- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
válasz szőröscica #92799 üzenetére
340?
-
MunezXBK
nagyúr
Omega is ilyen, bár az 250 körül elfárad.
-
Mágus2
Közösségépítő
Az a váltó egyáltalán nem hosszú. Nálam 1600@100, na az már hosszúnak számít.
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz szőröscica #92806 üzenetére
5370-nél veszi el a naftát, viszont 1700-2700 között 320Nm.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
Ma volt szerencsém városi rövidebb távon utasként egy MK4 Mondihoz (2.0 dízel). Anno, Civicből átülve maga volt a mennyország, de, így az S60 után már inkább visszalépésnek érezném (persze, jó autó, nem "lehúzni" akarom). Futóműve sportosabb, nem annyira jött be, mint a Volvoé. Érdekes, hogy viszonylag fiatal, 2012-es példány volt, de zörgést már hallani benne (kb. a 10 éves Volvo is tud csak "ennyire" zörögni, ha jobb formában van). Ülése kemény, nekem kényelmetlen volt (ilyen területen a Civic is jobban bejött). Motorzaj kb. annyi, mint az S60-ban (csak a Mondiban ugye a 4 henger dízeles kerregését hallani), viszont a futóműzaj, gumizaj szerintem több kicsivel, illetve a szomszédos sávokban elhaladó kocsik zajából is több szűrődött be. Viszont belső méreteit tekintve (elől, hátul, puttony) még mindig eléggé korrekt ajánlat szerintem egy ilyen Mondi.
Viszont amit nem értettem, hogy 60-70 km/h-nál miért 5. fokozatban van kínozva a motor 1200-1300-as fordulaton. Hallani és érezni is lehetett, hogy morog, de legalább nem is annyira megy.
(#92805) Morris: Grat hozzá! Sok kellemes utat hozzá!
(#92804) Mágus2: Akkor 100 környékén már illik visszapakolni 5-be?
[ Szerkesztve ]
-
válasz BigBlackDog #92809 üzenetére
Erről szoktunk páran itten röfögni, hogy egy idős prémium akkor is az ha idős! Sokkal többet nyújtottak akkor, és sokkal többet nyújtanak most is. Minkét esetben magasabb ráfordítás mellett.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-v-
addikt
9.0
Ezért ennyit szopni azzal az autóval
-
hacki87
senior tag
-
Zabagep
csendes tag
Sziasztok!
Nem olvastam végig az egész topicot, lehet már volt kérdés, és válasz is jött rá, de felteszem, hátha válaszra lelek.
Vettem a hetekben egy B corsát, és a gyári rádió van benne (igen, kaptam hozzá rádiókódot meg minden ), és ugye a gyári ISO csatlakozó van benne, ami nem egyezik az általam beleszerelni kívánt rádióval. A kérdésem az lenne, hogy található-e ehhez készített csatlakozó átalakító, mert szétvagdosni nem akarom a gyári kábelt. Kerestem, viszont 2004-től felfelé találtam csak ilyen csatlakozót.
A válaszotokat előre is köszi! -
válasz Tsebacsi #92811 üzenetére
Lehet. De nézd a másik oldalát. Nem tudsz v nem akarsz kiadni 20+milliót, de mégis szeretnéd életedben kipróbálni ami másnak az első fingás előjog? Van lehetőséged venni az új ár 10-20%-n egy nagy vasat és a magad tempójában szépen felhozni a saját magad által elvárt szintre?
Miért baj ez?Nekem ma kicserélték a szeleptömböt a légrugónál - kb 3 óra volt. Tavaly volt pumpa csere. Most megnézzük mit csinál, és ha nem javult akkor jönnek a légrugók. Lesz egy autóm amihez nem kell ezen a téren hozzányúlni a következő 10 évig. Hozzá kell tennem, hogy a légrugó is pont olyan kopó és cserélendő alkatrész mint a kettőstömegő uh nem is ajvékolok ha hozzá kell nyúlni. Ja és azt is meg kell említenem, hogy a teljes rendszer egyösszegű cseréje nem éri el a 2k€-t , németből 2 év német garival- szóval nincs szó csilliókról.
Azzal kapcsolatban meg h mennyire érek rá... van amikor a család okán Szegeden(és perem) belül megvan egy nap alatt a 110+ km. Csak akarat kérdése minden
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
nagyúr
válasz bitpork #92818 üzenetére
Just kidding, tudod hogy imádom az Öregem mergáját és az E39 is atom volt. De nekem korosan az ilyen autók több bosszúsággal járnának, mint örömmel. Nincs elég időm mojolni velük. Ha lenne a Fóka mellett egy 540i, az asszony itthagyna mint eb a szaharát, mert a szombat-vasárnap azzal telne hogy tekeregnék valahol vele vagy pucolnám-egyebek. Ha meg nem, akkor feleslegesen van, hiába tartom. Szóval vagy asszony vagy másodikautó hobbi a részemről. Irigylem azokat, akik a kettőt szintbe tudják hozni.
OFF(vagy ON): Beszarás, hogy fellőtték a FH-vel a Teslát. Ez a Musk az élő Tony Stark És hogy ezek raketták vissza is jönnek és leszállnak egy megadott pontra...
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
choco01
addikt
válasz molnarpeter #92816 üzenetére
Ezeknek is szép semleges fehér fenyuk van? Mint a Osram Cool Blue Intense izzonak? A Led felejtős?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
-
EQMontoya
veterán
válasz Integrale #92795 üzenetére
A lakatolás drága, persze. Viszont lehet rá számítani, azért látod, ha rügyezni kezd... Persze, rámegy 300, ez tény.
200 feletti olajevés? Well, A BMW-sek már a gondolattól gyönyörködnek, hogy csak 200 felett... No meg olasz autósként sem merném ezt felemlegetni.
Kuplung munkahenger? Hát, azt illik cserélni tárcsával együtt afaik.
Tény, nem fél millióra van méretezve, de úgyis második autó, nem ezzel mész sem napi 100km-t dolgozni, sem világ körüli útra.Az NC más, ott az első évjáratoknál tényleg volt para, asszem csak az 1.8-as mocival, de az valami 2007 közepéig nem ajánlott.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
-
EQMontoya
veterán
válasz Integrale #92823 üzenetére
Nyilván trollkodás volt, de szerintem manapság az a csoda, ha valamilyen konstrukció 200 fölött nem pénznyelő és nem eszik olajat/vizet/stb...
Előfordul néha, de sajna ezekből van kevesebb.És azt azért vegyük bele a képbe, hogy aki MX5-öt vesz, az alapvetően rugdosni fogja, nem autópályán, 120 tempomattal kerül bele ennyi.
Same rules apply!
-
szőröscica
addikt
válasz szőröscica #92813 üzenetére
Amugy basszus, jobban nez ki az E61 mint az F11. Nezegettem most Mobilen a faceliftelt 550-eseket, 18 ezer euroert csodaszepek vannak, masszirozos ulessel, night visionnel, kormanyfutessel, acc-vel, keves futassal.
Kovetkezo eloleptetesnel be kene vallalni egyet.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz szőröscica #92825 üzenetére
Céges Leaf mellé
-
EQMontoya
veterán
válasz molnarpeter #92826 üzenetére
A cégautó-keretbe nálunk éppen nem fér be.
És ha kérsz egy Leafet, mit csinálsz a mellé kapott benzinkártyával? Muszáj venned valami elcseszett benzintemetőt (minimum 6 henger), amiben gyorsan el tudod égetni.[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
nagyúr
Qru vagy aki ebben benne van: Mennyi idő alatt dönt a biztosító? Egy hete volt a szemle, de még nincs infó. Szóljak rájuk vagy legyek türelmesebb mert lassú víz partot mos?
-
choco01
addikt
válasz MunezXBK #92829 üzenetére
Én tiszta fehérnek érzem.. Egy baratom vett H7-nek először én is azthittem kékes lesz de olyan fehér mint a kinai jégfehér ledes helyzetjelző.. Ehhez kéne találnom tartós helyzetjelzőt és akkor vennék én is..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
nagyúr
Még választ sem kaptam, hogy el van-e fogadva valami, vagy nincs. Sőt, a vétkes fél hívott, hogy nem lehetne-e, hogy ő fizesse zsebből és ne a biztosító?! Mondtam, hogy ezzel lehet kicsit elkésett
Amúgy kit hívjak fel? A Ford szervizt, ahova vittem szemléztetni?
-
Qru
MODERÁTOR
A Top Gear forgatásán hamuvá égett a Renault egyik újdonsága, az Alpine A110-es sportkocsi.
Ciki...
mod:
Tsebacsi: Ki intézi? Ha te akkor kárszámmal a biztosítót. Ha nem te intézed hanem a márkaszerviz akkor meg őket és majd ők hívják fel a biztosítót. Gyorsabb ha ők intézik. Általában tejelnek az ügyintézőknek, így az ő ügyeik előrébb vannak véve mint a mezei polgároké.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
i-sti
senior tag
Novum Forum Siculorum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.