- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Steam Deck
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok!
A gondom, hogy a kedvencekbe betett filmek mappámat pár hónapja hiába szkenelem az irja a med6003dx hogy no id3 information és az új filmeket nem szkeneli be. Mi lehet a gond? A nason (NFS) nem változtattam semmit, mindent lejátszik a mediaplayer de az új filmek boritóit egyszerűen nem akarja szkenelni. Újként beállitottam 4.0 szoftverrel is visszaállitás nélkül de akkor sem szkeneli ezeket... Van ötletetek? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz bigdady #5102 üzenetére
Nekem is volt ilyen, végül ezzel a módszerrel találtam meg a hibás mappát:
csinálsz a NAS-on egy új könyvárat ami nem esik bele a scanbe és oda átpakolsz mindent. Aztán visszarakod az első 10 könyvtárat, majd nyomsz egy scannet, ha nincsen hiba megint visszapakolsz 10-es, majd scan és így tovább, amíg meg nem találod azt amivel a gond van.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
bigdady
nagyúr
Na meg is csináltam most beszkenelte a filmeket, nem irta az id3 tag dolgot, viszonnt ezekre az új filmekre amit most beszkenelt nincs borító csak a fekete keret és benne a piros X mint boritó.
amit nem raktam vissza: view.xml mede8er.db login.php és egy edit fájl (utóbbinak nincs kiterjesztése)[ Szerkesztve ]
-
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Mennyire hasznalhato ennek a lejatszonak a jukebox funkcioja? Melyik adatszolgaltatot hasznalja? Esetleg tobbet is hasznal, pl. imdb, tmdb, tvdb, anidb, stb.? -
anonym1s
őstag
-
anonym1s
őstag
válasz rappit4 #5110 üzenetére
yadis? Kulso programmal kell csinalni? Azt hittem beepitett, mint a popcorn a410 vagy wdtv live-ben.
Akkor ha uj film kerul a vincseszterre, minden alkalommal le kell tolteni az adatokat hozza yadis-al, aztan ramasolni az adatokat a vincseszterre?
Ez nem tunik valami jo megoldasnak.
A wdtv automatikusan letolti az adatokat ha uj filmet talal a vincseszteren, nem kell vele szarakodni, es ha jol emlekszem be lehet allitani mas adatszolgaltatot is a tmdb melle.[ Szerkesztve ]
-
anonym1s
őstag
Kossz a valaszokat! A film cimekkel nincs gond, mar at vannak nevezve, szoval a beepitett nekem megfelel. Ja, atnavezeshez a filebot es tinymediamanager programokat hasznaltam.
-
Monngoose
aktív tag
válasz anonym1s #5121 üzenetére
"Akkor ha uj film kerul a vincseszterre, minden alkalommal le kell tolteni az adatokat hozza yadis-al, aztan ramasolni az adatokat a vincseszterre?"
Nincs különbség.
A yaDis+yadis2mede8er páros és a med saját scrapere is ugyanúgy működik: leszedik a borítót, háttérképet, filmadatokat, ezekből elkészítik a folder.jpg-t az about.jpg és a filmcíme.xml-t és berakják a film mappájába.
A különbség annyi, hogy a yaDis - azon kívül hogy szebb és testre szabhatóbb eredményt produkál - elemzi a videófájlt is, kiszedi belőle az audió- és videóadatokat és azokat is felrakja az about.jpg-re (videó-és audió kodek, képfelbontás, képarány, képsebesség, képformátum, hangcsatornák száma, hangsávok nyelve, feliratok nyelve). Erre a med scrapere nem képes.
Összefoglalva: ha megelégszel a minimummal, csináld a meddel, ha többre vágysz, ott a yaDis.
Ja, és érdemes elolvasni a lenyíló összefoglalót (ha már annyian, annyit dolgoztak rajta).[ Szerkesztve ]
Az általam készített ill. módosított yaDIS sablonok (Templates) friss letöltő linkje: https://mega.nz/#!CJgFzAhI!IDi98X_kIrzbsJDifzgZoUtevqDXvIIeMcb34kh1ZUc
-
bigdady
nagyúr
Feltettem ezt a yadist de 100 filmből 2-őt ismert fel.
A mappanevem igy néz ki "Batman Begins 2005"
Egyesével töröljem a dátumokat a mappákból vagy a fájlnevekkel van gondja? Utóbbiak sparx1080.mkv stbSzerk: átírtam a mappát erre Batman begins de nem ismeri fel...(bal oldali oszlopban mintha visszairná)
[ Szerkesztve ]
-
Monngoose
aktív tag
válasz bigdady #5124 üzenetére
Hát, ja.
Egyébként a med se ismert volna fel többet. Minden a pontos címen múlik.
Ha magyarul adod meg, úgy is jó (Batman - Kezdődik).Látom szerkesztettél...
Kipróbaltam a Batman Begins ill. a magyar is működik.Ha átírod a mappát, akkor a yadis-ban frissítés gomb!
[ Szerkesztve ]
Az általam készített ill. módosított yaDIS sablonok (Templates) friss letöltő linkje: https://mega.nz/#!CJgFzAhI!IDi98X_kIrzbsJDifzgZoUtevqDXvIIeMcb34kh1ZUc
-
-
Monngoose
aktív tag
válasz bigdady #5126 üzenetére
Nem kell a kötőjel, kipróbáltam, anélkül is megy.
A jobb gombos módszert nem ajánlom, mert az változatlanul hagyja a mappa nevét, így az .xml neve nem fog stimmelni a mappa nevével.
A legjobb, amit tehetsz és tökéletesen működik: a wincsin átírod a mappa nevét, majd a yadisban nyomsz egy frissítés gombot (Refresh), hogy beolvassa az új nevet. Utána kijelölöd a filmet és mehet a keresés.Látom, én is elkéstem...
Ha a mederrel lefutott a scan, akkor ki kell törölnöd a med által létrehozoztt xml-eket a filmek könyvtárából, különben a yadis2mede8er úgy tekinti, hogy készen van és nem nyúl hozzá.Ha végeztél a yadissal, a meden szkenneld a főmappát, akkor beolvassa a yadis xml-jeit.
[ Szerkesztve ]
-
Monngoose
aktív tag
válasz bigdady #5129 üzenetére
Ha van a filmek mappájában .xml, akkor azokat ki kell törölni a yadis2mede8er használata előtt.
Egyébként ellenőriztem, a jobb gombos módszer (ugyanaz, amit Bobbácsi is leírt) is működik, a yadis2mede8er alkalmazkodik a mappanévhez így is.Ha a DVD nem iso-ban, hanem mappa struktúrában szerepel, akkor lehet, hogy az nem tetszik a yadisnak...
Iso-val működnie kell. A film mappájából törölj mindent, csak az iso maradjon, a yadisból is töröld (jobb gomb törlés) majd refresh, utána keresés.[ Szerkesztve ]
-
z123456789
addikt
Olyannal már találkozott valaki hogy nem tud a MED HDD-jéről törölni egy mappát? :S
Nincs bennük semmi, 0 a mérete, csak egyszerűen mintha beragadt volna az írásvédett funkció 3 almappára.
Se hálózaton, se MED-del, sem akkor ha módosítom az írásvédettséget, ott rohad most az a mappa, és nagyon idegesít. -
Disque
aktív tag
válasz z123456789 #5132 üzenetére
Próbáld úgy, hogy a medet rákötöd a gépedre USB vel és csinálsz egy meghajtó ellenőrzést scandisc-el.
-
Ispy
veterán
válasz Monngoose #5125 üzenetére
Én a med jukoboxát használom de, én még a büdös életben nem neveztem át egy könyvtárat se, de egy kezemen meg tudom számolni hányat kellet kézzel kikeresnem.
Egyre biztosan emlékszem, az magyar volt, Elit halálosztók volt a neve, ne azt nem találta.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
válasz z123456789 #5137 üzenetére
Remélem, mert kb. fél éve várja, hogy megnézzem végre
Bocsánat, 1 éve várja...
[ Szerkesztve ]
-
z123456789
addikt
válasz z123456789 #5140 üzenetére
Már hogyne volna...miért nem vettem észre eddig? Kösz hogy felhoztátok!
-
Ispy
veterán
válasz z123456789 #5141 üzenetére
Pedig már kerestem köveket
-
Disque
aktív tag
válasz z123456789 #5144 üzenetére
És csak simán engedte törölni vagy előtte kellett lemezellenőrzés is?
-
őstag
válasz z123456789 #5141 üzenetére
Én nem tudok a 2. résznél szinkronos változatról. Sőt még angolról sem csak portugálról.
-
coolrob
aktív tag
Helló!
Segítségeteket kérném. Gondolkozom egy mede8er médialejátszó beszerzésén, ami problémám hogy én általában a zenét spotifyn hallgatom, és erre jó az asztali pc-m, mert azon fut a kliens, telefonról meg tudok váltani stb.
Létezik a mede8er -re vmi spotify kliens? Mert sajnos ahogy keresgéltem a neten, nem nagyon találtam infót róla.
Az androidos kliens mennyire használható? Ha felteszem a számokat merevlemezre, akkor androidos kliensbe van vmi rendes lejátszó program, amin váltani stb. lehet?A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest