Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • justaview

    őstag

    válasz blattida #35826 üzenetére

    Igen, erre. :K Ez már a felhasználók manipulációja. Ha ilyet látok, az a cég, nekem nem független és objektív. És ha más független laborok azonnal mellé állnak, akkor azok sem!

    Még 2009-ben szerettem volna LCD TV-t venni. Hónapokig néztem a teszt oldalakat. Találtam egy nagyon jónak tűnőt, ahol mindenre kitértek, és könnyű volt a televíziók összehasonlítása. Ahogy kijött egy új modell, náluk 1 hét múlva ott volt a listában (persze ez csak a jobbakra volt igaz). Akkoriban a sony és a samsung fej-fej mellett haladt, de a sony mindig előbbre volt egy kicsit, tehát ő végzett az élen. Eldöntöttem, hogy a következő széria kijövetelénél vásárolni fogok (sony volt a jelöltem). Meg is jelent a Sony új terméke, ami sajnos valami miatt széria hibás lett, nagyon gázos volt (ezt persze sose ismerte el). Az adott teszt oldal ezen simán átlépett azzal, hogy ez nem nagy probléma, és maximális csillagot adott a TV-nek. Egy hétre rá kijött a Samsung a saját prémium TV-jével, ami a Sony adott TV-jének volt a konkurense (hasonló árkategória és paraméterek). Alíg vártam, hogy megnézzem a tesztjét, és összehasonlíthassam a Sony-val. Soha nem került erre sor, az adott teszt oldal egyszerűen nem tesztelte le a Sony konkurens termékét! Hetekig néztem az előzményeket, hátha csak valamit elnéztem, más oka van. Nem volt. Azóta óvatosan közelítek a független tesztoldalakhoz. A QiHoo-s ügy nekem jóval durvább, mint a 2009-es LCD-s.

    Amúgy a "Total Security-s termék" megjegyzésem már talán túlzás volt, hiszen majdnem minden cégnek van ilyen elnevezésű terméke, de úgysem ez a lényeg.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák