- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Házimozi belépő szinten
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
ertz
aktív tag
válasz Butcher-HUN #6450 üzenetére
Qihoo-ék jó sok pénzzel megadományozták az AV-Comparatives-t szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Butcher-HUN #6446 üzenetére
Szia!
Az okokat már leírtam a KIS fórumrészben, de majd az új asztali gépemen tuti az fog továbbzakatolni, és remélhetőleg lassan a háklis laptopomnak is búcsút inthetek...
Sőt még a Norton sem vált be, ugyanaz a szarkupac, mint ami eddig volt. Egyszerűen nem értem, hogy miért nem képes normálisan irtani, anélkül, hogy érdekes mappákat és ikonokat gyártana szerte a rendszerben.. Anno languy99 tesztjében is fény derült eme csodás képességére...
Amíg nem lesz új gép addig a rendszervisszaállítást követően Comodo FW 5.8 + PCAV PRO 1.5.1-et használom...
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
blattida
nagyúr
A helyreállítás mindig problémás, mivel pontosan ismerni kell az adott kártevő teljes kódját, minden tevékenységét, ráadásul pontosan ismerni kell az eredeti fájlt és/vagy fájlokat is, melyeket még létrehozott, módosított, erre alapvetően nem képesek tökéletesen a biztonsági programok, ezért fontos a proaktív képesség, mivel azzal megelőzhető a tényleges fertőzés.
Helyreállításban gyakran elvérzik a kaspersky is, erre azért ne alapozz.
A qihoo gond nélkül letölthető a hivatalos oldalról, fel is lehet telepíteni a teljes értékű próbaverziót, a probléma csak az, hogy a kínain kívül más nyelvet nem ismer, ha ez számodra nem akadály, töltsd le és telepítsd.
ertz
Nincs rá szükségük, mivel valóban hatékony védelmet képvisel, erős adatbázis, felhő, sandbox, viselkedés elemző, jó heurisztika, ezekkel mind bír ez a kínai szoftver.
Az, hogy erre felé nem ismert, egy egész más kérdés.[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
zed01
őstag
-
wilburwalsh
tag
Ha jól tudom, a Qihoo-ban BitDefender motor dolgozik, így nem véletlenül nem rossz.
A megelőzés általában fontosabb, mint a kúrálás. Ismerősöm szopott már be olyan rootkitet, amit sem az Avira, sem a Kaspy nem tudott eltávolítani, így újratoltam a rendszerét. Egy jó HIPS nagyon hatékony tud lenni, de sokan nem tudják normálisan kezelni/nagyon zavarja őket.
-
Butcher-HUN
senior tag
TFSi Hát ezt szomorúan olvasom érthetetlenül. Az asztali PC-d nem bírta? Milyen Windowst használtál? ( 32 vagy 64-bit? ) Azt meg főleg nem értem hogy laptopon sem vált be neked ez tényleg ilyen megmagyarázhatatlan jelenség lehet. Ha esetleg a jövőben még sem váltaná be hozzá fűzött reményeidet a KIS 2012 ( reméljük nem lesz ilyen ) akkor keress majd meg PM-ben a Licenced miatt
blattida Amit leírtál pont erre jó a support Főleg olyan kezdőnek a témában mint én. Supportnak el lehet modani pontosan a fertőzés jelenségét. Esetleg ha felismerte az adott vírusirtó, de nem tud vele mit kezdeni akkor meg lehet adni a vírusnak a pontos nevét így még jobban tudnak segíteni a felhasználónak.
Tapasztaltabbaknak ott van a Vírus enciklopédia. Szinte mindegyik kergető oldalán van ilyen és részletes leírást adnak róla illetve eltávolításáról.wilburwalsh Ha BD motort használ akkor tényleg nem lehet rossz. Annyit hozzá tennék hogy volt szerencsém 1 hónapig használni a " román Kaspersky-t " így elég időm volt megbizonyosodni arról hogy a BD nem a legjobb választás számomra. KIS 2012 váltás óta megszűntek azok a problémák amit a BD generált a KIS 2012 előtt. Ami a legjobb a KIS 2012 magabiztosságot ad és nem aggódom az operációs rendszerem miatt
Abban meg nagyon is igazad van hogy a megelőzés a legfontosabb mivel nincs 100%-os védelem a legtöbb a felhasználón múlik ezt én is megtanultam egy életre.[ Szerkesztve ]
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
blattida
nagyúr
válasz Butcher-HUN #6459 üzenetére
Valóban, az adott program számára ismeretlen kártevő esetén nagyon sokat tud segíteni a support, konkrétan semmit, és a vírusenciklopédia is nagyon hasznos, valóban, beszopsz egy új kártevőt, használhatatlan lesz a géped és/vagy a neted és majd chatelsz, telefonálsz és enciklopédiát olvasgatsz a világhálón..., ezt ugye nem gondolod komolyan...?!
Proaktív képességekről volt szó, a support ekkor szart sem ér.
[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
riki
senior tag
Nem véletlen a Qihoo antivirus jó eredménye,mert már nem csak Bd motort tartalmazza, hanem az Aviráét is.És együtt fejlesztik a cloud -ot is. Ami szerintem a következő Avira Is-ben már benne lesz. Felhasználók száma :40000000
Qihoo angol oldala:[link]Qihoo letöltése, már kicsit bonyolultabb:[link]
De itt találsz közvetlen letöltést:[link]
-
danih
veterán
Jó napot!
Közepes home PC-re (3 core 2 gb ram) win7 alá melyik antivírust ajánljátok?
Alternatívák: Eset, BitDefender (esetleg Avira).
Köszönöm. -
motacilo
aktív tag
Avira + Bitdefender együtt, ez így tényleg ütős. Mintha a RedBull Renault-t és a McLaren Mercedes-t egybegyúrnák!
Ha magyarul lesz, megveszem! Remélem nálunk a kínai ruhaboltban is lehet kapni a simicipők sora feletti polcon!
Most olvastam, hogy Kína hamarosan átveszi a gazdasági világuralmat, most már a vírusirtóknál is?[ Szerkesztve ]
-
Sharkweb
aktív tag
A Comodo Internet Security-t érdemes használni?
-
Brekecs
aktív tag
Sziasztok !
A múlt héten beszéltem az Avira hazai forgalmazójával, azt mondták hogy részükről semmi akadálya az Avira honosításának,sőt már meg is tették a szükséges lépéseket ebben az ügyben ! egyedül az anya cég rábólintására várnak onnantól pár hét és tartalmazza a magyar nyelvet az Avira !
Hát ez is valami !Üdv
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
Mosanke
senior tag
válasz Brekecs #6467 üzenetére
Szia!
Sajnos ezzel a válasszal csak egy baj van. Mégpedig az, hogy nekem is ezt válaszolták. (Pontosítva, a fiam kérdezett rá és Neki válaszoltak.)
Csak az már lassan egy évvel ezelőtt volt.
Akkor, abban az időben az avira support azt írta vissza, hogy bár tervezik a közeljövőben néhány más nyelv támogatását is, de a magyar az egyelőre nincs köztük. Még úgy sem, hogy valaki/valakik lelkes fordítók itthon vállalnák a honosítást és azt tennék bele.
Aztán persze azóta eltelt lassan már egy év és hát ki tudja.
Lehet, hogy változott a hozzáállásuk.[ Szerkesztve ]
-
Butcher-HUN
senior tag
Köszönöm a részletes infót! Most már értem miért ilyen jó proaktívban ez a kínai produktum. Megnéztem az angol nyelvű oldalukat és részletesen mit is tud a program. Nem kell hogy mondjam a 2 motor mellett további 3 motor szignatúráját használják ( infó nincs róla melyik e három. ) A leglényegesebb az hogy a legnagyobb hangsúlyt a felhő védelemre teszik és mint írták ebben a legerősebb. A program alig 10MB! Ezen kívül támogatva van a dual böngészés lehetősége így nem lassítja a barangolást, youtube stb...
Ami viszont hiányzik belőle az a tűzfal. Infó meg nincs arról melyik ingyenes vagy fizetős tűzfalakkal kompatibilis. Én egy kicsi káoszt látok így körülötte, de biztos jó alternatíva lenne ha lenne benne angol nyelv és egy jó tűzfalat mellé rakni.[ Szerkesztve ]
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
ErosenZold
senior tag
Ha valakit érdekel még mindig működik a CIS 2011 1 éves pro licence a 2012 pro val! (most tettem fel és 365 napot ír)
Eladó "gamer" pc + monitor olcsón! http://href.hu/x/g6jk
-
blaster78
csendes tag
Sziasztok! szeretnék váltani NIS 2012-ről másik IS-re. szerintetek melyikre érdemesebb? KIS 2012 vagy FSIS 2012? Az FSIS-t próbálta már valaki? mik a tapasztalatai?
-
blaster78
csendes tag
a licenc is lejár meg fogja a gépemet. igazából érdekelne engem milyen lett a 2012-es FSIS van olyan hatékony mint a KIS?
-
Mosanke
senior tag
-
AmigaFan
aktív tag
válasz blaster78 #6477 üzenetére
Ha kis erőforrás igényű IS kell, akkor még az Avira IS 2012 amit érdemes számításba venned!
Már használom egy ideje és csak ajánlani tudom. Alig észrevehető a laptopomon, pedig nem egy erőgép, már 3 éves elmúlt. Intel DualCore T2370 1.73Ghz, 3 GB RAM.
Mondjuk 32 bites win-re ajánlott, mert 64biten nem működik tökéletesen.Amiga Forever...
-
szatyor1972
tag
Hali
Win7 x64-re melyik virusirtó ajánlott?
(most avira is 2012 van fent)Boldognak lenni nem azt jelenti, hogy minden tökéletes!
-
ErosenZold
senior tag
válasz szatyor1972 #6484 üzenetére
Amit akarsz
Fizetősbe alap, hogy NIS vagy Norton 360. De nekem most egy Comodo Is PRO 1 éves promos van fenn. Nem a legtutibb antivirus, de brutális firewall
Eladó "gamer" pc + monitor olcsón! http://href.hu/x/g6jk
-
Butcher-HUN
senior tag
BD újabb reklám filmje --->[link]<---
blaster78 Milyen konfigod van, mert az profilodból nem derül ki... Én azt javaslom hogy töltsd ki minimálisan könnyebben tud az ember segíteni. Amúgy én KIS 2012 használok és eddig nem tapasztaltam lassulást pedig nincs SSD-m. A KIS jelenleg már " g " patchnél jár szval elég sok hiba javítást kapott nyugodtan kijelenthetjük hogy most már kiforrott lett. Ha erős Hybrid védelem kell akkor én a KIS 2012 ajánlom.[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
de durva, jövőre 10 éves lesz az itteni regem
-
-
wilburwalsh
tag
Felraktam az Avira IS 2012-őt, telepítéskor letiltottam a fájl- és nyomtatómegosztást, így a tűzfal High fokozatba kapcsolt. A digitálisan aláírt alkalmazások automatikus engedélyezését is letiltottam. A tűzfala alapbeállítások mellett programonként csupán egyszer kérdez, az engedélyezés ekkor mindkét irányra érvényes. A tűzfalát bekeményítettem, hogy többször kérdezzen, és lehetőség legyen az alkalmazások kapcsolódásait részletesen szabályozni - ám ez utóbbi igen körülményes. A tűzfalbeállítások ilyen módosításai után az Avira érezhetően belassította a programok indítását, ami nem volt túl szimpatikus húzás tőle.
-
wilburwalsh
tag
Visszaállítottam mindent az alapra, de az Avira IS 2012 így is lassít. Ezúttal nálam leszerepelt.
-
wilburwalsh
tag
Még egyszer az alapra tettem mindent + újraindítottam a gépem. Azóta normális sebességgel működnek a programjaim - egyelőre.
-
aag
őstag
Szevasztok!
Elolvastam az első hozzászólást.
Szeretnék olyan oldalak linkjeit kérni tőletek, a valós idejű vírusirtók hatékonyságára vonatkozó összehasonlítása látható. (Sebesség, memóriafoglalás, stb. nemérdekel.) Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
-
zed01
őstag
Avira, G Data, TrustPort, esetleg még az F-Secure. Annyira kevés különbség van az élbolyban (0.1-0.5 %) hogy tulajdonképp mindegy melyiket veszed meg. Azt mindenképp megszívlelendő, a legjobb vírusirtó maga a felhasználó aki óvatosan használja a gépet.
A tűzfallal kapcsolat azt mondanám hogy az összes kereskedelmi szoftver csomagszűrője kiváló, ami különbség van az a HIPS, de az nem a tűzfal szerves része. Ezen a téren a Comodo és az Agnitum alkotott nagyot.
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
blattida
nagyúr
Akkor ezeken nézz szét: av-test.org, av-comparatives.org, malwareresearchgroup.com, matousec.com
Amiket zed01 leírt, azok nagyjából helytállóak, tehát ennek figyelembe vételével hozd meg a döntésed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest