-
PROHARDVER!
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsmester89
őstag
A +3év garis oldalra ti be tudtok lépni?
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Med600, legfrissebb fw.
Skinelés hogy zajlik? Régen csináltam, de most nem sikerült..
A letöltött skint bemásolom egy med által látott mappába, majd a mappán infó gomb - skinnek beállit, ujraindul, de semmi.
ötlet?Köszi
yo
-
kenny123
addikt
Na, mitől pörög ennyire a topik?
yo
-
-
sony309
őstag
Sziasztok!
Következő lenne a kérdésem:
van egy 3D BR ISO (Lichtmond 3 3D - DTS HD-MA), amit lejátszanék egy Med 600-on, ami egy Yamaha RX-V375 erősítőhöz van kapcsolva HDMI (Kácsa-s High Speed) -n keresztül, majd az erősítő egy LG TV-hez (3D-s) szintén HDMI-vel.
Lejátszáskor kiírja, hogy a rendszerem nem támogatja a 3D-t, ezért 2D-ben fogja lejátszani.
Gondoltam, hogy az erősítő nem támogatja a 3D-t (bár leírása szerint átengedi), ezért kiiktattam és egyből a TV-re lett kötve HDMI-vel a Med 600.
Így sem játssza le 3D-ben.Mit rontok el?
Köszönöm!
S3x, hifi & rock and roll
-
spiky03
veterán
Nektek működik a trailer funkció?
Mert nekem tegnap miután megcsináltam a trailer keresést a filmekhez, és el akartam indítani az egyik új filmnél a trailert akkor kifagyott a játékos. Csak az áramtalanítás segített. Után megpróbáltam egy másik filmnél is és ott is ugyan ez lett az eredmény.
Eddig működött rendesen.Nem tudom mi történhetett.
A legfrissebb Béta fw-t nem tettem még fel.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
sony309
őstag
Közben kaptam, köszönöm!
-
libus
őstag
Sziasztok!
Hogy tudok erről a nézetről [link] [link2]
erre a nézetre váltani? [link3] [link4]
Nemrég csináltam egy alaphelyzetre való állítást, és olyan rég csináltam ezt, hogy már nem emlékszem...
A Jukebox nézet az be van kapcsolva a Med-en!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Igaz lassan 1 éves a játékosom, de sokat nem szórakoztam a beállításokkal, usb-HDD be, aztán film nézés.
Most jutottam el a beépített Jukebox szkennerig hogy jó lenne (ha még támogatott).
Végigolvastam a leírást itt, de mielőtt belekezdenék 1-2 alapvető kérdésem lenne. Alapból tök süket vagyok az egészhez, hiszen soha nem próbálkoztam...
* Jelenleg csak BD25-50 iso filmek vannak a játékoson, de ez gondolom lényegtelen.
* 1 film 1 (saját) könyvtárban van, mert azt olvastam, ezt így kell!
* Viszont a könyvtárneveket, meg a benne lévő "*".iso fájlneveket is átneveztem a magyar filmcímekre, ha ilyen nem volt, saját belátásom szerinti nevekre.
Kérdésem: ezek után is meg fogja találni a Jukebox szkenner a film adatokat, borítókat, stb?Bocsánat, hogy ha zéróról kérdezek, de itt tartok!
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
sony309
őstag
Igen, meg fogja. Nekem kb. 70-80 filmből egyet-kettőt nem talált meg, ott "finomítottam" a film címén és megtalálta.
Ha arra nevezed el, ahogy megjelent, akkor semmi gondod nem lesz.
Én magyarul neveztem el, így magyar a leírás is.Ha jól emlékszek, akkor könyvtárnévnek bármit megadhatsz, a benne levő videófájl nevére fog keresni.
[ Szerkesztve ]
-
Monngoose
aktív tag
-
sony309
őstag
válasz Monngoose #5817 üzenetére
Egyikünknek sincs igaza, mert először a fájlnév szerint keres, ha úgy nem talál, akkor a mappanévre keres, szerintem. De igazából, eredmény tekintetében, teljesen mindegy.
"Amennyiben a szkennelő alkalmazás a fájlnév alapján nem találná meg a filmet, a szülőkönyvtár neve alapján fog keresni"
-
apszi
őstag
Sziasztok!
Friss tulajdonos vagyok, ezért boccs, ha nagyon butát kérdeznék. Jól látom, hogy nincs olyan lehetőség, hogy csak a Forced feliratot kapcsoljam be alapértelmezettként? Azaz, hogy ne kelljen a film indítása után ezzel vacakolni, hanem ezzel induljon, vagy ha ez nincs akkor semmilyen felirattal?
Illetve lehet-e olyat csinálni, hogy bekapcsolás után egyből a borítóképek fogadjanak?
Előre is köszönöm a válaszokat -
VGYke
addikt
válasz Monngoose #5817 üzenetére
sony309 Monngoose köszönöm! Már a meglévő filmek többsége tök jók!
De mit is kell tenni azon filmekkel, amit nem talál? Van jónéhány, pl.:
Utolsó léghajlító, Gravitáció, stb.
A filmcímek stimmelnek mégsincs találat. Mi a teendő?[ Szerkesztve ]
-
sony309
őstag
Ezt nem olvastad? Bár kicsit zavaros a használati, de azért átrágható/emészthető!
"A filmet a Jukebox listájából vagy pedig a film adatlapjáról szerkesztheted. A listából történő szerkesztéshez válaszd ki a filmet, nyomd meg a „Menü” gombot, majd válaszd a „Szerkesztés” opciót! A film adatlapjáról történő szerkesztéshez pedig nyomd meg a távirányítón a „Szerkesztés” gombot. Ha teljesen sikertelen a szkennelés, akkor lehetőség van a cím manuális szerkesztésére is. Amennyiben megváltoztattad a címet, nyomd meg a szkennelés gombot, az alkalmazás megpróbál az új cím alapján találatokat keresni, melyek között a jobbra/balra nyilakkal lehet lépkedni, az enter gombbal pedig ki lehet választani. A cím módosítása nem érinti a fájlnevet vagy a könyvtárat. Egy másik módszer az IMDb-azonosító megadása címként. Keresd ki a filmet a www.imdb.com oldalon, majd jegyezd fel az azonosítóját a címsorból! Ezt beírva filmcímként megkapjuk a kijelölt film pontos adatait."
-
libus
őstag
Valaki erre?
Próbáltam már a Yadis programot is, de valamiért a kb. 40db filmből 2-nek találta meg az adatait.
Manuális kereséssel írja, hogy "képek generálása....stb", de nem teszi be. Pedig hibát se ír a keresés végén.
Vki?Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
VGYke
addikt
válasz sony309 #5823 üzenetére
Nekem az jött be, hogy megkeresem a filmet www.imdb.com adatbázisában, majd beírom címként a tt1234567 karaktereket, majd újra szkennelem, elmentem.
Tanulság: film beszerzése alatt, fel kell írni a IMDb-azonosítót, mert utólag bogarászni macerás.....Érdekesség (számomra): ráengedtem a szkennelést az ősrégi Asus RT-N66U routeremre kötött HDD-n tárolt és DLNA megosztott filmek tartalmára és a megosztott HDD mappáiban is elhelyezgetett a Jukebox *.xml, *.jpg adatokat. Mede8er egy Samsung HU8200 TV-hez van csatlakoztatva.
Akkor csodálkoztam egy nagyot, amikor a routernél is öregebb Samsung B7000 TV belső médialejátszója DLNA kapcsolaton, elkezdte mutogatni az Asus-HDD-re feltöltött filmek jpg képeit... ugyan "Jukebox" képernyőt nem produkált...
Van a külső DLNA megosztott HDD-n egy probléma, azonos típusú filmek (1080P, 720P, AVI) egy mappában vannak ömlesztve, így a szkennelés itt-ott megbukott, most ezen kellene dolgoznom, hogy találja meg a filmeket, ha ömlesztve vannak egy mappában és nem akarom kikeresni egyenként az IMDb számokat....kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Bobbacsi
veterán
Monngoose mesternek voltak templates-ei meg kéne keresned itt a fórumban azokat kellett beleintegrálni a YaDIS-ba és azzal lehetett különböző boritókat beállitani.
Itt van az utolsó :[link] ha egyáltalán erre gondoltál ?
A torrentről letöltött filmeknél a YaDIS-ban ki kell venni a pontokat pl: Film.cime.pont.és a többi szöveget is meg az évszámot akkor a YaDIS megtalálja.[ Szerkesztve ]
-
apszi
őstag
Szia!
Ezzel a gombbal tudsz erről [link] a nézetről erre [link] a nézetre váltani.
Ehhez [link] a nézethez pedig add a kedvencekhez az filmeket tartalmazó mappádat, majd a kedvencek menüpont alatt a mappán csinálj egy szkennelést. Persze, hogy rendesen jelenjen meg, ahhoz előbb meg kell csinálni a yaDIS-al + yaDIS2mede8er programokkal a borítókat. -
modflow
veterán
Hogy tudom azt megoldani, hogy a tv műsornak a mappájához is képet rendeljek? Mármint a főkönyvtárnak?
Konkrétan van egy Gasztroangyal mappám, amiben az egyes részek vannak, de a főkönyvtárhoz nem tudok borítót rendelni. És így csúnya.Hogyan orvosolható ez???
-
libus
őstag
, de nem a nézet váltással volt a baj!
Most sikerült megoldanom!
Az volt a hiba, hogy némelyik film mappában volt .t végződésű fájl.
Pl.: film cime.mkv.t
Átnéztem az összes filmem mappáit, és amelyikben volt ilyen idegen .t végződésű fájl, azt töröltem.
A Med-en csináltam egy gyári alaphelyzet állítást, és újra betettem az NFS szerverről a kedvencekbe a filmek mappáit és szkenneltem. Most mindent megtalált, meg a régi nézetem van, és az a hiányzó Mede8er fájl is ott van a filmek mappáiban.Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
Bobbacsi
veterán
-
VGYke
addikt
válasz sony309 #5827 üzenetére
Sajnos az egy mappában ömlesztve filmek szkennelése bukta...
Más: Kedvencekhez van adva egy "főmappa", benne almappákban filmekkel, szkennelve, minden ok.
Ha a "főmappába" másolok utólag egy almappát és benne filmet, az már nem jelenik meg a kedvencekben lévő "főmappában" lévő filmek között.
Ha az utólag hozzáadott almappát adom a kedvencekhez, az nem a "főmappa" tartalma között lesz, hanem a kedvencekben lesz egy +1 mappa, benne az utólag hozzáadott 1db filmmel.
Szóval, hogyan tudok 1db filmet hozzáadni, a már kedvencekben lévők mellé?Vagy ha kötörlöm a főmappát a kedvencekből, majd ismét a hozzáadom, bajd csinálhatok?
-
sony309
őstag
Az ömlesztett filmeket mondtam, hogy bukni fogod (nem kárörvendve mondom)!
Elég egyszerűen megoldható Total Commanderrel, ha rámész minden filmre és nyomsz egy "Új mappa"-t, akkor a filmmel megegyező névvel készíti el a mappát, utána "már csak" bele kell dobálni a filmeket a mappájukba.Ha én utólag adok a "Kedvencek"-ben levő mappához egy filmet (azt is mappában), az megjelenik a "Kedvencek" között.
-
VGYke
addikt
sony309, apszi, Köszönöm válaszaitokat! Azt hogy mit csináltam tegnap, már nem tudom. De ma a kedvencekben a főmappában csináltam egy szkennelést és eltűnt minden a kedvencekből..., aztán beidegesedve, már ismét nem tudom mit csináltam, de a végén a Mede8er a rácsatlakoztatott HDD-t sem látta, mint ha nem is lenne....
USB-HDD-ki, PC-n megnéztem sérült-e a HDD, de nem, minden ok. HDD vissza és már ismét látta a Mede8er.... Na ezt még gyakorolnom kellEgyébként mi történik, ha törlöm a kedvencek teljes tartalmát, majd ismét hozzáadom az usb-HDD-n lévő, de már szkennelt (film adatokat tartalmazó) könyvtárakat?
-
-
sony309
őstag
Tegnap nem tudtam egyértelmű választ adni a kérdésedre, ma pótolom.
Most már tudom, mert másoltam az USB-n keresztül Med600-ra kötött HDD-re három filmet. A Med wi-fin kapcsolódik a gépeimhez.Szkennelés nélkül is ott volt a három film a Kedvencekben levő mappában, borító nélkül.
Szkennelés után már borítóval, leírással.S3x, hifi & rock and roll
-
sony309
őstag
válasz dgyuri0123 #5843 üzenetére
Igen, nekem is ezt teszi az "Info" gomb.
A "Return" is majdnem ugyanezt teszi, csak akkor a borító helyett a fájlnév jelenik meg, illetve a leírás nem mindig fér ki.
-
sony309
őstag
válasz dgyuri0123 #5845 üzenetére
Bocsánat, nem Return-t akartam, hanem az OK-t, de az sem jó, mert nem OK, hanem kocsi vissza - soremelés!
Szóval, a négy iránygomb közepén levő gomb.S3x, hifi & rock and roll
-
VGYke
addikt
válasz sony309 #5842 üzenetére
Köszönöm ! Tudom már mi a különbség, miért nem úgy működött mint nálad. Én így csináltam a +filmek hozzáadását: játékos kikapcsol, HDD ki, aztán a PC-n végeztem a másolást, majd HDD-t ismét a játékosba bedugtam, bekapcsoltam...
-
ngyjns
tag
Mede8er MED600X3D lejátszót rendelnék a paradoxautohifi.hu-tól, de a garanciánál azt írják, hogy nekik kell megküldeni a hibás terméket, tehát ez csak bolti garancia? Hogyan lesz nekem 5 éves garanciám? http://www.paradoxautohifi.hu/hazimozi/multimedia/multimedia_lejatszo/mede8er-med600x3d.html Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Futás, futópályák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest