-
PROHARDVER!
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz berbatov2 #5249 üzenetére
Leszeded a magyar oldalról, kicsomagolod, felnyomod egy usb gyökerébe, rámész a MED menüjében az egyéb alatt a frissítés USB-ről, és kész.
(#5250) bogabi
Az lehet, de ez nem csak nekem volt probléma egy pár hónappal ezelőtt. Senkinek nem ment a youtube pl a 3.06, 3.07-tel ha jól emlékszem.
Illetve most látom hogy ha kiszedte a fix IP-t akkor megint volt net. Nekem is így volt, de akkor meg nem működött az NFS.[ Szerkesztve ]
-
berbatov2
senior tag
válasz z123456789 #5251 üzenetére
#z123456789
#bogabi -
bogabi
senior tag
válasz z123456789 #5251 üzenetére
Persze, az eredmény számít. Én csak azért írtam, hogy technikailag nincs közük egymáshoz, mert layer szinten sem egy helyen van az IP (meg a TCP) és az NFS.
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
Csubeee
tag
Sziasztok!
Valaki abban tudna segíteni, hogy pendrive-ról, esetleg memóriakártyáról (SDHC) a full hd film megy-e probléma nélkül?
Köszönöm -
Met
nagyúr
A sorozat jukeboxnak van értelme? Leszed borítót, epizód címet, tartalmat mint a YaDIS?
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
bogabi
senior tag
-
Met
nagyúr
Köszi mindenkinek, akkor hétvégén megcsinálom.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Madoc
veterán
Kint van az uj beta firm!
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
lord_m
senior tag
Sziasztok!
A Mede8er 600-nál a ventilátor nélküli hűtés mit takar, pozitívumként van feltüntetve a specifikációkban, vagy nincs jelentősége melegedés szempontjából?
-
z123456789
addikt
A MED800-tól is inkább a HDD-k melegednek, nem a készülék maga Én például rohadtul megbántam hogy wifiset vettem, de már egy ideje azt is hogy nem 600-ast a ventilátor miatt. Na nem mintha olyan zavaró lenne tényleg, csak mivel NAS-ról tudnám etetni, felesleges a belső HDD.
[ Szerkesztve ]
-
Rbert
aktív tag
Sziasztok!
Lassan 1,5 éves a MED600 lejátszóm.
Érdemes gyári vissza állítást csinálni rajta? -
Rbert
aktív tag
válasz z123456789 #5273 üzenetére
Automata
-
n000rbi
senior tag
Ha vennék egy 1000-es med-et, akkor ezt a kiműtött wd green-t megenné minden további nélkül, ugye?
-
Disque
aktív tag
válasz n000rbi #5279 üzenetére
Igen működik, én is többek között ezért vettem 800-ast, de aztán rájöttem, hogy nemigazán úgy működik a dolog, ahogy én azt elképzeltem. Ha rákötöd az USB slave portra akkor a med egy olyan állapotba lép be ahol semmit nem tudsz vele kezdeni, igaz a számítógép úgy érzékeli mint ha egy külső vinyó lenne.
Egyszerűbb hálózaton át másolgatni rá, igaz lassabb, de közben a med le tud játszani filmet, vagy tudok zenét hallgatni róla. Hálózaton keresztül is mindenféle file műveletet el tudsz végezni, akár még a torrent letöltési helyének is megadhatod, bár azért nagy file-oknál már problémázni szokott. -
lionshamlet
senior tag
Halihó, medhez való adaptert honnan tudok venni, nem túl drágán?
Vagy hozzá hasonló adaptert hol találok szintén jóárasítva? -
Met
nagyúr
TVrename problémám támadt, nem csinálja meg a Supernaturalhoz a könyvtárakat és az átnevezést.
Másik két sorozatot megcsinált rendesen, ugyan olyan rendszer szerint vannak elnevezve a file-ok. A My shows fülön látszik is de scannelés után nincs a listában."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
berbatov2
senior tag
Felraktam az 4.0-át, adtam neki fix ip-t, de megint nem kap netet. NFS működik.
Valamit be kellene még állítani?Szerk
Visszaraktam dinamikusra, újra van net.
Vissza fix ip-re. Megadtam neki azt az ip-t amit automatikusan szokott neki kiosztani a hgw, de nem sikerült átvernemBiztosan én szúrok el valamit, mivel a hálózatokhoz nem értek!
Annyit csináltam, hogy a meden beállítottam fiy ip-t, a maszkot átjárót úgy hagytam ahogy volt, és mentettem.
A hgw-n kéne valamit állítani?[ Szerkesztve ]
-
Rbert
aktív tag
Sziasztok!
Ha nincs egy filmhez egy felirat és letöltöm akkor azt hová másoljam be és milyen formátumban legyen,hogy meg is jelenjen a film közben? -
komzs
tag
Eladó használtat esetleg tud valaki?
Ha igen, akkor jöhet privátba... köszi! -
poli27
veterán
Mostanában nem tölti le a med a tartalmat és a borítókat, sztem azóta amióta frissítettem 4.0 ra, más tapasztalt ilyet vele hogyan lehet megoldani eme problémát?
-
poli27
veterán
válasz z123456789 #5290 üzenetére
De benne van akkor minek hozzá yadis?
-
bl4ze
veterán
Urak!
Tud olyat a játékos, hogy file böngészés módban USB a folderben lássam a film borítóját ?Mondjuk 3 file van a folderben :
film.avi
film.srt
cover.jpgÉs ha belépek a folderbe akkor a film borítója látszódjon / megnyitható legyen ?
Ha igen: milyen formátum, milyen filenév kell ? ?
.:. bl4ze .:.
-
Monngoose
aktív tag
View gombbal válaszd a "Film", vagy az "Előnézet" nézeti módot. A cover.jpg helyett használd a folder.jpg formátumot.
A Jukebox-ot gondolom ismered. Ha nem, olvasd el a lenyíló összefoglalót.Az általam készített ill. módosított yaDIS sablonok (Templates) friss letöltő linkje: https://mega.nz/#!CJgFzAhI!IDi98X_kIrzbsJDifzgZoUtevqDXvIIeMcb34kh1ZUc
-
Fioryna
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert elavult vagyok.
Eddig az ősi módszert használtam, szóval lemezeket írtam és DVD lejátszóval játszottam le TV-n, vagy projektoron. A lejátszó megadta magát és elborít a lemez halom is, úgyhogy fejleszteni fogok. Két hete olvasom a fórumokat hogy is működik ez az egész és talán kezd összeállni a kép.Eredetileg Popcorn lejátszót akartam, de a fórumokon nem dícsérték, úgyhogy inkább ezekre gondoltam: MED600X3D és MED1000X3D + egy NAS amire letöltök (még ez sincs meg)
A popcorn fórumán azt írták, hogy a beépíthető merevlemez ha megtelt 2TB-nyi adattal, onnantól már nem működik jól (valami) Itt nem tudom fennáll e ilyen probléma? Szóval érdemes e bele venni, és arra tölteni a filmeket?Másik dolog, hogy ezek a digitális lejátszókon gyakran van eSata és USB 3.0 csatlakozás, ami ugye nagyon jó, de a (megfizethető) 30-50 ezer Ft-ba kerülő szervereken nincs ilyen csatlakozás. A kérdés hogy sima USB 2.0-val is összeköthető a lejátszó és a NAS? Vagy Tudtok esetleg mást ajánlani, amit ti használtok háttértárként és bevált? A pénz nem probléma, csupán nem értek még hozzá.
Szóval egy komplett rendszert szeretnék, amihez egyelőre csak a számítógép és a TV, erősítő, projektor van meg. Ez utóbbiak mind régi típusúak, de ez nem baj, mert látom minden lejátszón van RCA csatlakozás.
Előre is köszönöm a választ, pláne a háttértárral kapcsolatban. -
Ispy
veterán
válasz Fioryna #5297 üzenetére
Ami kelleni fog:
- 1 db med600
- 1 db nas (én synology párti vagyok, abból is 2 tárhelyes)
- 2 db hdd (wd red 3 vagy 4 tb)
- 1 db router (nekem most jön egy asus rt-n18u)
- 1 db utp kábel (cat 5)Nekem legalább is ezek vannak
Ja az összekötés:
a router a fő szereplő, az egyik oldalról rácsatlakozik a nas, a másik oldalról meg a med, mind a 2 eszköz kábellal.[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
gboszi
senior tag
válasz Fioryna #5297 üzenetére
Ahogy Ispy mondja:
kell egy Nas -mint háttértár
egy lejátszó -a med600 tökéletes választás
és egy jó router, ami ezeket kiszolgálja/összeköti
ennyiAz, hogy mekkora a háttértárad az pénztárca függő. Túl nagyot soha nem tudsz venni. Viszont az is igaz, hogy ha rca kapcsolaton nézel régi képcsöves tv-n filmeket/sorozatokat, akkor 4-500 mb-os filmekkel azért lesz helyed.
"If you're good at something, never do it for free!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mercedes topic
- Nagy chili topic. :)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 FE - később