem tudtam megoldani úgy hogy jó legyen, tehát ez kilőve. Lehet maradok a KIS 2012 nél de azért ha még tudok valami jó megoldást akkor ne tartsátok magatokba Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
*VARJU*
tag
SOS televagyok keyloggerekel , tudom hogy nem a megfelelő topic de kéne egy jó takarito progi! tudna valaki ajánlani valamit?
-
ddani868
tag
Az ESET Smart Security mennyivel gyorsabb a KIS 2012 nél ? az F-Secure is jó lenne nekem csak nem kompatibilis a google chrome al :S
-
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Lusta voltam virtuális rendszeren tesztelni a KIS 2012. A teszt oldal a Malc0de.com/database
KIS jelezte is a kártevőket és elvileg blokkolta is. Egyszer kellett újra indítani a rendszert a KIS kérte mert elvileg vírusirtást csinált. Lefuttattam egy full scan-t, nem talált kártevőt.
Heurisztika közepesre volt állítva, rootkit keresés be pipálva, de az alapos keresést nem pipáltam ki. iSwift és iChecker technológia bepipálva.
MBAM és Hitman Pro-t is lefuttattam azok sem találtak kártevőt.
Elképzelhető hogy kártevő megbújna a rendszerben? Eddig nem tapasztaltam semmi rendellenséget. Az is lehet hogy túl reagálom az egészet.
Válaszotokat előre is köszönöm!✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
Pano
addikt
válasz Butcher-HUN #8917 üzenetére
túlreagálod
-
blattida
nagyúr
válasz Mosanke #8918 üzenetére
Ha már keyloggerekről van szó, azok ellen (is) sokkal jobb az mbam.
Ám ha kifejezetten ellenük kell egy program, akkor inkább például a zemana legyen a kereső program vagy a spyshelter, esetleg a nextgen.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Mosanke
senior tag
válasz Butcher-HUN #8919 üzenetére
Fogalmam nincs, mert nem használok Kasper termékeket.
Talán majd valaki tud válaszolni Neked.#8921 blattida
Nem vitatkozás képpen, de azért javasoltam a SAS-t mert nálam egy ilyen szemetet, aztán kiderült négy volt belőle a gépemen, ez szedte le. MBAM nem is detektálta pedig állandó védelme is van és fut is a NIS mellett mindig. Ettől még jó program a MBAM, csak nekem a SAS szedte le.
Valami ....'A és ... B végűek voltak erre emlékszem már csak, többre nem.[ Szerkesztve ]
-
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
A Panda Cloud + Comodo FW páros védelmi szempontból milyen a KIS-hez képest?
Van állandó net. -
Butcher-HUN
senior tag
válasz Gaberking #8924 üzenetére
Ez a kombo inkabb a light vedelmek koze tartozik. Aztan egy teljes erteku IS-t eleg nehez ossze hasonlitani az ingyenes kombokkal. KIS hibrid vedelem mellette tobb retegu vedelemmel van ellatva. Nem elfogultsagbol pusztan teny hogy a KIS joval erosebb vedelmet ad viszont jobban is fogja a gepet mint amit irtal kombo. Ha egyutt tudsz ezzel a negativumaval elni akkor a KIS jobb alternativa.
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
blattida
nagyúr
válasz Butcher-HUN #8925 üzenetére
Az említett páros csak minimálisan biztosít gyengébb védelmet, mint a kis, és csak is azért, mert a panda cloud miatt kell az állandó net, ha a comodo falában aktív a d+, akkor abban az esetben sem védtelen a gép, ha nincs internet.
Valósan nem áll több rétegből a védelme, mint az említett kombónak, az egyetlen, ami nincs benne a párosban, az a virtuális billentyűzet.
Gaberking
Használd nyugodtan.[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Gaberking
senior tag
Köszönöm a segítséget!
Hamarosan lejár a KIS előfizetésem és gondolkodom, hogyan tovább. A KIS teljesen jól működik, nagyon meg vagyok elégedve vele, de ha lenne hasonló szintű, vagy jobb védelem, ami kevésbé lassítja a gépem, akkor lehet váltanék. Windows 7 64 -re kell, 5-6 hat gép van a családban amire védelmet kell telepítenem, mert lejár a KIS előfizetés.
Persze a leggyengébb láncszem mindig a felhasználó. -
AmigaFan
aktív tag
válasz ddani868 #8928 üzenetére
Én viszont blattidával értek egyet, teljesen jó kombó a Panda Comodo fallal, és a gépterhelése több mint jó. Azért 5-6 gépre elég borsos a KIS, főleg ha teljesen jó ingyenes alternatíva is van. Szerintem ha lejár, érdemes adni egy esélyt az ingyenes megoldásoknak!
[ Szerkesztve ]
Amiga Forever...
-
T_Stark
őstag
Pár napja megváltam az ESS5-től. (Kicsit felidegesített hogy az Istennek sem engedte hogy letöltsek és feltelepítsek egy MSN pluszt, még kikapcsolt védelem mellett sem! Ezért hirtelen felindulásból kib..tam. Nem tört volt, újságos kóddal használtam.) Amúgy nem volt vele különösebb bajom, pár apróságot leszámítva.
A helyére a CIS-t tettem fel, és kellemes meglepetés ért. Most használom először az 5.9-et, és szinte alig kérdez. Először azt hittem hogy valamit elállítottam véletlenül, de nem, minden biztonságos módban van, és egy kezemen meg tudnám számolni hány kérdést tett fel eddig. Nagyon sokat fejlődött. Gépet sem terheli, bár ezt már a régebbi verzióktól is megszoktam tőle.
Szóval az egész mondandóm lényege csak annyi, hogy pozitív meglepetésként ért most az új CIS, nem bántam meg hogy lecseréltem rá az ESS5-öt -
*VARJU*
tag
Na megvannak köszönőm srácok 9 keyloggert szedtem le a spybottal meg egy néhány trojánt de még igyis maradt és rá küldtem a malwarbytes free-t a rohadt férgei de menyi volt De még ígyis lassan tölt be a startlap, útánna megy minden simán!
-
blattida
nagyúr
válasz Gaberking #8931 üzenetére
Gépterhelés szempontjából a maci és a sárkány párosa a jobb, viszont védelmi szempontból a sárkány csomagja a jobb, az az apró tényt nem figyelmen kívül hagyva, hogy ha nincs net, a mackó nem sokat ér.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
T_Stark
őstag
válasz HZoli87 #8934 üzenetére
Letiltottam a komplett védelmet már a végén, a tűzfaltól kezdve a vírusirtóig mindent, akkor le tudtam tölteni, de mikor fel akartam tenni valami hibát írt ki, mintha rossz lenne a telepítőcsomag, ekkor küldtem le...
A CIS rögtön engedte mókolás nélkül is.Meg más bajom is volt vele, pl a HIPS ha automatán van kb semmit nem ér, interaktív módban meg eszméletlen sokat kérdez, elviselhetetlen. Amúgy sem szívem csücske az eset, csak megnéztem milyen ez az új 5-ös.
-
HZoli87
veterán
válasz T_Stark #8936 üzenetére
Akkor nálad volt a gond, érdemes lett volna újra letölteni a telepítőt, mert valószínű valóban sérült volt. Én több gépre is telepítettem már, ahol ESET van/volt (legutóbb 1 hete az én tartalék gépemre). Sosem volt gondom vele, persze előtte kikapcsoltam a megfelelő védelmi modulokat (például a tűzfal nem tartozik közé).
-
Gaberking
senior tag
Feltelepítem a CIS -t és használom a gépet mint eddig, aztán ha beválik marad is.
-
ddani868
tag
Én Comodo-ról váltottam KIS 2012 re
Ez miatt, https://forums.comodo.com/defense-sandbox-help-cis/online-lookup-results-t72322.0.html;prev_next=prev
Én nem tudtam értelmezni a megoldást sajnos meg megoldani sem de ha valakinek sikerült már vagy tudja hogyan lehet akkor írja már le legyen szíves érthetően mert akkor vissza állok Comodora mert valóban nagyon jó és ingyenes is KÖSZI
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz ddani868 #8943 üzenetére
Defense+ fül/Számítógép biztonsági házirendek/Defens+ szabályok fül/a listában duplaklikk a Comodo Internet Security csoporton/Egyedi házirend mellett Létrehoz-on katt/Védelmi beállítások fül/Folyamtok közötti memória hozzáférés sorában a Módosítás-on katt/Hozzáad gomb és betallózod az LWEMon.exe-t, majd pedig végigokézol/alkalmazol mindent.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
ddani868
tag
válasz Fire/SOUL/CD #8944 üzenetére
És ez így jó is lesz vagy csak lefordítottad a leírást ? mert én próbálgattam vagy 1 órát még amikor fen volt a Comodo de sehogy nem sikerült megoldani.
-
félisten
válasz ddani868 #8945 üzenetére
Nem tudom, csak lefordítottam a leírást. (5.9-hez (ki)igazítva, mert nem teljesen ott van, mint a leírásban)
Nem tudom miket próbáltál eddig (főleg, ha nem is tudtad hol keresd), ezért célszerű lenne kipróbálni nem? Aztán vagy működik, vagy nem...
(feltételezem ezt a módszert még nem próbáltad...)[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
CIS nem is, csak a CFW... A CAV-al meg mostanság vannak gondok x64 alatt, ha beleolvasol a Comodo topikban, ott írtam, hogy kb milyen gondok jelentkez(het)nek...)
[ Szerkesztve ]
-
motacilo
aktív tag
64 bites oprendszer alatt mely IS-ek működnek stabilan, bugok nélkül (de tényleg!!!).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest