- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
wilburwalsh
tag
válasz Butcher-HUN #6843 üzenetére
Ez egészen addig szép és jó, amíg az egyik crackkel be nem szívtok egy finom kis trójait...
-
simon7012
aktív tag
Az én sorrendem:
1.G-data
2.Norton
3.Avira
4.Panda
5.TrustportG DATA INTERNET SECURITY 2022.Xiaomi MI 11,..Szeretem, ha egy POPsi kerek...
-
sonic60
tag
1.F-Secure
2.Kaspersky
3.Avira
4.Trusport
5.Vipre -
ƵøŁĭ
veterán
Avast:
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz csaba1203 #6855 üzenetére
[link]
Lemaradt,most kaptam üzit külföldi fórumon-->Nyertem egy éves Hitman Pro kulcsot
[link]"License keys were sent.Congratulations to all the winners..... The license keys are available 1 year from the moment you activate them, if you have any questions please feel free to send me a PM."
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
motacilo
aktív tag
Még 4 szavazat hiányzik a 20-hoz és közzéteszem az eredményeket. Hajrá!
Ha így folytatódik, érdekes lesz a vége -
ertz
aktív tag
Az én voksaim:
1. Avira
2. Avast
3. Kaspersky
4. Norton
5. F-Secure -
Butcher-HUN
senior tag
válasz wilburwalsh #6851 üzenetére
Öcsém torrentezik szóval nem az én bajom. Én mondtam neki hogy potenciális veszélyben van. KIS 2012 van neki fent elég erős védelmet ad neki. Amúgy meg az ember a saját hibájából t anul. Én is végig jártam ezt az iskolát.
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
Kezdő vagyok
őstag
A torrent miért veszélyesebb?
Letöltőoldalakról is össze lehet szedni szerintem sokmindent.
Az is elég veszélyes. -
ertz
aktív tag
válasz Kezdő vagyok #6861 üzenetére
Igen, nekik lényegében a crack fileokat tiltotta le a norton, nem a torrentet...
De nyilván aki ilyen helyeken jár, ilyeneket tölt le könnyen megütheti a bokáját.[ Szerkesztve ]
-
T_Stark
őstag
válasz Kezdő vagyok #6863 üzenetére
Hát én nem tudom, mindenki riogat a torrent miatt, de én rendes "nagyobb nevű" zárt oldalról még soha semmi vírusos dolgot nem szedtem be.
Jó én nem is töltök sok ilyen crack-es dolgot, de az évek alatt azért megfordult jópár a gépemen, és soha nem volt baj belőle. -
Gorneck
legenda
Microsoft Security Essentials Public Beta now available for download!
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz #41133696 #6866 üzenetére
Eddig nem sok minden...sőt...mondhatni semmi (ki lehet jelölni mi távozzon karanténból, erre nem emléxem)...sztem lesz új gui (most csak rádobtak vmit vagy nemtom), meg kapott minden komponens új verziót...
Szal én nem találtam semmi extrát...bár igazából nem is nagyon követtem az eseményeket MS milyen irányba mozdul...az OS jobban érdekel, mert azzal lesz elég dolgom...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
blattida
nagyúr
válasz Gorneck #6865 üzenetére
"Microsoft Security Essentials beta registration opens
msft-mmpc18 Nov 2011 12:06 PM
Today we announce that the Beta for the next version of Microsoft Security Essentials is open for registration.
Do you want to try out our latest innovations in protection and performance?
Are you interested in helping to improve Security Essentials?The number of users than can participate in the Beta is limited, so sign up today and we will notify you once the Beta is available for download. We anticipate the Microsoft Security Essentials beta to be available to the general public by the end of the year.
New features in the Beta of Microsoft Security Essentials include:
Enhanced protection through automatic malware remediation - The Beta will clean high-impact malware infections automatically, with no required user interaction.
Enhanced performance - The Beta includes many performance improvements to make sure your PC performance isn’t negatively impacted.
Simplified UI - Simplified UI makes Microsoft Security Essentials Beta easier to use.
New and improved protection engine - The updated engine offers enhanced detection and cleanup capabilities.
The Security Essentials team "
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
motacilo
aktív tag
Csak egy érdekesség az MSE-vel kapcsolatban.
Mivel 3 nap múlva lejár a NOD32 liszenszünk és nem akarják megújítani, a kollégám feltette az egyik tanulói gépre az MSE-t.
Pályázati beszerzés, telepített win7 oprendszerrel, intézményi kóddal aktiválva az összes gép.
Erre eltelik 3 nap és beszól az AV, hogy sajnos az Ön Windows példánya nem eredeti, 30 napja van a probléma megoldására.
Szeretném látni az intézményi rendszergazda arcát mikor megtudja!!!! -
Gorneck
legenda
válasz blattida #6873 üzenetére
Simplified UI - Simplified UI makes Microsoft Security Essentials Beta easier to use. Ennél is? Elég hülebiztos a GUI így is, viszont szedtek ki olyan funkciókat/menüpontokat is, amik nem voltak olyan rosszak, bár egyre jobban látszik, hogy az irány egy olyan ingyenes AV létrehozása ami tényleg alig-alig igényel felhasználói beavatkozást...felrakod és teszi a dolgát (ezért is szeretik sokan az ismerősi körben).
Gorneck#1239
-
ErosenZold
senior tag
Mivel még mindig nem kaptam választ ezért érdekelne, hogy 64 bit alá milyen tűzfal + antivirus kombót ajánlotok ? (ingyenes elsősorban)
Eladó "gamer" pc + monitor olcsón! http://href.hu/x/g6jk
-
ertz
aktív tag
-
12-es csaj
senior tag
válasz ErosenZold #6884 üzenetére
Az MSE jó rá, nem?
-
csákány.
aktív tag
Na akkor leszek a mérleg nyelve
1. G Data
2. Trustport
3. Norton
4. Avira
5. Kaspersky -
motacilo
aktív tag
Íme a várva várt eredmények:
Kellemes böngészést és várom a véleményeket.
Személy szerint örülök az Avira jó helyezésének.
Az jól látható, hogy az első 5 helyezettből négy u.az mint az IS-eknél, csak a Comodo esett ki (de nagyon) és helyette jött a Trustport. Hát igen, egy jó tűzfal aranyat ér.És hát tényleg szoros az eredmény, az utolsó szavazaton múlt, hogy az Avira nem lett második, pedig folyamatosan jött előre.
[ Szerkesztve ]
-
csákány.
aktív tag
válasz motacilo #6891 üzenetére
Köszönjük az összegzést!
Nagy meglepetés nem ért senkit szerintemAz avira tényleg jó, bár a webvédelme miatt a Speedtest-es sebességmérés pontatlan, és hogy ha a valós idejű védelem automatára van állítva, akkor a ha kártevőt észlel a progi, akkor nem dob fel ablakot, csak később a log-jában veszed észre
[ Szerkesztve ]
-
noorbertt
őstag
AVG miért kapott ilyen alacsony szavazatot?
AVG Internet Security helyett inkább Avira, norton vagy kaspersky-ben gondolkozzak?
-
BigManus
addikt
Én azért ezt így nem osztom! Nagyon sokat fejlődött a Comodo antivírusa, nagyon hatékony a felismerésben.
Noorbert
Miért gondolkodnál másban? Mert láttad az itteni véleményeket?
Ha Neked jól működik az AVG akkor miért cserélnéd le? Kaptál vírust esetleg?
Nézd meg az itteni eredményeket egy fél év múlva. Akkor meg azért cserélnél, mert máshogyan alakultak a vélemények?[ Szerkesztve ]
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
noorbertt
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest