- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
A kék LED előállítása nem kis feladat volt anno, nem biztos, hogy az a legolcsóbb.
-
tboldi
nagyúr
rendőrt kell hívni mindig és dokumentálni a történteket
Csak olyan járőrök érkezzenek, akik hajlandók is jegyzőkönyvet írni... Ask me how I know.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Pont ezért nevelte bele az egész családba apám, hogy kéksárga ide vagy oda sünt kihív és jegyzőt felvetet. Aztán lehet utólag szórakozni, kedves egészségére mindenkinek...
Olyen meg nincs, hogy nem akarnak rá küldeni járőrt / az nem akar jegyzőt felvenni.tboldi Szerintem ezt annyiszor rágtam át veled mint Te velem a Tjetet. Ha az első nem akarja megírni a jegyzőt a második akit kihívsz az elsőre hivatkozva olyan részletes jegyzőt fog felvenni a füle kettéáll mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Blindmouse_
tag
-
Veron
addikt
Világos, nem akartam leírni a folyamat összes lépését, csak kiragadtam a "tervezést" meg "integrálást".
Amúgy jövő héten szeretettel vár szervizébe F1 Zsolti apja, persze nem tudom mennyire akarják is majd megoldani.#321813Blindmouse_: de másnak pedig hasznos
[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Micsurin
nagyúr
Rosszul érzed, Corsa se mondta jól hogy régen kevesebb minden tudott elromlani.
Értsétek már meg kérlek, hogy ami új az automatikusan jobb.
Denso is mekkora ötlete volt az Opelnek az öreg elavult Bosch befecs után nem?
Vagy a K Astra hátsó lánca is mekkora technikai vívmány? De szerintem az 1.5 EcoBoost vagy az 1.2 PudvaTech is hatalmas technikai újítás ami nélkül a járműipar a sötét középkorban ragadt volna az 1Z 1.9-el....The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Shadowbull
addikt
Csakhogy az általános minőségi színvonalat nem egyedi esetekből tudod megítélni, hanem meghibásodási statisztikákból. (Azok meg jellemzően nem nyilvánosak). Nyilván van egy csomó olyan új komponens, aminek nincsenek hosszú távú statisztikái (mondjuk a LED hangulatvilágítás), de például a hajtáslánc megbízhatósága rengeteget javult az elmúlt 20-30 évben, a komplexitás növekedéssel együtt is. Persze vannak kiugró példák minden irányba, de azok a nagy statisztikai trendeket nem befolyásolják.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
félisten
-
Shadowbull
addikt
Valóban, a rendelkezésre álló adatmennyiség a garanciaidő lejárta után rohamosan csökken, de nem szabad elfelejteni hogy a különböző piacokon eltérő garanciát adnak ugyanarra a termékre, és sok gyártónál lehet garancia kiterjesztést is venni.
De nyilván a tartóstesztek is szolgáltatnak adatokat.https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Micsurin
nagyúr
Eladott oem alkatrészekből azért igen jól lehetne követni a dolgokat. Ha már ennyire marha zöldek akarunk lenni, hogy lassan mekegünk erre igen csak rászállhatna a drága EU ahogy teszi azt szép lassan az elektronikai cikkek esetén is.
Mondjuk ott is csak a mobilok terén... pedig a régi FORON mosógép picit megbízhatóbb volt mint a Whirlpool 6. érzék / Shark / Bosch gépeink... de hát fogyasztói...
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
ParmaBoy
újonc
Nos, van némi rálátásom a budapesti taxiséletre, és ott bizony ismét aranykorát élik a német levetett extaxi caddy maxi/touranok. (onnan ismered meg, hogy fekete műbőr ülés + ahogy nyílnak az ajtók látni az eredeti elefántcsont színt). Ezek 3-4 évesek, 3-400ezer kilométerrel kerülnek az országba, majd abs kockánál optimalizálnak egyet 150k-ra és így fut sokszor bértaxiként még 3/400ezret.
Bolt/übernél a 7 személyes kivitelekkel sokat lehet repterezni, és heti 100k (bejelentéssel) kiadható, vagy 5milla körül eladható. Most is biztos van fent a hahun ilyen.
A másik tipik bértaxi, ami régen a "taxismegane" néven emlegetett 1.5dci (bosch) kombi mk3 megane volt, az a 10 éves szabály (már amelyik nem kapta meg a +3 évet) miatt kezd kikopni és átveszik a helyüket az mk3,5 focus 1.5tdci kombik.
Igen, van bőven toyota is, de azért nem a többségük, legalábbis itthon biztos.
Nyugat eu megint más, arra annyira nem látok rá, csak a sírást hallom néha, hogy a toyota megszüntette a prius+-t, amit a jóisten is taxinak teremtett. -
veterán
-
brumi1024
veterán
Ez tovabbmegy annal is, minden nem budapesten bejegyzett villanyautotol is elvenne az ingyen parkolast. Ez egyreszrol ertheto, most minden filler kell, masreszrol mokas, par honapja meg azt nyilatkozta, hogy az ingyenes parkolashoz nem akar nyulni.
A facebook posztja is erdekes:
"A parkolódíjak azért vannak, hogy általuk szabályozzuk a város forgalmát. Természetesen van logika abban, hogy a városra kevésbé ártalmas, zéró kibocsátású autók ingyen parkolhassanak. Na de abban, hogy a naponta ingázó, kamu zöld rendszámos autók még ingyen is foglalják a parkolóhelyeket, abban mi a logika?" - Erre a megoldas az, hogy az ingazo valoban zold rendszamos autok se parkoljanak ingyen, ugy is jol fogynak a villanyautok, nem kell mar osztonzo kedvezmeny. Illetve elveszi az osztonzest a ketautos haztartasoktol, ahol van belsoegesu es villanyauto is - az ingyenparkolasert lehet bevallalta az esetleges toltesigenyt, igy mar lehet inkabb a belsoegesuvel jon, amivel pont az ellenkezojet eri el a kivantnak.[ Szerkesztve ]
-
dj79
senior tag
Nem feltétlen a vèdőháló tudata. Nekem eddig egyszer kapcsolt a fék 1 hónap alatt, de az talán menthető lett volna nélküle. Lehet hogy valakinek sok ez a gsr2 elektronika, de ha ésszel használja és kapcsolgatja az ember, kényelmessé teheti az életet (mondom így 1000km használat után)
-
cOxeR
Ármester
Elmehet ez is ám… nem mintha naponta órákat tölteném bent Bp-en, de pl Pest megyei vagyok kiesnék így, miközben egy rakás pénzt Bp-en költök, oda megyek boltba, oda megyek pékségbe, cukrászdába… akkor a Pestiek meg fizessenek adót kijönnek Bp-ről vidékre, legyen mondjuk vidéki friss levegő adó.
-
Én faluban lakom, de már itt sincs szarszag régóta. Már háztáji állattartás nem nagyon van. Még gyerekkoromban a disznó szagot érezni lehetett, főleg nyáron, de most már az sincsen. A TSZ-ek se úgy működnek, meg szerintem számban se annyi, mint régen. Nem éri meg egyszerűen állatot tartani, mert olyan drága lett az is.
Plusz 8-12 óra munka után kinek van már kedve ólat takarítani, meg disznót etetni... sokan ebbe mentek tönkre fizikailag.[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
aktív tag
Eni. Az ment bele, ami a betöltő sapkán is szerepel.
-
MrSealRD
veterán
Én ilyenkor csak ámulok-bámulok. Amikor derült égből tolják ezt kretén tempót. Csuklóból hoznak intézkedéseket, de se rövid se hosszú távú hatásokról nincs érdemi diskurzus...
És a legfontosabb amit írsz...hogy mi az alternatíva... nyomják a tömegközlekedést.:Eközben délután délután főműsoridőben a Nyugati - Esztergom vonalon küldenek egy kis vonatot az ingázókért.:
És akkor kérdezném ilyenkor Geri bátyót...hogy magyarázza már meg ez hogyan lesz versenyképes az autóval.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Hogy is volt az ősi legenda, hogy Róma védőit is egy libacsorda ébresztette fel, amikor az éjszaka a városra törtek a kelták? Éber állatok meg elég hangosak is.
Én bizisten tartanék libát, de azoknak is kell a hely meg azért fürdeni is szeretnek. Friss zöldet vágni valahonnan, azt is igénylik.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
Micsurin
nagyúr
Én a cetánszám növelő részére voltam kíváncsi, hogy esetleg akkor kevésbé fogom-e kopogósnak hallani az 1.7-est. De nem jött be...
Most már bele fogom lotykolni de kicsit olyan érzésem van, hogy mókus vakítás pont mint a szívó chiptunning.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞